Θοδωρής005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 καλησπερα αγορασα πριν λιγες μερες ενα κινητο απο σκρουτζομαγαζο γνωστο εμπιστο χωρις αρνητικες αξιολογησεις . και ρωταω η εγγυση ενος προιοντος δεν ξεκινα απο την ημερα αγορας σωστα; μεσω της επισημης ιστοσελιδας κατασκευαστη κοιταξα την εγγυηση της συσκευης.και λεει πως ληγει 10 οκτωμβριου 2024 αυτο τη σημαινει οτι ανοιχτηκε η συσκευη 10 οκτωμβριου 2022 ; μα εγω παρελαβα χθες.και κατι τελευταιο βλεπω πολλα κινητα τα οποια οπως και το δικο μου δεν ηταν σφραγισμενα δηλαδη το κουτι δεν ειχε ζελατινα,ωστοσο ειχε 2 ταινιες ασφαλειας οι οποιες δεν φανηκαν παραβιασμενες και ουτε ηταν διπλες.τελος το imei το τσεκαρα και ειναι οκ και οταν το πρωτοανοιξα με πεταξε στα τσεχικα χωρις να με αφησει να επιλεξω γλωσσα
koutsis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε καλησπερα αγορασα πριν λιγες μερες ενα κινητο απο σκρουτζομαγαζο γνωστο εμπιστο χωρις αρνητικες αξιολογησεις . και ρωταω η εγγυση ενος προιοντος δεν ξεκινα απο την ημερα αγορας σωστα; μεσω της επισημης ιστοσελιδας κατασκευαστη κοιταξα την εγγυηση της συσκευης.και λεει πως ληγει 10 οκτωμβριου 2024 αυτο τη σημαινει οτι ανοιχτηκε η συσκευη 10 οκτωμβριου 2022 ; μα εγω παρελαβα χθες.και κατι τελευταιο βλεπω πολλα κινητα τα οποια οπως και το δικο μου δεν ηταν σφραγισμενα δηλαδη το κουτι δεν ειχε ζελατινα,ωστοσο ειχε 2 ταινιες ασφαλειας οι οποιες δεν φανηκαν παραβιασμενες και ουτε ηταν διπλες.τελος το imei το τσεκαρα και ειναι οκ και οταν το πρωτοανοιξα με πεταξε στα τσεχικα χωρις να με αφησει να επιλεξω γλωσσα Εσυ για την εγγύηση θα χρησιμοποιήσεις την απόδειξη αγορας άσχετα με το τι λεει το site του κατασκευαστη. Εκει μπορει να γράφουν την ημερομηνία κατασκευής με βάση το imei. Που να ξέρουν πότε το αγόρασες εσυ από το κατάστημα ?? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από koutsis
Θοδωρής005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, koutsis είπε Εσυ για την εγγύηση θα χρησιμοποιήσεις την απόδειξη αγορας άσχετα με το τι λεει το site του κατασκευαστη. Εκει μπορει να γράφουν την ημερομηνία κατασκευής με βάση το imei. Που να ξέρουν πότε το αγόρασες εσυ από το κατάστημα ?? υπαρχει περιπτωση επειδη δεν ειχε ζελατινα να ειναι μεταχειρισμενο;
koutsis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Θοδωρής005 είπε υπαρχει περιπτωση επειδη δεν ειχε ζελατινα να ειναι μεταχειρισμενο; Οχι. Σχεδόν ποτέ δεν έχουν ζελατίνα. Αν είχε τις ταινίες είναι ΟΚ.
Θοδωρής005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, koutsis είπε Οχι. Σχεδόν ποτέ δεν έχουν ζελατίνα. Αν είχε τις ταινίες είναι ΟΚ. υπαρχει καποιος τροπος να το τσεκαρω πχ μεσω καποιο app ;
GATE123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Θοδωρής005 είπε καλησπερα αγορασα πριν λιγες μερες ενα κινητο απο σκρουτζομαγαζο γνωστο εμπιστο χωρις αρνητικες αξιολογησεις . και ρωταω η εγγυση ενος προιοντος δεν ξεκινα απο την ημερα αγορας σωστα; μεσω της επισημης ιστοσελιδας κατασκευαστη κοιταξα την εγγυηση της συσκευης.και λεει πως ληγει 10 οκτωμβριου 2024 αυτο τη σημαινει οτι ανοιχτηκε η συσκευη 10 οκτωμβριου 2022 ; μα εγω παρελαβα χθες.και κατι τελευταιο βλεπω πολλα κινητα τα οποια οπως και το δικο μου δεν ηταν σφραγισμενα δηλαδη το κουτι δεν ειχε ζελατινα,ωστοσο ειχε 2 ταινιες ασφαλειας οι οποιες δεν φανηκαν παραβιασμενες και ουτε ηταν διπλες.τελος το imei το τσεκαρα και ειναι οκ και οταν το πρωτοανοιξα με πεταξε στα τσεχικα χωρις να με αφησει να επιλεξω γλωσσα Από την στιγμή που κόβεται η απόδειξη ξεκινάει και η εγγύηση.
Θοδωρής005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, GATE123 είπε Από την στιγμή που κόβεται η απόδειξη ξεκινάει και η εγγύηση. και αυτο με την ζελατινα; πο δεν εχει
GATE123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε και αυτο με την ζελατινα; πο δεν εχει Δεν υπάρχει θέμα. Διπλή ταινία ασφαλείας είχε. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που δεν έχουν ζελατίνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα