Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Doubt είπε

Τα γράφει εδώ, πληρώνεις την επιστροφή και δεν επιστρέφουν το ποσό. Δέμα με ταχυδρομείο ή μεταφορική, διεύθυνση όντως στα Μέγαρα.

https://www.mangooutlet.com/gr/help/11269.html

Απ' όσο καταλαβαίνω δεν επιστρέφουν το ποσό όταν δεν το στέλνεις με την ετικέτα επιστροφής αλλά το στέλνεις με δικά σου έξοδα. 

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Αν λάβετε ένα προϊόν ελαττωματικό ή διαφορετικό από αυτό που αγοράσατε και αποφασίσετε να το επιστρέψετε ταχυδρομικώς, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στο δέμα την απόδειξη των εξόδων αποστολής του πακέτου προς τα γραφεία μας. Μόλις ελέγξουμε την κατάσταση των ρούχων, θα σας επιστρέψουμε την χρηματική αξία των προϊόντων που επιστρέψατε και τα αντίστοιχα ταχυδρομικά έξοδα αποστολής και επιστροφής.

Μόνο σε αυτή την περίπτωση επιστρέφουν τα έξοδα αποστολής/επιστροφής.

Οι άλλες επιστροφές δεν αποζημιώνονται, δεν το αναφέρει πουθενά.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, alexx_bauer είπε

Για άλλη μια φορά να πούμε πως, μέσω PayPal, από το PayPal καλύπτονται τα έξοδα επιστροφής

Τελειώνουν αυτά δυστυχώς όπως αναφέρει και ο από πάνω και πρόσεξε μην την πατήσεις.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβε κάποιος; Διότι εγώ έκανα παραγγελία 20/11 και χθες έλαβα εμαιλ για επιστροφή χρημάτων με ένδειξη σε όλα τα προϊόντα ότι επιστράφηκαν.

Στο τηλέφωνο που κάλεσα μου είπαν ότι η παραγγελία μου «χαθηκε» από την μεταφορική εταιρεία. 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, nikosnikosafo είπε

Παρέλαβε κάποιος; Διότι εγώ έκανα παραγγελία 20/11 και χθες έλαβα εμαιλ για επιστροφή χρημάτων με ένδειξη σε όλα τα προϊόντα ότι επιστράφηκαν.

Στο τηλέφωνο που κάλεσα μου είπαν ότι η παραγγελία μου «χαθηκε» από την μεταφορική εταιρεία. 

Εχω παραλαβει οσες φορες παραγγειλα, φετος ωστοσο αργησαν αισθητα απ'οτι αλλες χρονιες.

Η μεταφορικη μαλακιστηκε φιλε, δεν σε ενημερωσαν ποτε οτι εφτασαν, δεν ασχοληθηκαν περαιτερω γιατι νομιζαν οτι σε ειδοποιησαν και δεν πηγες, χεστηκαν, και τα εστειλαν πισω. Τι να πρωτοσχολιασουμε τωρα...

Επεξ/σία από Chrisfm94
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, nikosnikosafo είπε

Εγώ έχω παραλάβει κανονικά, αρκετές μέρες τώρα.

Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα επάνω στην εβδομάδα με γενική  γενικότερα δεν υπήρχε tracking φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια τα σκάρωσαν απ' ότι κατάλαβα .... Η εξέλιξη κόλλησε στο απεστάλη και δεν έδωσαν tracking number ...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikosnikosafo είπε

20/11 βράδυ έριξα παραγγελία.

Λίγο πριν κλείσει ο μήνας παίρνω από mango email που έλεγε για καθυστέρηση.

1/12 δημιουργία ετικέτας courier, πήρα tracking number κανονικά.

Από εκεί ξεκινάει το μαρτύριο με την γενική. Αφού κάνει βόλτες σε διάφορα μέρη της Αττικής, παραλαμβάνω 13/12. Η επικοινωνία με την γενική όλο αυτό το διάστημα αδύνατη. Η επικοινωνία του mango με τον συνεργάτη τους επίσης προβληματική. Μου λέγανε "τι να σας πω,μάλλον το χάσανε". Πραγματικά μπορώ να καταλάβω την καθυστέρηση από τα mango καθώς σίγουρα είχαν άπειρες παραγγελίες, που και πάλι δεν έπεσαν πολύ έξω στο promise time, τουλάχιστον στον χρόνο που παρέδωσαν το δέμα στην μεταφορική. Η γενική όμως κατάργησε κάθε έννοια ταχυμεταφοράς. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μου το ανέφερε ο εκπρόσωπος. Αλλά εκείνοι επιλέξαν την μεταφορική. Πέρυσι είχαν την ups και σε 4 μέρες παρελαβα. Μου προσέφερε κ ένα κουπόνι 20% για επόμενη αγορά. Αλλά μέχρι το 70% απέχει ένα 50% 

μεγαλη αποτυχία η μπλακ φραντει τους 

Δημοσ.

Εγω ειχα παραγγείλει αρκετά πράγματα, ήρθε ένα πακέτο από Γενική Ταχυδρομική αφού πρώτα το έκαναν μπαλάκι εσωτερικά τα καταστήματα τους για μια εβδομάδα περίπου. 

Τελικά το πακέτο δεν είχε ούτε τα μισά πράγματα μέσα, και καμιά απόδειξη ή δελτίο αποστολής. 

Μίλησα με mango, μου λέει μάλλον θα σου στείλουν και άλλα πακέτα με τα υπόλοιπα, αλλά έχει περάσει ακόμα 1 εβδομάδα και δεν έχω ενημέρωση 

Δημοσ.
Στις 19/12/2022 στις 1:48 ΜΜ, nikosnikosafo είπε

Η γυναίκα μου παρέλαβε την προηγούμενη βδομάδα αφού τους πήρε τηλ και της έδωσαν Tracking number. Το είχε μια βδομάδα η γενική και καλα αδυναμία παράδωσης. Αφού το έψαξαν κανα τέταρτο στο μαγαζί της το έδωσαν. Γενικά η Γενική στην επαρχία ειναι μακράν η χειρότερη!!

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mcstefan7 είπε

Γενικά η Γενική στην επαρχία ειναι μακράν η χειρότερη!!

Ενώ στο κέντρο της Αθήνας είναι κάτι σαν την dhl...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...