Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Είδα κάποια smartphone στο amazon τα οποία είναι σε καλύτερές τιμές από την Ελλάδα αλλά διαθέσιμα με ημερομηνία πχ  τέλη Νοεμβρίου.

Προφανώς θα δεσμεύσουν τα χρήματα από την κάρτα και όταν έρθει στα χέρια τους το προϊόν θα το αποστείλουν. 

Επειδή υπάρχει η περίπτωση μέχρι την Παρασκευή να βρω κάποια καλύτερη προσφορά, σε περίπτωση που αγοράσω κάποιο smartphone από amazon το οποίο δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα έχω την δυνατότητα να ακυρώσω την παραγγελία χωρίς παρατράγουδα (εφόσον φυσικά δεν έχει αποσταλεί σε εμένα ακόμα από το amazon);

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, terrabytegr είπε

Καλημέρα.

Είδα κάποια smartphone στο amazon τα οποία είναι σε καλύτερές τιμές από την Ελλάδα αλλά διαθέσιμα με ημερομηνία πχ  τέλη Νοεμβρίου.

Προφανώς θα δεσμεύσουν τα χρήματα από την κάρτα και όταν έρθει στα χέρια τους το προϊόν θα το αποστείλουν. 

Επειδή υπάρχει η περίπτωση μέχρι την Παρασκευή να βρω κάποια καλύτερη προσφορά, σε περίπτωση που αγοράσω κάποιο smartphone από amazon το οποίο δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα έχω την δυνατότητα να ακυρώσω την παραγγελία χωρίς παρατράγουδα (εφόσον φυσικά δεν έχει αποσταλεί σε εμένα ακόμα από το amazon);

Ευχαριστώ.

Ποιο amazon, Γερμανιας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, terrabytegr είπε

Γενικά όποιο νάναι.

Κυρίως κοιτάω Γαλλία και Γερμανία.

Στο ρωτησα αυτο διοτι στο amazon Γερμανια εχει την επιλογη πληρωμης με "Rechnung". 

Το παραγγελνεις και εχεις περιπου ενα μηνα για να το πληρωσεις. Στο μεσοδιαστημα το εχεις παραλαβει και το εχεις δει αν ειναι ολα καλα, αλλιως επιστροφη.

Screenshot 2022-11-20 172958.png

Επεξ/σία από BertaJourdan
  • Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/11/2022 στις 6:29 ΜΜ, BertaJourdan είπε

Στο ρωτησα αυτο διοτι στο amazon Γερμανια εχει την επιλογη πληρωμης με "Rechnung". 

Το παραγγελνεις και εχεις περιπου ενα μηνα για να το πληρωσεις. Στο μεσοδιαστημα το εχεις παραλαβει και το εχεις δει αν ειναι ολα καλα, αλλιως επιστροφη.

Screenshot 2022-11-20 172958.png

Καλησπερα, μηπως μπορεις να βοηθησεις; θελω και γω να κανω μια αγορα αλλα δε βλεπω αυτη την επιλογη που λες, να το πληρωσω δηλαδη αφου το εχω παραλαβει. μηπως το εβγαλαν, γνωριζεις κατι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, handsomegamer είπε

Καλησπερα, μηπως μπορεις να βοηθησεις; θελω και γω να κανω μια αγορα αλλα δε βλεπω αυτη την επιλογη που λες, να το πληρωσω δηλαδη αφου το εχω παραλαβει. μηπως το εβγαλαν, γνωριζεις κατι;

Καλησπερα, 

εμενα μου το δειχνει κανονικα. 

Βαζω κατι στο καλαθι, παω ενα βημα πιο κατω για πληρωμη και στην οθονη με την διευθυνση σου  και τροποι πληρωμης εμφανιζει την επιλογη "Rechnung"

η πληρωμη γινεται στις 15 του επομενου μηνα.862014542_.png.fce10249cd295b63dce7e79977905ee4.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreas-d είπε

νομίζω πρέπει να είσαι κάτοικος Γερμανίας για Rechnung 

Α, ναι...

αυτο δεν το ειχα σκεφτεί. Ότι δηλαδη δεν μπορουνε αγοραστες εκτός γερμανιας να αγορασουνε με Rechnung.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...