Taoustaoys Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μια ερώτηση στους γνώστες του ποδοσφαίρου καθότι εγώ δεν γνωρίζω, γίνεται να κάνεις αλλαγή παίχτη που έχεις βγάλει? Δηλαδή γίνεται να ξαναμπεί πχ ο did maria?
Ribopaido Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Εγκληματιας ρομερο, καρτα φυσικα αφαντη.. ξεφτιλα
Tetrabitos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, stolenweapon είπε Στα πέναλτι θα πάει, και θα ξαναδούμε σκηνές Roberto Baggio. Φετινή χρονιά και λέω σε ένα Ιταλό, τότε την ημέρα που αποκλείστηκε η Ιταλία από το Μουντιάλ και του λέω για πλάκα ποιος παίζει στην εθνική Ιταλίας, παίζει ακόμα ο Baggio ? Και γελούσα. Τρελάθηκε και μόνο που το θυμήθηκε το πέναλτι. 😡😡😡🤬
CleanthisD Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Lloris ο μόνος λευκός παίχτης στο σχήμα της Γαλλίας 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Taoustaoys είπε Μια ερώτηση στους γνώστες του ποδοσφαίρου καθότι εγώ δεν γνωρίζω, γίνεται να κάνεις αλλαγή παίχτη που έχεις βγάλει? Δηλαδή γίνεται να ξαναμπεί πχ ο did maria? Δυστυχώς όχι
Satzik Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δλδ με 1 αλλαγή καθόλου βοήθεια από τον προπονητή κ θέλει κ κύπελλο ο μυρωδιάς ο προπονητής της Αργεντινής. Καμία παρέμβαση στο παιχνίδι....
Tetrabitos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Ο Μέσι τρέχει ακόμα και ο επίτιμος πρόεδρος Ντι Μαρία έξω! Μάλλον ζήτησαν οι μικροί της Αργεντινής σε παρακαλώ έτσι και κερδαμε να μπω και εγώ μέσα από αλλαγή, να γραφτώ στην ιστορία. Κάτι τέτοιο θα έπαιξε. 😄
Taoustaoys Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, stolenweapon είπε Δυστυχώς όχι Ευχαριστώ
pontez2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, stolenweapon είπε Στα πέναλτι θα πάει, και θα ξαναδούμε σκηνές Roberto Baggio. Τουλάχιστον εκείνος είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει ξανά το παγκόσμιο, ο Μεσσι δε θα την έχει. Τελευταία του ευκαιρία είναι.
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε Μια ερώτηση στους γνώστες του ποδοσφαίρου καθότι εγώ δεν γνωρίζω, γίνεται να κάνεις αλλαγή παίχτη που έχεις βγάλει? Δηλαδή γίνεται να ξαναμπεί πχ ο did maria? Οχι. Νομίζω μπορείς να παίξεις για λίγο με 10 και ο άλλος παίκτης να εξεταστεί εκτός του γηπέδου κι άμα δει το ιατρικό tram ότι είναι εντάξει να μπει πάλι. Άμα εισέλθει άλλος για αντικατάσταση τοτε δεν μπορεί να μπει ο ίδιος. Έχει κάποια λογική αυτή η απαγορευση υπό την έννοια να μην εκμεταλλεύεσαι καταστάσεις και τα πάντα στον αγώνα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Για να δούμε αν μπορεί να κάνει κάτι ο Λαουτάρο
Bourdoulas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μια ζωή αυτός ο Φερνάντεζ να χάνει τα αχαστα
pontez2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, eMike είπε @eMike σε τι φάση είναι τώρα τα στοιχηματικα; Έχει αλλάξει κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις