BertaJourdan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, Volga είπε Καλά τέλεια δεν είναι… σταθερά είναι. split screen δεν έχουν pause στην κάμερα δεν κάνουν, flow keyboard δεν έχουν, πολλές εφαρμογές πχ kodi κλπ δεν υπάρχουν. Έχουν την …πετριά τους κι αυτά 😅 Πιστεψε με, απο ολα οσα γραφεις δεν καταλαβα τιποτα. Τι ειναι ολα αυτα? Δεν μου εχει λειψει ποτε κατι απο αυτα 😎
Juniorak1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, koutsis είπε Αν έχω έχω 1000 φωτογραφίες και 100 βίντεο στο iPhone και θέλω να τα περάσω σε Windows laptop χωρίς να τα έχω στο cloud λόγω περιορισμού 5gb δωρεάν στο iCloud, ποιός ειναι καλύτερος τρόπος να τα μεταφέρω αντί για καλώδιο; 🤔 Με το Send Anywhere. Έχω πραγματικά σωθεί. 15Gigabyte σε 1μιση λεπτό κυριολεκτικά. Αρκεί να είσαι στο ίδιο δίκτυο.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Volga είπε Πως θα μπορούσε να γίνει κατι τέτοιο; Δεν γίνεται συσκευή χωρίς καμία θύρα δεδομένων υπάρχουν περιπτώσεις που για διαγνωστικό έλεγχο πρέπει να συνδεθεί σε υπολογιστή. Ποιος tech analyst τα λέει αυτά να σταματήσουμε να τον παρακολουθούμε; Καλά τέλεια δεν είναι… σταθερά είναι. split screen δεν έχουν pause στην κάμερα δεν κάνουν, flow keyboard δεν έχουν, πολλές εφαρμογές πχ kodi κλπ δεν υπάρχουν. Έχουν την …πετριά τους κι αυτά 😅 Μιλάμε για θύρα φόρτισης μπορεί να έχει θύρα μόνο για δεδομένα που να μην φορτίζει, δεν το λέει ένας το λένε πολυ. Και D2D και ο MKBHD και νομίζω το είχε πει και ο Linus
hellghan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Μιλάμε για θύρα φόρτισης μπορεί να έχει θύρα μόνο για δεδομένα που να μην φορτίζει, δεν το λέει ένας το λένε πολυ. Και D2D και ο MKBHD και νομίζω το είχε πει και ο Linus γιατί να μπει σε τέτοια διαδικασία; κανονική θύρα usb-c θα βάλει
LigiSovarotita Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Άτιμη φτώχεια, να είχα και 'γω λεφτά να μπορώ να γευτώ και 'γω αυτό το περιβόητο Ινοβέϊσο ! 🍎 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από LigiSovarotita
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα