basilis_k6 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 λυπάμε πολυ τουυς οδηγους της mclaren. ειναι καλα παιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Πλέον 4η ομάδα η Φεράρι.. Τι ντροπή θεέ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, Twoface είπε Πλέον 4η ομάδα η Φεράρι.. Τι ντροπή θεέ μου 20sec πισω η Φερραρι σε 10 γυρους μετα το SC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε λυπάμε πολυ τουυς οδηγους της mclaren. ειναι καλα παιδια... Κάθε απόγευμα τους κερνάμε κουλουράκια, Δόξα το Θεό, ψυχούλες είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Twoface είπε Πλέον 4η ομάδα η Φεράρι.. Τι ντροπή θεέ μου Σωπα καλε...εχουν υπαρξει και πολλοι χειροτεροι... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2023 από Αλεξανδρος A.92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Max δεν βλεπω να ζοριζει για να κλεισει διαφορα. Εκει στα 5 secs. Πρεπει μα γινει κανα αποροοπτο με vsc sc για να αλλαξει κατι μαλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε σωπατε βρε παιδια που ειναι τοσο πιο γρηγορες οι RB....ειπαμε, πρωτοι αγωνες ειναι. Θα εχει ενδιαφερον φετος...δειτε τι εγινε περσυ στους πρωτους αγωνες και τι μετα...🤡 Βρε συ. Οταν ο μαξ για πλακα περναει ολο το grid σε 20 λαπς ε τι ενδιαφερον βλεπεις ; Περσυ υπηρχαν μαχες. Τωρα δεν υπαρχουν μαχες. Ειναι απο αλλο πλανητη, μπραβο τους, αλλα φουλ βαρετο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Ο ΑΝΤ1 στην TV σίγουρα ειναι HD??? Γιατι το F1TV εχει πολύ ποιό καθαρή εικόνα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, ASFE είπε Max δεν βλεπω να ζοριζει για να κλεισει διαφορα. Εκει στα 5 secs. Πρεπει μα γινει κανα αποροοπτο με vsc sc για να αλλαξει κατι μαλλον. μια χαρα ζοριζει αλλα ο περες ειναι γρηγορος. δεν νομιζω οτι μπορει να βρει 5σεκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, ASFE είπε Max δεν βλεπω να ζοριζει για να κλεισει διαφορα. Εκει στα 5 secs. Πρεπει μα γινει κανα αποροοπτο με vsc sc για να αλλαξει κατι μαλλον. Δεν τον βλεπω τον Περεζ να κραταει τα ελαστικα του, πιστευω ο Μαξ θα μαζεψει στο τελος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, GoMaR είπε Βρε συ. Οταν ο μαξ για πλακα περναει ολο το grid σε 20 λαπς ε τι ενδιαφερον βλεπεις ; Περσυ υπηρχαν μαχες. Τωρα δεν υπαρχουν μαχες. Ειναι απο αλλο πλανητη, μπραβο τους, αλλα φουλ βαρετο. Εγω το ξερω...το ειπα πριν 15 μερες και μου λεγαν οτι βιαζομαι και ειναι νωρις ακομα...Αυτους κοροιδευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Τώρα θα φανεί το Μαξ vs Πέρεζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, haHa είπε Δεν τον βλεπω τον Περεζ να κραταει τα ελαστικα του, πιστευω ο Μαξ θα μαζεψει στο τελος. τα Η μάλλον κρατανε πολύ παραπανω απο 18 γυρους που εχουμε οποτε ειναι στα ισα η μαχη. μαζι δεν τα βαλανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Καλός ο Σειτανίδης, και βοηθάει και τον Τάκη να λέει όσα πρέπει. Και -bonus point- δεν ακούμε την άλλη με τα instagram... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε Εγω το ξερω...το ειπα πριν 15 μερες και μου λεγαν οτι βιαζομαι και ειναι νωρις ακομα...Αυτους κοροιδευω Μόνο που αναφέρεσαι επιλεκτικά εκεί που σε βολεύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις