ghostrider Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Live η παρουσιαση της RB. Κυριαρχει η συνεργασια με την Ford απο το 2026 RIP Jean Pierre Jabouille. 2 νικες με τα πρωτα turbo της Renault. Η πρωτη δε στο GP της Dijon που ακομα μνημονευετε για τη μαχη του Arnoux (με την αλλη Renault) και του Villeneuve. https://www.motorsport.com/f1/news/double-f1-race-winner-jean-pierre-jabouille-dies-aged-80/10427404/ 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Καλα δεν περιμεναμε και τιποτα εντυπωσιακο απο μερια του livery για την rb. Τρια πραγματα ειναι σταθερα και δεν προκειται να αλλαξουν ποτε. Η φορολογια, ο θανατος και το livery της red bull😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennis077 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Πότε θα ξέρουμε ποιο κανάλι θα πάρει τα δικαιώματα της F1 γιατί ακούγεται έντονα το μπασιμο της nova. Υπάρχει ενδεχόμενο να μην δούμε formula 1 σε ελεύθερο κανάλι; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Dennis077 είπε Πότε θα ξέρουμε ποιο κανάλι θα πάρει τα δικαιώματα της F1 γιατί ακούγεται έντονα το μπασιμο της nova. Υπάρχει ενδεχόμενο να μην δούμε formula 1 σε ελεύθερο κανάλι; Νομίζω πως δεν γίνεται αυτό. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει όρος σε κάθε συμφωνία, για κάθε χώρα, να αναμεταδίδει ένα κάναλι δωρεάν το quali και τον αγώνα. Δεν ξέρω τι γίνεται αν δε βρεθεί κανένα κανάλι να πάρει τη δωρεάν αναμετάδοση. Βρήκα αυτά στα γρήγορα (δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν): https://www.kingbet.net/arthra/ola-ta-tileoptika-dikaiomata-tis-sezon-2022-2023/ Αναφορά σε κείμενο Μηχανοκίνητα Από την ΕΡΤ αλλά και την Cosmote TV μεταδίδεται η Formula 1: ελεύθερες δοκιμές, κατατακτήριες δοκιμές και grand prix. Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται και σε 4Κ από την Cosmote TV, που έχει στο ίδιο πακέτο και τη Formula 2 και Formula 3. Και το Ράλι Ακρόπολις το δείχνουν ως και το 2023 ΕΡΤ και Cosmote TV. Κατά τα λοιπά, όλα στην Cosmote TV: τα Moto GP, Moto 2, Moto 3 ως το 2023, το WRC ως το 2025, τα W Series, τα Extreme E (παράλληλα με Eurosport) και άλλα… και http://to-tvprogramma.blogspot.com/2016/12/formula-1-gp-2017-tv.html Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από specre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, Dennis077 είπε Πότε θα ξέρουμε ποιο κανάλι θα πάρει τα δικαιώματα της F1 γιατί ακούγεται έντονα το μπασιμο της nova. Υπάρχει ενδεχόμενο να μην δούμε formula 1 σε ελεύθερο κανάλι; Για το 2023 νομίζω ότι έχουν πάλι τα δικαιώματα ΕΡΤ και CosmoteTV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Daniel retardo Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από vaggos88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 σχηματικα απο scarbs οι αλλαγες στα PU για το 2026 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaris-x Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Στις 3/2/2023 στις 9:37 ΜΜ, Dennis077 είπε Πότε θα ξέρουμε ποιο κανάλι θα πάρει τα δικαιώματα της F1 γιατί ακούγεται έντονα το μπασιμο της nova. Υπάρχει ενδεχόμενο να μην δούμε formula 1 σε ελεύθερο κανάλι; Στις 3/2/2023 στις 9:51 ΜΜ, specre είπε Νομίζω πως δεν γίνεται αυτό. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει όρος σε κάθε συμφωνία, για κάθε χώρα, να αναμεταδίδει ένα κάναλι δωρεάν το quali και τον αγώνα. Δεν ξέρω τι γίνεται αν δε βρεθεί κανένα κανάλι να πάρει τη δωρεάν αναμετάδοση. Βρήκα αυτά στα γρήγορα (δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν): https://www.kingbet.net/arthra/ola-ta-tileoptika-dikaiomata-tis-sezon-2022-2023/ και http://to-tvprogramma.blogspot.com/2016/12/formula-1-gp-2017-tv.html Και ενώ έτσι ξερω πως υπάρχει όρος για την ελεύθερη μετάδοση λόγω των διαφημίσεων, οι εταιρείες που διαφημίζονται ρίχνουν πολύ χρήμα και δεν θέλουν να υπάρχει περιορισμος στην τηλεθέαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 TO 2026 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Ομορφη 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 ενταξει τρελα ρεντερς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις