Rhea41 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε Θα απευθυνθείτε στην υπηρεσία που παρέχει ρεύμα και νερο και θα αναζητήσετε δικαιολογητικά και βεβαιώσεις υδροδότησης η ηλεκτροδοτησης. Αυτά όλα όμως πρέπει να έχετε απόδειξη ότι είστε ιδιότητες η ότι έχετε έννομο συμφέρον, επειδή δεν έχετε τίποτα και μάλλον δεν θα σας δώσουν τίποτα, μόνο μέσω δικηγορου θα προσπαθήσετε να ψάξετε τι μπορείτε να κάνετε. Ναι αυτο σκέφτομαι κι εγω να κάνω. Θα δειξω τον τιτλο ιδιοκτησίας φυσικα. Ευχαριστω
Joshua21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Rhea41 είπε Εχω κανει χαρτιά ειναι νόμιμο στο όνομα μου πλεον με τιτλους κανονικα ολα τα χαρτια Αν πράγματι είσαι η ιδιοκτήτρια όπως λες τότε μπορείς να πάρεις στο όνομα σου το νερό (αφού το εξοφλήσεις πρώτα) και αμέσως μετά να το κόψεις, όπως επίσης να πάρεις άμεσα στο όνομα σου και το ρεύμα (χωρίς να πληρώσεις τπτ) και αμέσως μετά να το κόψεις και αυτό. Και φυσικά μπορείς να απευθυνθείς σε δικηγόρο ώστε να ξεκινήσει διαδικασίες έξωσης. Εκτός βέβαια αν ψάχνεις τρόπο να γίνουν όλα αυτά τζάμπα, αν ναι τότε δυστυχώς δεν υπάρχει.
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Rhea41 είπε Ναι αυτο σκέφτομαι κι εγω να κάνω. Θα δειξω τον τιτλο ιδιοκτησίας φυσικα. Ευχαριστω Εχεις τίτλο ιδιοκτησίας με συμβολαιογράφο; Δικό σου ή της μητέρας σου;
Rhea41 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν πράγματι είσαι η ιδιοκτήτρια όπως λες τότε μπορείς να πάρεις στο όνομα σου το νερό (αφού το εξοφλήσεις πρώτα) και αμέσως μετά να το κόψεις, όπως επίσης να πάρεις άμεσα στο όνομα σου και το ρεύμα (χωρίς να πληρώσεις τπτ) και αμέσως μετά να το κόψεις και αυτό. Και φυσικά μπορείς να απευθυνθείς σε δικηγόρο ώστε να ξεκινήσει διαδικασίες έξωσης. Εκτός βέβαια αν ψάχνεις τρόπο να γίνουν όλα αυτά τζάμπα, αν ναι τότε δυστυχώς δεν υπάρχει. Αυτο σκέφτομαι να κάνω απλως ηθελα να ακούσω και μια γνωμη βρε παιδιά και να με συγχωρειτε δεν ξερω και πολλα είμαι καινούρια εδώ. Δεν θελω να κανω κατι τζάμπα θα γινουν ολα νόμιμα αν δε φυγει με το καλό. Απλως έμεινε αρκετά χρονια με αποτέλεσμα να το θεωρεί δικο της. Ειμασταν και μακρια και είχα στο κρεβατι τη μητερα μου 4 χρόνια που μυαλό να ασχοληθω με τα σπίτια τοτε. Πάντως ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις σας.
Joshua21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Rhea41 είπε Αυτο σκέφτομαι να κάνω απλως ηθελα να ακούσω και μια γνωμη βρε παιδιά και να με συγχωρειτε δεν ξερω και πολλα είμαι καινούρια εδώ. Δεν θελω να κανω κατι τζάμπα θα γινουν ολα νόμιμα αν δε φυγει με το καλό. Απλως έμεινε αρκετά χρονια με αποτέλεσμα να το θεωρεί δικο της. Ειμασταν και μακρια και είχα στο κρεβατι τη μητερα μου 4 χρόνια που μυαλό να ασχοληθω με τα σπίτια τοτε. Πάντως ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις σας. Το αν είσαι καινούργια ή όχι εδώ είναι αδιάφορο, δεν κάνει διαφορά στο τι θα πρέπει να κάνεις, και αυτό όπως σου είπαν από την αρχή είναι να απευθυνθείς σε δικηγόρο.
Rhea41 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Εχεις τίτλο ιδιοκτησίας με συμβολαιογράφο; Δικό σου ή της μητέρας σου; Ναι δικό μου εχω
Maurikycli Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Rhea41 είπε Αυτο σκέφτομαι να κάνω απλως ηθελα να ακούσω και μια γνωμη βρε παιδιά και να με συγχωρειτε δεν ξερω και πολλα είμαι καινούρια εδώ. Δεν θελω να κανω κατι τζάμπα θα γινουν ολα νόμιμα αν δε φυγει με το καλό. Απλως έμεινε αρκετά χρονια με αποτέλεσμα να το θεωρεί δικο της. Ειμασταν και μακρια και είχα στο κρεβατι τη μητερα μου 4 χρόνια που μυαλό να ασχοληθω με τα σπίτια τοτε. Πάντως ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις σας. Πρέπει να παρακολουθούσες όμως χρόνια το σάι αλλά τώρα αποφάσισες να γραφτείς 😕
Rhea41 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε Πρέπει να παρακολουθούσες όμως χρόνια το σάι αλλά τώρα αποφάσισες να γραφτείς 😕 Χρονια οχι απλως έτυχε να διαβάσω κάποια θέματα εδω τωρα ποθ θέλησα να ρωτησω κάτι ναι εκανα εγγραφή.
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Rhea41 είπε Ναι δικό μου εχω Ε τότε τι το κουράζουμε. Πηγαίνεις σε έναν δικηγόρο και δρομολογείτε την διαδικασία έξωσης. Νόμιζα από τα γραφόμενα σου ότι δεν είχατε κανένα χαρτί στην κατοχή σας που να αποδεικνύει ποιος είναι ο ιδιοκτήτης. 1
Rhea41 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε Ε τότε τι το κουράζουμε. Πηγαίνεις σε έναν δικηγόρο και δρομολογείτε την διαδικασία έξωσης. Νόμιζα από τα γραφόμενα σου ότι δεν είχατε κανένα χαρτί στην κατοχή σας που να αποδεικνύει ποιος είναι ο ιδιοκτήτης. Ετσι. Και ευχαριστω πολυ! Εγω της ειπα μέχρι το καλοκαίρι το θελω το σπιτι αν δε βγει θα κίνηση διαδικασίες.
JakeKaufman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Rhea41 είπε Ετσι. Και ευχαριστω πολυ! Εγω της ειπα μέχρι το καλοκαίρι το θελω το σπιτι αν δε βγει θα κίνηση διαδικασίες. Έχεις δώσει πολύ αέρα. Πες της θέλεις το σπίτι με το νέο έτος, για να ελπίζεις για καλοκαίρι
Rhea41 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Έχεις δώσει πολύ αέρα. Πες της θέλεις το σπίτι με το νέο έτος, για να ελπίζεις για καλοκαίρι Δικιο εχεις! Της το είπα πριν λιγες ημερες αλλα με απαντησε οτι τωρα και να θες δε βγαινω ειναι χειμώνας κλπ το καλοκαίρι όταν ερθει θα δουμε και κατι τέτοια μου λεγε. Ασε και την έξωση δε τη γλιτώνει. Μονο ετσι κάποιοι καταλαβαινουν.. Η μητερα μου τη λυπόταν και τωρα τα τραβάω εγω.. Εν τωμεταξυ 4 χρονια στο κρεβάτι την ειχα και αυτή ουτε τηλ πήρε μονο οταν πέθανε με Θυμηθηκε κι αυτο για να κοψει κινηση δηλ τι προθέσεις εχω εγώ ομως απο τοτε την αφησα αλλα δυο χρονια περιπου να μένει κ να βλεπες συμπεριφορά οταν πηγα να δω το σπιτι εκανε λες και της ανήκε ασε.. Ου μπλεξεις τελικά..
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Rhea41 είπε Ετσι. Και ευχαριστω πολυ! Εγω της ειπα μέχρι το καλοκαίρι το θελω το σπιτι αν δε βγει θα κίνηση διαδικασίες. Συγνώμη αλλα γιατί δίνεις τοσο περιθώριο;Τεράστιο λάθος.
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Rhea41 είπε Ετσι. Και ευχαριστω πολυ! Εγω της ειπα μέχρι το καλοκαίρι το θελω το σπιτι αν δε βγει θα κίνηση διαδικασίες. Στείλε της ταχυδρομικά το κείμενο και συστημένο από το ταχυδρομείο ώστε να πάει να το παραλάβει μόνη της για να υπάρχει απόδειξη ότι έλαβε γνώση. Όχι προφορικά. Ακόμα καλύτερα βέβαια το εξώδικο με παραλαβή από δικαστικό επιμελητή, αλλά θα χρεωθείτε κανένα 200αρι και ότι ζητήσει γενικά ο δικηγόρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις