Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση στους γνώστες του ποδοσφαίρου καθότι εγώ δεν γνωρίζω, γίνεται να κάνεις αλλαγή παίχτη που έχεις βγάλει? Δηλαδή γίνεται να ξαναμπεί πχ ο did maria?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stolenweapon είπε

Στα πέναλτι θα πάει, και θα ξαναδούμε σκηνές Roberto Baggio. :D 

Φετινή χρονιά  και λέω σε ένα Ιταλό, τότε  την ημέρα που αποκλείστηκε η Ιταλία από το Μουντιάλ  και του λέω για πλάκα ποιος παίζει στην εθνική Ιταλίας, παίζει ακόμα ο Baggio ? Και γελούσα. 

Τρελάθηκε και μόνο που το θυμήθηκε το πέναλτι. 😡😡😡🤬

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Taoustaoys είπε

Μια ερώτηση στους γνώστες του ποδοσφαίρου καθότι εγώ δεν γνωρίζω, γίνεται να κάνεις αλλαγή παίχτη που έχεις βγάλει? Δηλαδή γίνεται να ξαναμπεί πχ ο did maria?

Δυστυχώς όχι

Δημοσ.

Δλδ με 1 αλλαγή καθόλου βοήθεια από τον προπονητή κ θέλει κ κύπελλο ο μυρωδιάς ο προπονητής της Αργεντινής. Καμία παρέμβαση στο παιχνίδι.... 

Δημοσ.

Ο Μέσι τρέχει ακόμα και ο επίτιμος πρόεδρος Ντι Μαρία έξω! Μάλλον ζήτησαν οι μικροί της Αργεντινής σε παρακαλώ έτσι και κερδαμε να μπω και εγώ μέσα από αλλαγή, να γραφτώ στην ιστορία. Κάτι τέτοιο θα έπαιξε. 😄

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stolenweapon είπε

Στα πέναλτι θα πάει, και θα ξαναδούμε σκηνές Roberto Baggio. :D 

Τουλάχιστον εκείνος είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει ξανά το παγκόσμιο, ο Μεσσι δε θα την έχει. Τελευταία του ευκαιρία είναι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Οχι. Νομίζω μπορείς να παίξεις για λίγο με 10 και ο άλλος παίκτης να εξεταστεί εκτός του γηπέδου κι άμα δει το ιατρικό tram ότι είναι εντάξει να μπει πάλι. Άμα εισέλθει άλλος για αντικατάσταση τοτε δεν μπορεί να μπει ο ίδιος. 

Έχει κάποια λογική αυτή η απαγορευση υπό την έννοια να μην εκμεταλλεύεσαι καταστάσεις και τα πάντα στον αγώνα. 

Δημοσ.

Για να δούμε αν μπορεί να κάνει κάτι ο Λαουτάρο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...