alexx_bauer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, mcstefan7 είπε Η γυναίκα μου παρέλαβε την προηγούμενη βδομάδα αφού τους πήρε τηλ και της έδωσαν Tracking number. Το είχε μια βδομάδα η γενική και καλα αδυναμία παράδωσης. Αφού το έψαξαν κανα τέταρτο στο μαγαζί της το έδωσαν. Γενικά η Γενική στην επαρχία ειναι μακράν η χειρότερη!! Ειδικά πάντως στην πόλη μου είναι μακράν η καλύτερη
asteroulis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ παρέλαβα κανονικά , καθυστερημενα μεν αλλά οχι κατι που να με προβληματισει. Τωρα θελω να κανω επιστροφη ενα αμανικο μπουφαν που εχει προβληματικο φερμουαρ και δεν εχω καταλαβει με τα μεταφορικά ποιος τα πληρωνει στο Outlet. Η κοπελα απο την Γενικη Ταχυδρομικη λέει οτι τα Mango δινουν εναν κωδικο για δωρεαν επιστροφη , αλλά εμένα δεν ειχε μεσα. Υποθέτω οτι επειδη ειναι Outlet δεν παιζει; Εαν ξερει καποιος θα χαρω να μαθω!
Chrisfm94 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, asteroulis είπε Εγώ παρέλαβα κανονικά , καθυστερημενα μεν αλλά οχι κατι που να με προβληματισει. Τωρα θελω να κανω επιστροφη ενα αμανικο μπουφαν που εχει προβληματικο φερμουαρ και δεν εχω καταλαβει με τα μεταφορικά ποιος τα πληρωνει στο Outlet. Η κοπελα απο την Γενικη Ταχυδρομικη λέει οτι τα Mango δινουν εναν κωδικο για δωρεαν επιστροφη , αλλά εμένα δεν ειχε μεσα. Υποθέτω οτι επειδη ειναι Outlet δεν παιζει; Εαν ξερει καποιος θα χαρω να μαθω! Εννοειται πως εχει και στο outlet. Ειναι ενα μεγαλο αυτοκολλητο με στοιχεια, διευθυνση που ουσιαστικα κολλας στο κουτι ωστε να επιστρεψεις οτι θες. Εχει διευθυνση Ελλαδας και ειναι δωρεαν.
asteroulis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε Εννοειται πως εχει και στο outlet. Ειναι ενα μεγαλο αυτοκολλητο με στοιχεια, διευθυνση που ουσιαστικα κολλας στο κουτι ωστε να επιστρεψεις οτι θες. Εχει διευθυνση Ελλαδας και ειναι δωρεαν. Το κολλησα , αλλά δεν εχει πανω κωδικό!
paan71 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @asteroulisΣτις επιστροφές που έκανα εγώ, κόλλησα το αυτοκόλλητο, αλλά πλήρωσα κανονικά. Το έγραφε στους όρους ότι η επιστροφή δεν είναι δωρεάν. Τώρα για το ότι είναι ελαττωματικό, δεν ξέρω την διαδικασία, αν είναι άλλη. Μιλά και μαζί τους. Μόλις είδα και το post του doubt στην προηγούμενη σελίδα : Αναφορά σε κείμενο Αν λάβετε ένα προϊόν ελαττωματικό ή διαφορετικό από αυτό που αγοράσατε και αποφασίσετε να το επιστρέψετε ταχυδρομικώς, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στο δέμα την απόδειξη των εξόδων αποστολής του πακέτου προς τα γραφεία μας. Μόλις ελέγξουμε την κατάσταση των ρούχων, θα σας επιστρέψουμε την χρηματική αξία των προϊόντων που επιστρέψατε και τα αντίστοιχα ταχυδρομικά έξοδα αποστολής και επιστροφής Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από paan71
asteroulis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Ok , ευχαριστω πολυ. Αυτο μαλλον θελουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα