basilis_k6 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, stolenweapon είπε Αν το χάσει αυτό η Αργεντινή το έχασαν μόνοι τους ο μεσι κουραστηκε -λογικο- και ο σκαλιόνι εβγαλε τον καλυτερο παιχτη του ματς στο 65!!!! μιλαμε για μεγαλο παλτο. 1
kirileman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!! ΈΛΑ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΜΕΣΣΙ ΣΗΚΩΣΈΤΟΧΑΧΑΧΑΧΑ Αν το πάρει ίσως είναι. Αν δεν το πάρει, σίγουρα δεν είναι. Σκληρές αλήθειες.
ObeyWario! Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά στημένο είναι να το πάρει η Αργεντινή απλά δεν ήθελαν να το κάνουν πολύ φανερό Ο κόσμος είναι με την Αργεντινή, μη ξεχνάμε πως έρχονται και εκλογές την άνοιξη Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2022 από ObeyWario!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε ο μεσι κουραστηκε -λογικο- και ο σκαλιόνι εβγαλε τον καλυτερο παιχτη του ματς στο 65!!!! μιλαμε για μεγαλο παλτο. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ Για ποιον γ@@@@ενο λόγο βγάζεις τον Ντι Μαρία στο 65;;;
pontez2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Πολύ σβηστά οι Αργεντινοί εδώ και ώρα. Τραγικό λάθος να βγει τόσο νωρίς ο Ντι Μαρία πάντως. Κάκιστη αλλαγή. Κουρασμένοι επιθετικοί ενώ οι Γάλλοι έχουν φρέσκια γραμμή με τις αλλαγές. Είσαι θεός ρε Ντεσσαμπ. 1
vorlon68 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε ο μεσι κουραστηκε -λογικο- και ο σκαλιόνι εβγαλε τον καλυτερο παιχτη του ματς στο 65!!!! μιλαμε για μεγαλο παλτο. Στο μεταξύ ο Σπυρόπουλος έλεγε οτι οι Αργεντινοι εχουν προπονητες ενω οι Βραζιλιάνοι οχι....
Bourdoulas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Το δεύτερο γκολ του Εμπαπε αριστούργημα 1
eMike Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, vorlon68 είπε Στο μεταξύ ο Σπυρόπουλος έλεγε οτι οι Αργεντινοι εχουν προπονητες ενω οι Βραζιλιάνοι οχι.... Ότι θέλω θα λέω
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, pontez2 είπε Το ξέρεις ότι έχεις λυσαξει έτσι; Θα το πάρει ο εμπαπε, χαλάρωσε 😛 Δεν με νοιάζει ο εμπαπέ, και αυτός ο αντιπαθητικός μου είναι. Αυτό που δεν μπορώ είναι ότι ο αγώνας μέχρι τώρα φαινόταν να έχει κριθεί από το μούφα πέναλτυ αλλά και γενικά όσα γκολ έχει βάλει η Αργεντινή με παρόμοιο τρόπο. Κατά τα άλλα ας το πάρει όποιος έπαιξε καλύτερη μπάλα αλλά να το αξίζει
Tetrabitos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Είναι δεν είναι θέατρο και εγώ σαν διαιτητής μετά το 2-2 δεν θα έδινα πέναλτι εύκολα. Μόνο αγκωνια, μπουνιά ή απόπειρα ανθρωποκτονίας. Δεν θα χαλάσω εγώ τον τελικό! Θα με κράξουν παγκοσμίως...!
pontez2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, cthulhucarbide είπε Δεν με νοιάζει ο εμπαπέ, και αυτός ο αντιπαθητικός μου είναι. Αυτό που δεν μπορώ είναι ότι ο αγώνας μέχρι τώρα φαινόταν να έχει κριθεί από το μούφα πέναλτυ αλλά και γενικά όσα γκολ έχει βάλει η Αργεντινή με παρόμοιο τρόπο. Κατά τα άλλα ας το πάρει όποιος έπαιξε καλύτερη μπάλα αλλά να το αξίζει Μην είσαι αδικος. Το δεύτερο γκολ των Αργεντινών ήταν γκολάρα. Και γενικά οι Γάλλοι καταδικασμένοι ήταν. Ούτε προσπάθεια δεν έκαναν. Τους βγήκε τώρα και ανέβηκε η ψυχολογία.
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, pontez2 είπε Δικό τους ματς έχασαν οι Αργεντινοί. Για όσους λέγατε πως ήταν στημένο. Τίποτε δεν ήταν στημένο. Εξαφανισμένοι ήταν τόση ώρα, έκανα ένα λάθος οι Αργεντινοί και τέλος. Θεοί οι Γάλλοι Στο 75 ήμουν έτοιμος να γράψω για εξευτελιστικη εμφάνιση Γαλλίας και χαμενο ματς. Με παίρνει ένας συγγενής τηλ. μόλις γυρίζω εκτελούσε πέναλτι. Λέω οκ 2-1 αλλά και πάλι χαμένος ο αγώνας από χέρι... Και μετά γίνεται 2-2. Να πάει παράταση να έχουμε κι άλλο αγώνα. Θέλω γκολ από καθαρή φάση όχι πέναλτι και τέτοια. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2022 από Basilhs23___ 1
Taoustaoys Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, stolenweapon είπε ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ Για ποιον γ@@@@ενο λόγο βγάζεις τον Ντι Μαρία στο 65;;; Τους έφαγε η μεγάλη σιγουριά.
dtk-386 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Πάμε για παράταση και η Αργεντινή τα έχει φτύσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις