Koninos7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Εδώ και καιρό έχω ένα τάμπλετ που κέρδισα σε διαγωνισμό και θέλω να το πουλήσω. Είναι το Lenovo tab m10 2GB/32GB Slate Black. Είναι ελάχιστα μεταχειρισμένο (περίπου 3 ώρες). Πόσο θα μπορούσα να το πουλήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 50€ Εκτός αν θες να το δώσεις "δώρο" σε κάποιον που δε χωνεύεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koninos7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Όντως τόσο κακό είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Όντως είναι τόσο κακό για τη σήμερον ημέρα. 2/32 ήταν οκ πριν 5-6 χρόνια. Η χρήση που μπορεί να κάνει κάποιος με αυτό είναι τέρμα απλή, κυρίως ως δίσκος σερβιρίσματος. Ξέρω ακούγεται υπερβολικό αλλά είναι η αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koninos7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Έχω παρατηρήσει και εγώ ότι η απόδοσή του δεν είναι και η καλύτερη αλλά αφού η Lenovo το πουλά για 150€ περίμενα να πιάνει λίγο μεγαλύτερη τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyrGR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 70€ είναι τίμια πρόταση, εφ΄όσον μιλάμε στην ουσία για καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα