Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί ήταν αυτό που είδαμε απόψε ρε παιδιά. Πάντως η Αργεντινή σε 2-3 παιχνίδια την έκανε την πατάτα απο προβάδισμα να φάει γρήγορα γκολ. Είναι και κούραση νομίζω αλλά και ψυχολογία.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) Martinez Τερματάς με κάκκαλα

2) De Paul Σκυλί του πολέμου 

3) Λαουτάρο... Χασογκόλης εκνευριστικός για μπάτσες με τα τόσα που έχασε, ειδικά η κεφαλιά απόκρουση αμυντικού

4) Mbappe Διαστημικός

Για τον Messi ότι και να πεις είναι λίγο.

Νομίζω ότι είδα τον καλύτερο τελικό mundial στην ζωή μου

• Like 6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, argimeg είπε

Νομίζω ότι είδα τον καλύτερο τελικό mundial στην ζωή μου

Και εγώ από το 90 που θυμαμαι σαν παιδί μικρό τον πρώτο συμφωνώ. Μας έβγαλε την ψυχή.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Από σήμερα εννοουσε (2022) όχι από το 2004, αναδρομικά. Δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος!!!

Ναι, ξέρω τι εννοούσε. Δηλαδή να απαγορευτούν οι αλλοδαποί προπονητές από τώρα και μετέπειτα είναι απόλυτα φυσιολογική ιδέα. 😄

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, billyg599 είπε

Τί ήταν αυτό που είδαμε απόψε ρε παιδιά. Πάντως η Αργεντινή σε 2-3 παιχνίδια την έκανε την πατάτα απο προβάδισμα να φάει γρήγορα γκολ. Είναι και κούραση νομίζω αλλά και ψυχολογία.

Και ο προπονητής σκαλώνει

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Και ο προπονητής σκαλώνει

όντως. Δεν είναι δυνατόν να καταρέει έτσι η ομάδα.

Δημοσ.

Βλέπω τον Ρονάλντο να παίζει και να προσπαθεί να σκοράρει και στο μουντιάλ του 2026 για να λέει οτι ειναι ο μοναδικός που εχει παίξει και σκοράρει σε 6 μουντιάλ.

Δημοσ.

Μετά το ‘78ο λεπτό ο πιο ωραίος τελικός μαζί με τον τελικό του 1990.Οποία ομάδα και να το έπαιρνε το άξιζε,αν και ομολογώ ότι η Αργεντινή το άξιζε ένα τικ παραπάνω.

Δημοσ.

Η Γαλλία ήταν καλύτερη διότι εάν εξαιρέσουμε το άδικο πέναλτι που δωθηκε στην Αργεντινή το σκορ θα ήταν 2-1 στο 90 άρα νικήτρια η Γαλλία. Τώρα αν έκανε περισσότερες τριπλές , πασες κτλ δεν έχει σημασία γιατί το ποδόσφαιρο κρίνεται εκ του αποτέλεσματος.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε

Του ΄86...:rolleyes:

Ναι όντως,και αυτός.Απλά στου 1990 θυμάμαι τον Beckenbauer να περιφέρεται στο γήπεδο εντελως μόνος ενώ η ομάδα του έκανε το γύρο του θριάμβου.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jmmys είπε

Ναι όντως,και αυτός.Απλά στου 1990 θυμάμαι τον Beckenbauer να περιφέρεται στο γήπεδο εντελως μόνος ενώ η ομάδα του έκανε το γύρο του θριάμβου.

Τώρα που είπες Beckenbauer μου ήρθε στο μυαλό το baking powder και μου ήρθε μια επιθυμία για κέικ.

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...