Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, eMike είπε

Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω. Βάσει κανονισμού είναι πέναλτι. Και εκεί τελειώνουν όλα.

Τι λεει ο κανονισμος mike?

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Τι λεει ο κανονισμος mike?

Υπάρχει επαφή. Εφόσον υπάρχει επαφή το VAR επιβεβαιώνει. Δεν έγινε καν VAR Check η φάση.

Οπότε δεν υπάρχει συζήτηση.

Επαναλαμβάνω. Εγώ που βλέπω μπάλα από το '80 δε θα το έδινα ποτέ. Αλλά αυτά έχουν αλλάξει και καλό θα είναι να το συνηθίσουμε.

2-0

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Basilhs23___ said:

Πω καλά, σαρωτική η Αργεντινή. 

Δε νομίζω ότι το σώζει η Γαλλία. Τεσσάρα θα φάνε. 

Ποσιμπολ...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Οι γάλλοι γιατί δεν διαμαρτυρήθηκαν? Κι αυτοί για να το δώσουν στο «κοντό»?

Είχα γράψει ένα ποστ παραπάνω τους λόγους που θα το πάρει η Αργεντινή, ξαναγράφω τώρα και λέω πως όλος ο κόσμος για λόγους που εγώ προσωπικά δεν καταλαβαίνω θέλει να το πάρει ο Μέσι, όλος ο κόσμος ακόμα και οι Γάλλοι, αν κερδίσουν οι Γάλλοι θα γίνουν μισητοί γιατί αυτό δεν συνεβει.

Δημοσ.

Ένα οι Γάλλοι να βάλουν, να ταράξουν μετά τα κόρνερ και πήγαμε ταμείο 🙏

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Πω καλά, σαρωτική η Αργεντινή. 

Δε νομίζω ότι το σώζει η Γαλλία. Τεσσάρα θα φάνε. 

Το πάθος τους στα τελευταία ματς δεν υπάρχει. Αν και πιστεύω ότι θα γίνει το 2-1 σχετικά νωρίς και μετά το χάος.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πάντως απο την αρχή του μουντιάλ εχω παίξει 5€ να το πάρει η Αργεντινή και να ειναι 1ος σκόρερ ο Μέσσι με απόδοση 40

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Είχα γράψει ένα ποστ παραπάνω τους λόγους που θα το πάρει η Αργεντινή, ξαναγράφω τώρα και λέω πως όλος ο κόσμος για λόγους που εγώ προσωπικά δεν καταλαβαίνω θέλει να το πάρει ο Μέσι, όλος ο κόσμος ακόμα και οι Γάλλοι, αν κερδίσουν οι Γάλλοι θα γίνουν μισητοί γιατί αυτό δεν συνεβει.

Σεβαστή άποψη αλλά εξαιρετικά τραβηγμένη μέχρι εκεί που δεν πάει. Ο επαγγελματίας αθλητής εναν σκοπό έχει, να κάνει την δουλειά του, να βάλει γκολ, να κερδίσει η ομάδα του και να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ακόμα και οι Γάλλοι δεν θέλουν να κερδίσουν. Επίσης ο παίκτης δεν ενδιαφέρεται τι αρέσει σε μερίδα του κόσμου, αν ήταν το τι λέει ο κόσμος να επηρεάζει τις αποφάσεις του παίκτη στον αγώνα χαιρετίσματα. 

Όσο για το σύστημα θέλει να το πάρει η Αργεντινή, πληρωμένοι διαιτητές και τα γνωστά που ακούγονται εδώ και χρόνια. Είναι πιο πιθανό, αλλά και πάλι πολύ μικρή πιθανότητα δίνω. Το κακο που υπάρχει με εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις εδώ και λίγα χρόνια είναι το χαμηλό επίπεδο των διαιτητών, οι λάθος αποφάσεις και η αλλοίωση αποτελεσμάτων με αυτόν τον τρόπο. 

Το να μην μπει VAR το θεωρώ απαράδεκτο για αγώνα τελικού. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kirileman είπε

Το πάθος τους στα τελευταία ματς δεν υπάρχει. Αν και πιστεύω ότι θα γίνει το 2-1 σχετικά νωρίς και μετά το χάος.

Θα γίνει για να φανεί ότι χασανε ίσα ίσα, μη ξεφτιλιστουνε κιόλας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...