ChimairaX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε δεν μπορεις να κανεις log in στο cloud να τα κατεβασεις κατευθειαν στο λαπτοπ? ακομη και αν δεν εχει ιντερνετ το λαπτοπ το κανεις hotspot. λογικα τον ιδιο χρονο θα κανει. Θα μπορούσαμε, αλλά πάνω στον πανικό και όταν η ώρα ήταν ήδη 17.10 και έπρεπε να ξεκινήσουμε 17.00, καταλαβαίνεις ότι η πρώτη σκέψη δεν είναι κάνε hotspot, άνοιξε ανώνυμη περιήγηση, κάνε login, βάλε otp κωδικό, ήταν κατέβασέ τα ΤΩΡΑ από το cloud μη χάνουμε καθόλου χρόνο 😛 2 1
S2Katana Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Από την είδηση αυτή φαίνεται πόσο ανούσιο είναι το upgrade στο iPhone 14. Άλλωστε μια βόλτα στις αγγελίες αρκεί... Τα λέμε του χρόνου scalpers. 1
panos2310 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Ειπαμε να ειμαστε immune στους haters αλλα να αντιστεκομαστε σε αλλαγες που γινονται προς οφελος μας επειδη θιγεται το γοητρο της ολμαιτι apple, με ξεπερνα. θα προσαρμοστει μια χαρα στις επιταγες της εε ειναι μεγαλη η αγορα. 1
anonik Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, panos2310 είπε Ειπαμε να ειμαστε immune στους haters αλλα να αντιστεκομαστε σε αλλαγες που γινονται προς οφελος μας επειδη θιγεται το γοητρο της ολμαιτι apple, με ξεπερνα. θα προσαρμοστει μια χαρα στις επιταγες της εε ειναι μεγαλη η αγορα. Ο νόμος λέει "αν είναι ικανά να φορτίζουν με ενσύρματη φόρτιση" τότε πρέπει να έχουν usb-c ... Βλέπω να εξαφανίζουν τη θύρα φόρτισης κ να δουλεύουν μόνο την ασύρματη Ή ακόμα πιο περίεργη λύση θα ήταν να κρατήσουν τη lighting θύρα αλλά μόνο για data (να κόψουν τη δυνατότητα φόρτισης μέσω καλωδίου) και να έχουν το ασύρματο για φόρτιση Και στις δυο περιπτώσεις είναι νόμιμοι αλλά χωρίς USB -c 1
panathatube Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Ανυποψίαστος χρήστης: μέσω USB C και στα iPhone θα έχουμε σαφώς γρηγορότερες ταχύτητες σύνδεσης και φόρτισης. Τιμ Κουκ: εννοείται* * Εννοείται αν πάρεις τα ακριβά μοντέλα 😁
Lomar Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Είναι φήμη, οψόμεθα. Βέβαια, με την προκαταβολική κατακραυγή ίσως κάνει κωλοτούμπα. Εάν όμως δεν, τότε μιλάμε για το μεγαλύτερο sales innovation όλων των εποχών, ειδικά εάν οι πωλήσεις αυξηθούν.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, logistoulis είπε Θα βάλουν USB και θα πουν κι ένα τραγούδι. Είναι τελείως ανούσια η οποία συζήτηση για το θέμα, θα γίνει όπως ειναι το λογικό και σωστό Η Ευρωπαϊκή Ένωση απαιτεί να υπάρχει usb σε συσκευή η οποία χρησιμοποιεί ενσύρματη φόρτιση αν δεν είναι ενσύρματη η φόρτιση δεν μπορούν να τους κάνουν τίποτα 2 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Δεν παίζει με την καμία αυτό, σε περίπτωση βλάβης η όποια θύρα είναι απαραίτητη για το service Τι εννοείς δηλαδή αν δεν είχε ασύρματη και φόρτιση και είχε μόνο ενσύρματη και χάλαγε η θύρα της ενσύρματης πώς θα το φτιάχναν? Apple είναι θα σε έβαζε να βάλεις ανταλλακτικό.
stivaks72 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δεν καταλαβαίνω την αγανάκτηση. Το επιχειρηματικό μοντέλο της apple αυτό είναι. Με το σταγονόμετρο και μόνο στα pro/pro max μοντέλα. Αυτοί που θα το αγοράσουν, θα το αγοράσουν. Όσοι διαμαρτύρονται δεν θα το έπαιρναν ούτως ή άλλως. Δηλαδή, δεν κόβω κανένα να λέει "α δε μου δίνει high speed transfer στο basic μοντέλο ή dynamic island, άρα θα πάρω android". Δηλαδή, κουβέντα να γίνεται. 3 2 1
panos2310 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, anonik είπε Ο νόμος λέει "αν είναι ικανά να φορτίζουν με ενσύρματη φόρτιση" τότε πρέπει να έχουν usb-c ... Βλέπω να εξαφανίζουν τη θύρα φόρτισης κ να δουλεύουν μόνο την ασύρματη Ή ακόμα πιο περίεργη λύση θα ήταν να κρατήσουν τη lighting θύρα αλλά μόνο για data (να κόψουν τη δυνατότητα φόρτισης μέσω καλωδίου) και να έχουν το ασύρματο για φόρτιση Και στις δυο περιπτώσεις είναι νόμιμοι αλλά χωρίς USB -c Θα προσαρμοστεί μια χαρά στις επιταγές της τεράστιας αγοράς που δε μπορεί να χάσει. Εγώ πάντως δεν έχω πρόθεση να πάρω κινητό χωρίς ενσύρματη φόρτιση για τα επόμενα 5 χρόνια (όταν δηλαδή θα έχει βρωμίσει ο τόπος από τους ασύρματους φορτιστές).
Hacker?pcs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 4 minutes ago, Exodia The Forbidden One said: Τι εννοείς δηλαδή αν δεν είχε ασύρματη και φόρτιση και είχε μόνο ενσύρματη και χάλαγε η θύρα της ενσύρματης πώς θα το φτιάχναν? Apple είναι θα σε έβαζε να βάλεις ανταλλακτικό. Προφανώς δεν μιλάμε για πρόβλημα της ίδιας της θύρας αλλά κάτι άλλο software ή hardware
Smky Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, BadBoy είπε Πώς ακριβώς το εννοείς, γιατί η ασύρματη μεταφορά δεδομένων (μέσω WiFi ή data) προηγείται κατά πολύ της ασύρματης φόρτισης. Και τότε γιατί όλοι δεν καταργούν το USB να βάλουν μόνο ασύρματη μεταφορά δεδομένων και ασύρματη φόρτιση; Προφανώς και δεν είναι τοσο απλό... Και βέβαια όπως είπε και ο φίλος, επισκευή , λογισμικά , μεγάλα αρχεία
BadBoy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Smky είπε Και τότε γιατί όλοι δεν καταργούν το USB να βάλουν μόνο ασύρματη μεταφορά δεδομένων και ασύρματη φόρτιση; Προφανώς και δεν είναι τοσο απλό... Και βέβαια όπως είπε και ο φίλος, επισκευή , λογισμικά , μεγάλα αρχεία Γιατί μια τεχνολογία δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη, το καλώδιο είναι εδραιωμένο. Επίσης έχει και άλλα καλά με κυριότερο το ότι λειτουργεί και εκτός λειτουργικού και είναι κατά κανόνα πιο γρήγορο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η μεταφορά δεδομένων ασύρματα είναι κάτι προβληματικό, εάν ήθελαν θα το έκαναν. Και για τα ακουστικά, το 3.5mm είναι σαφώς ανώτερο του Bluetooth, αλλά μια χαρά αφαίρεσαν τη θύρα. Το βασικό πρόβλημα είναι το κόστος της μετάβασης, όχι η τεχνολογία, αυτή υπάρχει και είναι μια χαρά. 2
logistoulis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε Η Ευρωπαϊκή Ένωση απαιτεί να υπάρχει usb σε συσκευή η οποία χρησιμοποιεί ενσύρματη φόρτιση αν δεν είναι ενσύρματη η φόρτιση δεν μπορούν να τους κάνουν τίποτα τότε πολύ απλά δεν θα τους επιτρέψει να κυκλοφορήσει συσκευή που να φορτίζει μόνο ασύρματα (πράγμα επίσης ανούσιο και αντιοικολογικό ) η ΕΕ μπορεί να επιμένει όσο θέλει δεν έχει κάτι να χάσει, η apple έχει αν επιμείνει τόσο πολύ στην άχρηστη θύρα της, οπότε το αναμενόμενο είναι να μην επιμείνει και όπως στις υπόλοιπες συσκευές της να βάλει c πραγματικά δεν βρίσκω το λόγο που δεν έχουν οι ίδιοι αλλάξει τη θύρα τους Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από logistoulis
MAFAKA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Androidακηδες χωρίς iCloud και Airdrop γκρινιάζουν για τις ενσύρματες ταχύτητες μεταφοράς που (ίσως) θα έχει το "απλό" iPhone 15, λες και χρησιμοποιεί κανένας καλώδιο στο οικοσύστημα της Apple εδώ και μια πενταετία... Ανάθεμα και αν έχω χρησιμοποιήσει το καλώδιο στο iPhone για οτιδήποτε άλλο εκτός από φόρτιση κάθε δεύτερο βράδυ, έστω και μία φορά, από την εποχή του 11 Pro Max τουλάχιστον. Και είμαι σίγουρος ότι το καλώδιο με το οποίο φορτίζω τόσα χρόνια ανήκε στο 8άρι της γυναίκας μου, δεν χρησιμοποιούσα καν το καλώδιο που υπήρχε στις συσκευασίες των κινητών μου, δεν υπήρχε κανένας λόγος. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από MAFAKA 4
logistoulis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, MAFAKA είπε Androidακηδες χωρίς iCloud και Airdrop γκρινιάζουν για τις ενσύρματες ταχύτητες μεταφοράς που (ίσως) θα έχει το "απλό" iPhone 15, λες και χρησιμοποιεί κανένας καλώδιο στο οικοσύστημα της Apple εδώ και μια πενταετία... Ανάθεμα και αν έχω χρησιμοποιήσει το καλώδιο στο iPhone για οτιδήποτε άλλο εκτός από φόρτιση κάθε δεύτερο βράδυ, έστω και μία φορά, από την εποχή του 11 Pro Max τουλάχιστον. Και είμαι σίγουρος ότι το καλώδιο με το οποίο φορτίζω τόσα χρόνια ανήκε στο 8άρι της γυναίκας μου, δεν χρησιμοποιούσα καν το καλώδιο που υπήρχε στις συσκευασίες των κινητών μου, δεν υπάρχει κανένας λόγος. πρώτα από όλα μπορείς να χρησιμοποίσεις ένα iphone όπως ένα flash drive ώστε να έχει νόημα αυτό που λες; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα