Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούγεται από τα μέσα ότι όλος ο κόσμος ακόμα και οι φίλαθλοι της Γαλλίας θέλουν να κερδίσει η Αργεντινή για να το σηκώσει ο Μέσι επειδή είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής επειδή τα έχει κερδίσει όλα επειδή είναι το τελευταίο του Μουντιάλ κτλ κτλ, άρα εάν υποθέσουμε ότι κερδίζει η Γαλλία σήμερα όλος ο κόσμος θα στεναχωρεθει, η Γαλλία άτυπα θα κατηγορηθεί ότι δεν άφησε τον Μέσι να το σηκώσει για τους παραπάνω λόγους, άρα το αποτέλεσμα μάλλον είναι προδιαγεγραμμένο.

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Δεν πειράζει. Αν το σηκώσει η Γαλλία θα πνίξει τον πόνο της στη σαμπάνια. Ακαρδη ζωή.

Μα αυτό λέω, μόνο οι παίχτες το επιτελείο άντε και μερικοί συγγενείς να χαρούν. Εκτιμώ ένα σκορ 2-1 υπέρ της Αργεντινής να βάλει και ένα γκολ η Γαλλία αλλά να χάσει ίσα ίσα. Δεν βλέπω καμιά λογική έτσι όπως είναι η κατάσταση να νικήσει η Γαλλία, ίσως το να νικήσει είναι χειρότερο για αυτήν στην παρούσα φάση, θα πέσει μίσος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο ΟΗΕ έχει στείλει στρατό στο Κατάρ για την περίπτωση που οι παίκτες της Γαλλίας κάνουν του κεφαλιού τους και δεν κάτσουν να χάσουν

Και ο ΕΣ είναι σε επιφυλακή για περίπτωση που γίνουν ταραχές σε ενδεχόμενη ήττα της Αργεντινής. Στον Αυλώνα τα άρματα είναι στους όρχους με αναμμένες μηχανές

Επεξ/σία από ObeyWario!
Δημοσ.

διακινδυνεύω την σωματική μου ακεραιότητα τώρα αλλά θα το πω, παραθέτω κάτι που διάβασα μόλις τώρα σχετικά με την περιγραφή του αγώνα σήμερα

"Ο μεγάλος τελικός ξεκινά στις 17:00 στο «Lusail stadium» και θα μεταδοθεί LIVE από τον ANT1 και τον ΑΝΤ1+, σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου και σχόλιο Στέλιου Γιαννακόπουλου."

Μην πυροβολητέ τον αγγελιοφόρο.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Μα αυτό λέω, μόνο οι παίχτες το επιτελείο άντε και μερικοί συγγενείς να χαρούν. Εκτιμώ ένα σκορ 2-1 υπέρ της Αργεντινής να βάλει και ένα γκολ η Γαλλία αλλά να χάσει ίσα ίσα. Δεν βλέπω καμιά λογική έτσι όπως είναι η κατάσταση να νικήσει η Γαλλία, ίσως το να νικήσει είναι χειρότερο για αυτήν στην παρούσα φάση, θα πέσει μίσος.

Έχουμε έναν στην δουλειά που υποστηρίζει Γαλλία. Δεν του μιλάει κανείς πλέον.

8 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

διακινδυνεύω την σωματική μου ακεραιότητα τώρα αλλά θα το πω, παραθέτω κάτι που διάβασα μόλις τώρα σχετικά με την περιγραφή του αγώνα σήμερα

"Ο μεγάλος τελικός ξεκινά στις 17:00 στο «Lusail stadium» και θα μεταδοθεί LIVE από τον ANT1 και τον ΑΝΤ1+, σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου και σχόλιο Στέλιου Γιαννακόπουλου."

Μην πυροβολητέ τον αγγελιοφόρο.

Το πρώτο παιχνίδι με Σαουδική Αραβία το είδα από Βουλγαρία. Τέλεια ήταν, δεν καταλάβαινα τπτ.

Δημοσ.

Όπως ξεκάθαρα φαίνεται στην φωτογραφία ο Λιονέλ Μέσι στέκεται άκρη αριστερά, άρα δεν είναι Λιονέλ Μέσι είναι Λιονέλ άκρη.😏

19f4f4b1-c0d5-4fd0-a9cd-e9373607bde7.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.

Ο Σπυρόπουλος είναι παλιός, βυσματιας. Δεν θα έμπαινε άλλος στην θέση του, με τίποτα. Προτιμούσε να έπαιρνε όμηρους στο μετρό παρά να χάσει τον τελικό του 2022!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tetrabitos είπε

Ο Σπυρόπουλος είναι παλιός, βυσματιας. Δεν θα έμπαινε άλλος στην θέση του, με τίποτα. Προτιμούσε να έπαιρνε όμηρους στο μετρό παρά να χάσει τον τελικό του 2022!

Εντάξει έχει γνώσεις ο άνθρωπος δεν λέω αλλά κατά την γνώμη μου δεν τον βοηθάει η φωνή του. Και όπως είχα πει σε προηγούμενο ποστ όταν συχνά αναφέρεται στον Γερμανό παίχτη Τόμας Μιούλερ και τον εκφωνεί ο μιουλεεεγ λες και έχει κανένα καρύδι στο στόμα μου θυμίζει τον Βογιατζή στην ταινία με τον Κωνσταντάρα που έλεγε όλη την ώρα " ο καθηγητής μιλεεεεεεεε" και βάζω τα γέλια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Taoustaoys είπε

Εντάξει έχει γνώσεις ο άνθρωπος δεν λέω αλλά κατά την γνώμη μου δεν τον βοηθάει η φωνή του. Και όπως είχα πει σε προηγούμενο ποστ όταν συχνά αναφέρεται στον Γερμανό παίχτη Τόμας Μιούλερ και τον εκφωνεί ο μιουλεεεγ λες και έχει κανένα καρύδι στο στόμα μου θυμίζει τον Βογιατζή στην ταινία με τον Κωνσταντάρα που έλεγε όλη την ώρα " ο καθηγητής μιλεεεεεεεε" και βάζω τα γέλια.

Μπορεί να μην μπορεί να πει το "Ρ" σαν τους Γάλλους.

Είναι γενετική μετάλλαξη κάτι τέτοιο.

Θα κάτσω να προσέξω απόψε αν δεν μπορέσει να λέει το Ρνστις προτάσεις του...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, aviador είπε

Τελικός μουντιάλ σε ένα χειμωνιάτικο απόγευμα πίνοντας ζεστό καφέ... 

Τι άλλο θα ζήσω γαμ@ την... 

Υπάρχουν και χειρότερα, οι Αργεντινοί ας πούμε βλέπουν τον τελικό και είναι 11 το πρωί.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Υπάρχουν και χειρότερα, οι Αργεντινοί ας πούμε βλέπουν τον τελικό και είναι 11 το πρωί.

Τουλάχιστον εκεί είναι καλοκαίρι τώρα 

Δημοσ.

Είμαι ταξιδιώτης του χρόνου, τον τελικό τον πήρε η Γαλλία. Με 3-1. Θα φάει κόκκινη και ένας της Αργεντινής στο 4 λεπτό.

Like share & subscribe.

😆

Tik tok vibes.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...