Προς το περιεχόμενο

Μεταχειρισμένα laptops

tidol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωχ!, υπάρχουν κάμποσα παλικάρι, αλλά στις τιμές που τα δίνουν (και την κατάσταση) μήπως θα ήταν καλύτερα να ρίξεις μια ματιά σε καινούρια, με την εγγύηση τους να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;;

Γενικά όπως κατάλαβες καλές εντυπώσεις από τέτοιες αγοραπωλησίες δεν έχω (μιλώντας για Αθήνα πάντα), όπως επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε ΧΕ, σε δημοπρασίες, με σαφέστατα χαμηλότερες τιμές.

/sc

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον madsc περί καινούριων - μεταχειρισμένων, πάραυτα έχω κάμποσους φίλους που με τα μισά λεφτά κι επειδή έκαναν καλή επιλογή έχουν κάνει τη δουλειά τους και συνεχίζουν να την κάνουν άψογα, γιατί πολύ απλά έχουν διαλέξει ένα καλό μεταχειρισμένο... απλά η επιλογή δεν είνια απλή υπόθεση - και το λέει κάποιος που έχει πληρώσει αρκετά σε σπασμένα ... :)

Δημοσ.

Ρωτάω γιατί πρόσφατα κάποιος γνωστός μου είχε βρεί ένα τέτοιο μαγαζί κάπου στη Ν. Σμύρνη. Και για να αλλάξω λίγο την ερώτηση μήπως ξέρετε κανένα καλό μαγαζάκι εντός ευρωπαϊκής ένωσης που να έχει καλές τιμές και να είναι αξιόπιστο; Έχω ακούσει για πολύ καλές τιμές από Αμερική αλλά είναι στη μέση και το τελωνείο...

Δημοσ.

Για μεταχειρισμένα δοκίμασε το http://www.fleamarket.gr .

Είναι σαν το ebay, αλλά είναι στην Ελλάδα και δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα (συνήθως τα περισσότερα αντικείμενα τα πληρώνεις είτε με αντικαταβολή είτε με συνάντηση με τον πωλητή)

Έχω αγοράσει και πουλήσει πολλές φορές πράγματα εκεί, και δεν έχω κανένα παράπονο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...