Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O Γιαννακόπουλος εξηγεί και κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα δούμε εμείς οι απλοί ποδοσφαιρόφιλοι.

Ο  Σπυρόπουλος όλο επίδειξη γνώσεων κάνει λες και του είπαν να κάνει την εγκυκλοπαίδεια-ποδοσφαιροπαίδεια, συν τις μπούρδες που λέει...cult φιγούρα τον είπε τον άλλον για να παίζει σε ταινίες...

Επεξ/σία από argimeg
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Ποιος ειναι αυτός ο τραγικός μαζί με τον stelios? Θελω να πεταξω το τηλεκοντρολ στην ΤV οταν τον ακουω.....

ειναι φοβερο οτι με αυτο τον λογο και αυτη τη χροια κανει μεταδοσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, eMike είπε

Είναι πολύ καλός speaker ο Σπυρόπουλος. Μη λέμε ό,τι θέλουμε.

Τι καλός???? Σαν ν' ακουω τον Κωστάλα να μεταδίδει ποδόσφαιρο.

Ασχετο... Αλλα βγάλτε την μπαλα κορνερ ρε αρχηστοι παιχτες και των 2 ομάδων..... γιατι πλησιάζει ο κουβάς......

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.
3 ώρες πριν, james_ είπε

σύσκεψη κορυφής . κοίτα που η ερτ κάνει κάτι σωστα

Η ΕΡΤ είναι BBC μπροστά στον ΑΝΤ1 σε ότι αφορά μεγάλες αθλητικές οργανώσεις (σκέψου μόνο την εμπειρία που έχει) και όχι μόνο.

• Like 4
Δημοσ.
Spoiler

Είχαμε τρακάρει το Peugeot ενός ελληνο Γάλλου φίλου μου και μόλις το είδε την επόμενη μέρα: " oh mon Dieu pourquoi????"

Και γελουσαμε η καφροι, 7 κατοσταρικα πήγε η επισκευή, τα δώσαμε.. !

9 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Allons enfants de la patrie. 🥖🍾🐓🗼🇫🇷

Μου το θύμησαν τα γαλλικά σου! 😅

Δημοσ.
4 minutes ago, darkmatinee said:

Βλέπετε καμιά γκέλα από Ισπανία, Γερμανία & Βέλγιο σήμερα;

Ναι βελγιο δεν μου γεμιζει το ματι, και ο Καναδας φαινεται επικινδυνη ομαδα.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, giwfys είπε

Ναι βελγιο δεν μου γεμιζει το ματι, και ο Καναδας φαινεται επικινδυνη ομαδα.

Βέλγιο στους ομίλους πάει καλά, μετά σκαλώνει. Την Ισπανία δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την έχουν τόσο φαβορί δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι τόσο χάλια η Κοστα Ρίκα τελευταία;

Εν τω μεταξύ οι καραγκιόζηδες του ΑΝΤ1 δεν το δείχνουν το ματς στο livetv τους https://www.ant1live.com/webtv/live. Άμα είσαι σε πισι πρέπει να μπεις στο ANT1+...

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...