Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε τωρα που το σήκωσε ο Μέσι και υσηχασανε όλοι να δούμε ένα Μουντιάλ το 2026 της προκοπής, ακόμα και εγώ που δεν με ενδιαφέρει καθόλου να το σηκώσει είχα αποκτήσει άγχος αν το σηκώσει η όχι. Μέχρι και η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της έκανε ολόκληρο αφιέρωμα. Λογικά πρέπει να του χρωστάνε λεφτά δεν εξηγείται αλλιώς.

• Confused 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Άντε τωρα που το σήκωσε ο Μέσι και υσηχασανε όλοι να δούμε ένα Μουντιάλ το 2026 της προκοπής, ακόμα και εγώ που δεν με ενδιαφέρει καθόλου να το σηκώσει είχα αποκτήσει άγχος αν το σηκώσει η όχι. Μέχρι και η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της έκανε ολόκληρο αφιέρωμα. Λογικά πρέπει να του χρωστάνε λεφτά δεν εξηγείται αλλιώς.

Όχι απλά είδε ότι δεν περνάει η βλακεία που πρεσβεύει η εκπομπή της μερικές φορές. Το 2010 έβγαζε οδηγό επιβίωσης για Μουντιάλ, επειδή οι άντρες θα είναι απασχολημένοι, πώς θα τους κάνετε να σας δώσουν προσοχή, μην τους φροντίζετε κτλπ. 

Τώρα θα είδε ότι οι άντρες δεν δίνουν δεκάρα για τα συναισθήματα των γυναικών και πως νιώθουν εν ώρα Μουντιάλ και λέει κάτσε μπας και τους πιάσω πελάτες, όσοι παρακολουθούν βέβαια αυτή τη ώρα, συνήθως δουλεύει ο κόσμος, φέρνει ψωμί στο σπίτι.

Από την άλλη μπορεί να το έκανε για να πάρουν και μάτι οι γυναίκες, το κοινό της. Είναι ωραία παιδιά οι Αργεντίνοι.

Επεξ/σία από Tetrabitos
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Όχι απλά είδε ότι δεν περνάει η βλακεία που πρεσβεύει η εκπομπή της μερικές φορές. Το 2010 έβγαζε οδηγό επιβίωσης για Μουντιάλ, επειδή οι άντρες θα είναι απασχολημένοι, πώς θα τους κάνετε να σας δώσουν προσοχή, μην τους φροντίζετε κτλπ. 

Τώρα θα είδε ότι οι άντρες δεν δίνουν δεκάρα για τα συναισθήματα των γυναικών και πως νιώθουν εν ώρα Μουντιάλ και λέει κάτσε μπας και τους πιάσω πελάτες, όσοι παρακολουθούν βέβαια αυτή τη ώρα, συνήθως δουλεύει ο κόσμος, φέρνει ψωμί στο σπίτι.

Από την άλλη μπορεί να το έκανε για να πάρουν και μάτι οι γυναίκες, το κοινό της. Είναι Βρίσα παιδιά οι Αργεντίνοι.

Η δικιά μου πάντως είδε για πρώτη φορά Μουντιάλ στη ζωή της και μου είπε ότι το ευχαριστήθηκε. :ph34r:

Τι είναι το Βρίσα; :huh:

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Δεν υπάρχει λόγος να τα σκεφτόμαστε αυτά και να πιάνει άγχος για το τι μουντιαλ θα δούμε. Δεν εξαρτάται από εμάς αυτό. Και υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα στην ζωή πέρα από αυτό με τα οποία μπορείς να ασχοληθείς και να γεμίσεις τον χρόνο σου άμα δεν σου αρέσει το εκάστοτε μουντιάλ. Τώρα για την Στεφανιδου, χεστηκε η φοράδα στο αλώνι. 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Η δικιά μου πάντως είδε για πρώτη φορά Μουντιάλ στη ζωή της και μου είπε ότι το ευχαριστήθηκε.

Εντάξει καλό ήτανε, αυτό τη λύσα με τον μέσι και την Αργεντινή δεν άντεχα.

Δημοσ.

Μόλις διάβασα και κυκλοφορεί και ένα βίντεο πώς το γκολ της Αργεντινής στην παράταση βάση κανονισμού είναι άκυρο γιατί υπήρχαν παίχτες από τον πάγκο στον αγωνιστικό χώρο. Θα μου πεις σιγά λίγα δευτερόλεπτα πριν πει το γκολ είναι, αλλά υποτίθεται πως είναι πάρα πολύ αυστηροί, όταν έβαλε το γκολ η Ιαπωνία που είχε βγει έξω η μπάλα κάνανε ολοκληρους μαθηματικούς υπολογισμούς και γεωμετρία για να αποδείξουν πως 1 χιλιοστό της μπάλας ακουμπούσε τη γραμμή . 2 μέτρα και 2 σταθμά. Όταν λέω ότι λυσαξανε να το δώσουν στην Αργεντινή δεν με πιστεύεται.

FkS6zV_WQAI2KGY.jpeg

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Μόλις διάβασα και κυκλοφορεί και ένα βίντεο πώς το γκολ της Αργεντινής στην παράταση βάση κανονισμού είναι άκυρο γιατί υπήρχαν παίχτες από τον πάγκο στον αγωνιστικό χώρο. Θα μου πεις σιγά λίγα δευτερόλεπτα πριν πει το γκολ είναι, αλλά υποτίθεται πως είναι πάρα πολύ αυστηροί, όταν έβαλε το γκολ η Ιαπωνία που είχε βγει έξω η μπάλα κάνανε ολοκληρους μαθηματικούς υπολογισμούς και γεωμετρία για να αποδείξουν πως 1 χιλιοστό της μπάλας ακουμπούσε τη γραμμή . 2 μέτρα και 2 σταθμά. Όταν λέω ότι λυσαξανε να το δώσουν στην Αργεντινή δεν με πιστεύεται.

Αν το έβλεπε επόπτης, 4ος ή VAR και το έλεγαν στο διαιτητή... θα ήταν υποχρεωμένος να ακυρώσει το γκολ βάσει κανονισμών. Τώρα εντάξει, ποιος νοιάζεται. Πάντως και στη τελευταία ευκαιρία του Κόλο Μουανί μπήκαν μέσα αναπληρωματικοί Γάλλοι... αυτό παρέλειψαν να το αναφέρουν στο γαλλικό δημοσίευμα.

• Like 3
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν το έβλεπε επόπτης, 4ος ή VAR και το έλεγαν στο διαιτητή... θα ήταν υποχρεωμένος να ακυρώσει το γκολ βάσει κανονισμών

Ναι γιατί αυτοί δεν ήταν μέσα στο κόλπο νομίζεις.Αν δεν ήταν στημένο οι αναπληρωματικοί πως μπήκαν να πανηγυρίσουν πριν καν μπει το γκολ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Taoustaoys είπε

FkS6zV_WQAI2KGY.jpeg

Ξέρεις μας τα έπρηξες. Και δεν ενδιαφέρεσαι για μπάλα. Φαντάσου να ενδιαφερόσουν κιόλας. 

• Like 6
Δημοσ.

Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ... Γιατί πανηγύρισαν πριν μπει γκολ γραφει ο άλλος 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 μακάρι να κανεις πλάκα 

Δηλαδή εντάξει κάποιοι δεν έχουν ακουμπήσει τόπι , αλλά ούτε γήπεδο δεν έχουν πάει;  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ... Γιατί πανηγύρισαν πριν μπει γκολ γραφει ο άλλος 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 μακάρι να κανεις πλάκα 

Δηλαδή εντάξει κάποιοι δεν έχουν ακουμπήσει τόπι , αλλά ούτε γήπεδο δεν έχουν πάει;  

Ούτε από τον καναπέ δεν σηκώνονται λογικά, όταν πάει να μπει γκολ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Ξέρεις μας τα έπρηξες. Και δεν ενδιαφέρεσαι για μπάλα. Φαντάσου να ενδιαφερόσουν κιόλας. 

Είναι η δεν είναι forum εδώ να σχολιάζουμε σχετικά με το Μουντιάλ, αν δεν είναι και απλά το όνομα ΜΟΥΝΤΙΆΛ 22 είναι παραπλανητικό να μας το ξεκαθαρίσεις να μην ασχολούμαστε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...