epp Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1. Πας σε δικηγορο αμεσα 2. Ξεκινας διαδικασια για εξωση αμεσα ΟΛΑ τα υπολοιπα ειναι χαζομαρες και θα την πατησεις απο την καλοσυνη σου. Ουτε το καλοκαιρι ουτε σε Χ μηνες ουτε του παραχρονου, η διαδικασια χρειαζεται ενα διαστημα για να ολοκληρωθει , οσο το καθυστερεις τοσο πιο χαμενος βγαινεις. Επισης δεν ειμαστε στην Αλασκα ουτε στο Τρομσο που εχει 20 ωρες νυχτα τον χειμωνα και -10 βαθμους , δεν την δυσκολευει σε τιποτε το να φυγει απο το σπιτι τον Ιανουαριο. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από epp 2 1
Rhea41 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, epp είπε 1. Πας σε δικηγορο αμεσα 2. Ξεκινας διαδικασια για εξωση αμεσα ΟΛΑ τα υπολοιπα ειναι χαζομαρες και θα την πατησεις απο την καλοσυνη σου. Ουτε το καλοκαιρι ουτε σε Χ μηνες ουτε του παραχρονου, η διαδικασια χρειαζεται ενα διαστημα για να ολοκληρωθει , οσο το καθυστερεις τοσο πιο χαμενος βγαινεις. Επισης δεν ειμαστε στην Αλασκα ουτε στο Τρομσο που εχει 20 ωρες νυχτα τον χειμωνα και -10 βαθμους , δεν την δυσκολευει σε τιποτε το να φυγει απο το σπιτι τον Ιανουαριο. Ναι εχεις δικιο Ετσι θα κανω
Hacker?pcs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, BertaJourdan said: Με δυο λεξεις> Εχεις μπλεξει. Καθόλου, εφόσον είναι επίσημα στο όνομα της ίσως είναι χρονοβόρα η διαδικασία αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι η άλλη Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Hacker?pcs 1
quintus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Για τόσο σοβαρά ζητήματα φρόνιμο είναι να επισκεφτεί κάνεις το συντομότερο δικηγόρο παρά να αλιεύει απαντήσεις από το διαδίκτυο, που ακόμη και σωστές να είναι κάποιες από αυτές, δεν έχει τις απαιτούμενες γνώσεις ούτε να τις αξιολογήσει, ούτε πολύ περισσότερο να τις αξιοποιήσει πρακτικά. 1 1
Rhea41 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Τα δικά της θα τα πει ούτως ή άλλως, άσχετα αν ξεκινήσεις τις διαδικασίες αύριο το πρωί ή μετά το καλοκαίρι. Επίσης έχε υπόψιν ότι η έξωση προϋποθέτει δικαστική απόφαση, την οποία για να καταφέρεις να την πάρεις στα χέρια σου θα χρειαστούν από μήνες έως χρόνια. Χαχα απίστευτο! Τελωςπαντων το δικο μου σπίτι ουτε παραθαλάσσιο ειναι ουτε να το νοικιασω θελω σε airbnb προφανώς πρόκειται για σύμπτωση Η δικιά μου περιπτωση ειναι διαφορετική Ουτε ανακαίνιση εκανε ουτε τιποτα η συγκεκριμένη οποτε όμως τρελή σύμπτωση Μη χειρότερα πια :)))
Joshua21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Rhea41 είπε Χαχα απίστευτο! Τελωςπαντων το δικο μου σπίτι ουτε παραθαλάσσιο ειναι ουτε να το νοικιασω θελω σε airbnb προφανώς πρόκειται για σύμπτωση Η δικιά μου περιπτωση ειναι διαφορετική Ουτε ανακαίνιση εκανε ουτε τιποτα η συγκεκριμένη οποτε όμως τρελή σύμπτωση Μη χειρότερα πια :))) Δεν υπάρχουν συμπτώσεις, υπάρχει μόνο συγχρονικότητα, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο! Το νου σου 1
Rhea41 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν υπάρχουν συμπτώσεις, υπάρχει μόνο συγχρονικότητα, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο! Το νου σου Θα το έχω υπόψιν αυτο. Η δικιά μ δε θελει να το αγοράσει θελει αιωνίως να μενει εκει τζάμπα κ να το κανει χρησικτησία μετα.. Τεσπα ευχαριστώ
Joshua21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Rhea41 είπε Θα το έχω υπόψιν αυτο. Η δικιά μ δε θελει να το αγοράσει θελει αιωνίως να μενει εκει τζάμπα κ να το κανει χρησικτησία μετα.. Τεσπα ευχαριστώ Μα αν όντως αυτό θέλει δεν πρόκειται να το πει στους άλλους, θα πει κάτι του τύπου "θέλω να πουλήσω το άλλο και μετά με τα λεφτά να αγοράσω αυτό" Τπτ, να σαι καλά.
Par1s* Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Rhea41 είπε Το ρεύμα δε ξερω πως πηρε στο όνομα της ομως γιατι το νερό είναι στης μανας μου το όνομα. Μια πολύ απλή περίπτωση είναι να άλλαξε πάροχο και αυτόματα ο νέος πάροχος να έβαλε το δικό της όνομα. Στο δικό μου σπίτι πριν αλλάξω ο λογαριασμός ερχόταν στο όνομα του παππού μου. Μετά την αλλαγή έρχεται στο δικό μου όνομα, χωρίς να μου ζητήσουν διακαιολογιτικά ή ότιδήποτε.
Joshua21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Par1s* είπε Μια πολύ απλή περίπτωση είναι να άλλαξε πάροχο και αυτόματα ο νέος πάροχος να έβαλε το δικό της όνομα. Στο δικό μου σπίτι πριν αλλάξω ο λογαριασμός ερχόταν στο όνομα του παππού μου. Μετά την αλλαγή έρχεται στο δικό μου όνομα, χωρίς να μου ζητήσουν διακαιολογιτικά ή ότιδήποτε. Στην αλλαγή ονόματος πρέπει να παρουσιάσεις κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει τη σχέση σου με το συγκεκριμένο ακίνητο, συνήθως Ε9 αν είναι δικό σου ή εκτύπωση από το taxis αν το μισθώνεις.
Par1s* Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Στην αλλαγή ονόματος πρέπει να παρουσιάσεις κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει τη σχέση σου με το συγκεκριμένο ακίνητο, συνήθως Ε9 αν είναι δικό σου ή εκτύπωση από το taxis αν το μισθώνεις. Δεν μου ζήτησαν τίποτα.
Joshua21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Par1s* είπε Δεν μου ζήτησαν τίποτα. Τότε δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, εγώ που το έκανα πρόσφατα εκτός από ταυτότητα τους έδωσα και αντίγραφο Ε9 το οποίο το κράτησαν ως αποδεικτικό ΑΦΜ και ως αποδεικτικό σχέσης με το ακίνητο.
Par1s* Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Τότε δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, εγώ που το έκανα πρόσφατα εκτός από ταυτότητα τους έδωσα και αντίγραφο Ε9 το οποίο το κράτησαν ως αποδεικτικό ΑΦΜ και ως αποδεικτικό σχέσης με το ακίνητο. Αυτό λέω, μπορεί πολύ απλά να μην έκαναν σωστά τη δουλειά τους και στην περίπτωση της ξαδερφης του θέματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις