Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Taoustaoys είπε

Το ότι να ναι, λες και χρωστάνε στο Μέσι και πρέπει να το πάρει αυτός, περιφανευεται κιόλας ότι είναι πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ έχοντας βάλει 5 γκολ από τα οποία τα 4 είναι πέναλτι και αυτά τα κέρδισαν άλλοι και τα εκτέλεσε αυτός 

Τα πέναλτι δεν μετράνε ως γκολ δηλαδή; Ή τα θεωρούμε κάτι εύκολο; Το λέω γιατί σε αυτό το Μουντιάλ κλάψανε μανούλες λόγω αυτών πχ Κέιν γκουχου γκουχου 

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαρόκο προσωπικά υποστήριξα στον χθεσινό αγώνα μόνο λόγω υψηλής απόδοσης = πιθανότητα για μεγάλη ταμειάρα αν το σήκωναν.

Τώρα, Vamos Argentina!

Spoiler

Κρίμα που δεν θα δούμε Αργεντινή-Πορτογαλία τελικό…α ρε Μαρόκο

Επεξ/σία από stolenweapon
Δημοσ.
Στις 14/12/2022 στις 10:47 ΜΜ, Taoustaoys είπε

Λένε συνέχεια για το Μαρόκο ότι είναι η μόνη αφρικανική χώρα που έφτασε έως εδώ. Τι Γαλλία δηλαδή τι την κάνει ευρωπαϊκή χώρα? Οι 3 λευκοί που έχει?

Είναι ώρα να επιστρέψεις στο 2022

• Like 5
Δημοσ.
19 ώρες πριν, stolenweapon είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Κρίμα που δεν θα δούμε Αργεντινή-Πορτογαλία τελικό…α ρε Μαρόκο

Όπως ήρθαν περισσότερο ήθελα ημιτελικό Αργεντινή-Βραζιλία. Ο τελικός έχει δυνατό ζευγάρι

Δημοσ.
Στις 14/12/2022 στις 3:50 ΜΜ, paulchro είπε

Το μαροκο επαιξε σχεδον οτι επαιζε η Ελλαδα το 04, προχτες με την Πορτογαλλια. Ποδοσφαιρο καταστροφης του ποδοσφαιρου. Δεν ηταν καλυτερο. Το σκορ δεν δειχνει τον καλυτερο παντα.

Αδικουμε το Μαροκο, νομιζω. Επαιξε σχετικα καλα, ειχε ευκαιριες και δοκαρι. Δεν ειχε ομως τη τυχη με το μερος του. Ενω η Ελλας του 04 επαιζε βασικα αμυνα και ειχε τη τυχη συμμαχο, αφου συνηθως με μια ευκαιρια εβαζε γκολ και επαιρνε το παιχνιδι.

Στις 14/12/2022 στις 10:07 ΜΜ, HALF EVIL είπε

Μέχρι χθες ο γκολκίπερ λεγόταν Μπόνο.

Σήμερα λέγεται Μπουνού.

Θυμαμαι τον 38χρονο γκολτζη του Καμερουν στο Μουντιαλ 1990. Αρχικα τον ελεγαν Μίλλερ, μετα εγινε Μιλά.

Στις 14/12/2022 στις 10:47 ΜΜ, Taoustaoys είπε

Λένε συνέχεια για το Μαρόκο ότι είναι η μόνη αφρικανική χώρα που έφτασε έως εδώ. Τι Γαλλία δηλαδή τι την κάνει ευρωπαϊκή χώρα? Οι 3 λευκοί που έχει?

Μα δεν καθοριζει το χρωμα την υπηκοοτητα ενος ποδοσφαιριστη ή ενος ανθρωπου γενικοτερα.

Δημοσ.

Ποσο τελειωμένος είμαι για να κάθομαι να βλεπω μικρο τελικό ; Γινεται ωραίο ματς πάντως κ ελπίζω να τελειώσει τη καριέρα του στην Εθνική Κροατίας με νίκη ο μεγάλος Λούκα .

• Like 1
Δημοσ.

Βάζει η Κροατία στο 7 και αμέσως μετά το Μαρόκο στο 9. Μάλιστα.

Μ’αρέσει που περίμενα και 0-0 λολ

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, stolenweapon είπε

Κουβάς?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Taoustaoys είπε

Κουβάς?

Μπα, δεν έπαιξα εδώ (ευτυχώς). Ο μεγάλος κουβάς έρχεται αύριο

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, stolenweapon είπε

Μπα, δεν έπαιξα εδώ (ευτυχώς). Ο μεγάλος κουβάς έρχεται αύριο

Θα στο κάνω ακόμα χειρότερο.... Ο μεγάλος κουβάς να έρχετε με υπόκρουση τον Σπυρόπουλο!!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Θα στο κάνω ακόμα χειρότερο.... Ο μεγάλος κουβάς να έρχετε με υπόκρουση τον Σπυρόπουλο!!!!

Εμένα μου αρέσει όταν αναφέρει καμιά φορά σαν παράδειγμα Τον πρωην παίχτη της εθνικής Γερμανίας Τόμας Μιούλερ και τον αναφέρει ως ο μιουλεεεγ λες και έχει στο στόμα ένα καρύδι ξέρω εγώ 

Στις 16/12/2022 στις 7:44 ΜΜ, rus είπε

Αδικουμε το Μαροκο, νομιζω. Επαιξε σχετικα καλα, ειχε ευκαιριες και δοκαρι. Δεν ειχε ομως τη τυχη με το μερος του. Ενω η Ελλας του 04 επαιζε βασικα αμυνα και ειχε τη τυχη συμμαχο, αφου συνηθως με μια ευκαιρια εβαζε γκολ και επαιρνε το παιχνιδι.

Η Ελλάδα τότε κέρδισε ένα ρεκόρ. Ήταν η μόνη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου από τότε που διουργηθηκε έως σήμερα που έπαιζε με σύστημα       11-0-0

Δημοσ.
3 ώρες πριν, stolenweapon είπε

Έλα ρε συ, το πιο σίγουρο over του Μουντιάλ. Πηγμένοι και οι δύο από τις τερματισμένες (σε συγκέντρωση) άμυνες που παίξανε, πήγανε σε ένα χαλαρό παιχνίδι να παίξουν μπάλα.

Εγώ περίμενα ένα 3-3, 3-4... 

Μεγάλος Λούκα Μόντριτς, χαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι τα Μουντιάλ!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...