Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα τα κλασικά κάθε χρόνο έτσι και φέτος  Mango outlet Βlack Friday (νομίζω πρέπει να τρέχει απο τα μεσάνυχτα)  -80% Σε επιλεγμένα είδη

χρήσιμες συμβουλές .... #1 και η ποιο σημαντική  μπορεί να έχει διαθέσιμο το προιόν να το βάλουμε στο καλάθι και μόλις μαζέψουμε ότι θέλουμε να μας το βγάλει μή διαθέσιμο άρα είμαστε ταχείς 

και μέχρι να το αντικαταστήσουμε παίζει ένα άλλο προιόν απο το καλάθι να μην είναι διαθέσιμο μέχρι το check out  και να γίνει ένας φαύλος κύκλος...

όσο για τα νούμερα έχει μεγεθολόγιο και όσοι έχετε ξαναπάρει ψιλοξέρετε τι παίζει ...
https://www.mangooutlet.com/gr

χρόνοι παράδοσης επειδή παραγγέλνω σχεδόν κάθε χρόνο ποικίλει και λόγο φόρτου μην τα περιμένετε και σε δύο εργάσιμες ....

• Like 3
  • Thanks 4
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οντως παιζει απο τις 18/11 με "pre-black friday" που ηδη ειχαν φυγει πολλα προιοντα.

Προσωπικα βρηκα μερικα ρουχα που δεν ηταν διαθεσιμα στην πρωτη μου παραγγελια προχθες οποτε προχωρησα και σε 2η παραγγελια σημερα. Στα αντρικα τελειωνουν γρηγορα ολα τα καλα δυστυχως.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Guerriero4 είπε

Αργήσαμε, δεν έχει μέινει τίποτα καλο :(

Πριν λίγο το πήρα χαμπάρι κ εγώ μην νομίζεις στα παιδικά κάτι είχε μείνει έριξα μια παραγγελία .. τώρα όσοι προλάβουν το οτιδήποτε  κάτι είναι κι αυτό ...

Δημοσ.

Κριμα, αλλες χρονιες τα βαζαν τριτη βραδυ μεχρι παρασκευη (black friday) ΟΛΑ -70%, οχι "επιλεγμενα". Τωρα αυτο τρεχει εδω και μερες ηδη, οι καλες προσφορες καναν φτερα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, TheDarkSlayerGr είπε

Ξέρουμε τι γίνεται με το τελωνείο? 

Ποιο τελωνείο έχουν αποθήκη στα μέγαρα ....

• Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, TheDarkSlayerGr είπε

Ξέρουμε τι γίνεται με το τελωνείο? 

Αν θυμαμαι καλα απο Ισπανια ερχονται, οποτε κομπλε.

• Like 1
Δημοσ.

Με γενική ταχυδρομική τα στέλνουν. Πριν 4 ημέρες παρέλαβα, κάνει 1 βδομάδα περίπου να έρθει το δέμα. 

Νομίζω για επιστροφή δεν υπάρχει χρέωση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...