Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τη στιγμή που γύρισε στο κέντρο της επίθεσης ο Μπαπέ ήρθε αμέσως το γκολ. 

Όσο έπαιζε πάνω στη γραμμή αριστερά δεν γινόταν τίποτα. 

Μου έκανε θετική εντύπωση το Μαρόκο σήμερα .  Η τελική προσπάθεια έλειπε και ίσως η κατάληξη να ήταν αλλιως. Κανένα κατενάτσιο όπως λένε μερικοί. Αντιθέτως με χρι το δεύτερο γκολ η Γαλλία έπαιζε πισω. Αλλά όταν ξέρεις να εκμεταλλεύεσαι τις δύο από τις τρεις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται παίρνεις το παιχνίδι. 

Αν και εξ αρχής της διοργάνωσης υποστηρίζω πρώτα Αργεντινή και μετά Γαλλία  , σήμερα οι Γάλλοι δεν ήταν όπως τους περίμενα. 

Δημοσ.

Όταν δεν μπορείς να κάνεις μια σωστή τελική δεν πας πουθενά. Κατά τα άλλα πολύ δυνατοί και πολύ καλή μπαλίτσα.

Οι Γάλλοι όπως είπα και στο τέλος του 1ου, ήταν πάντα εκεί που έπρεπε.

Και βλέποντας την σημερινή Γαλλία αλλά και την Αργεντινή, σκέφτομαι ότι το έξυπνο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο όταν παίζεις με "μικρότερες" ομάδες είναι πλεον να τους δίνεις κατοχή σε αντιπάλους να τρέχουν να κουράζονται και στο τέλος εσύ με δυο, τρείς αντεπιθέσεις να τελειώνεις το μάτς. Αύτο φυσικά προυποθέτει να έχεις και παίχτες να το υποστηρίξουν αυτό, και οι μεγάλες ομάδες έχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης δεν έχω δει τον Γκριεζμάν ποτέ σε συλλογικό επίπεδο να να κάνει τόσο καλά παιχνίδια. Για να πω την αλήθεια τον είχα σχεδόν ξεγραμμενο από την πρώτη γραμμή των παιχτών . 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Από τη στιγμή που γύρισε στο κέντρο της επίθεσης ο Μπαπέ ήρθε αμέσως το γκολ. 

Όσο έπαιζε πάνω στη γραμμή αριστερά δεν γινόταν τίποτα. 

Μου έκανε θετική εντύπωση το Μαρόκο σήμερα .  Η τελική προσπάθεια έλειπε και ίσως η κατάληξη να ήταν αλλιως. Κανένα κατενάτσιο όπως λένε μερικοί. Αντιθέτως με χρι το δεύτερο γκολ η Γαλλία έπαιζε πισω. Αλλά όταν ξέρεις να εκμεταλλεύεσαι τις δύο από τις τρεις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται παίρνεις το παιχνίδι. 

Αν και εξ αρχής της διοργάνωσης υποστηρίζω πρώτα Αργεντινή και μετά Γαλλία  , σήμερα οι Γάλλοι δεν ήταν όπως τους περίμενα. 

Τι κατενάτσιο να παίξει? Από το 5' κυνηγάει

Αυτό λέμε. Αναγκάστηκε να παίξει και έχασε σχετικά εύκολα. 

Δημοσ.

Εν το μεταξύ ο Αντ1 μόλις τελειώνει ο αγώνας βάζει 15 λεπτά διαφημίσεις και μετά επιστρέφει στο γήπεδο για να πει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα ο σπικερ καληνύχτα σας συνεχίζουμε με τη εκπομπή ώρα Μουντιάλ και βάζει μετά αλλά 15 λεπτά διαφημίσεις για να ξεκινήσει η εκπομπή ώρα Μουντιάλ και να πει ο παρουσιαστής καλησπέρα σας είναι η εκπομπή ώρα Μουντιάλ και μετά τις διαφημίσεις θα συζητήσουμε το σημερινό ματς, για να βάλει πάλι αλλά 15 λεπτά διαφημίσεις. Σε 45 λεπτά διαφημίσεων έχουμε 1 λεπτό χρόνο από τους 2 παρουσιαστές.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eMike είπε

Τι κατενάτσιο να παίξει? Από το 5' κυνηγάει

Αυτό λέμε. Αναγκάστηκε να παίξει και έχασε σχετικά εύκολα. 

Πιστεύω ότι έχασε πολύ πιο δύσκολα απ' όσο δείχνει το τελικό σκορ. 

Δημοσ.

Ακομα κ οι Γάλλοι που έβγαλαν τωρα στην εκπομπή του Αντ1 ειπαν οτι θέλουν να πάει η κούπα στη σωστή πλευρα  της Ιστορίας . << We love Mbappe but we want Messi to win the World Cup >> 

Ποσο φλωροι Θεέ μου …

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, totalius είπε

Ακομα κ οι Γάλλοι που έβγαλαν τωρα στην εκπομπή του Αντ1 ειπαν οτι θέλουν να πάει η κούπα στη σωστή πλευρα  της Ιστορίας . << We love Mbappe but we want Messi to win the World Cup >> 

Ποσο φλωροι Θεέ μου …

Το ότι να ναι, λες και χρωστάνε στο Μέσι και πρέπει να το πάρει αυτός, περιφανευεται κιόλας ότι είναι πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ έχοντας βάλει 5 γκολ από τα οποία τα 4 είναι πέναλτι και αυτά τα κέρδισαν άλλοι και τα εκτέλεσε αυτός 

• Confused 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι για τους φιλάθλους της Αργεντινής και συγκεκριμένα για το χέρι που κουνάνε περίεργα όταν φωνάζουν στις κερκίδες. Συμβολίζει κάτι;  Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο μπορεί να κάνουν αυτή την περίεργη κίνηση. 

Δημοσ.

Πάντως τώρα που είπες για φιλάθλους, θα είχε φοβερή ατμόσφαιρα ο τελικός αν έπαιζε Μαρόκο με Αργεντινή. Μπορεί βέβαια να σκοτωνόταν και μεταξύ τους αλλά φοβερή ατμόσφαιρα σήμερα από τους Μαροκινούς, το κατά ευχαριστήθηκα. Οι φλώροι η Γάλλοι ένα μηδενικό.

31 λεπτά πριν, vjshadow είπε

Να ρωτήσω κάτι για τους φιλάθλους της Αργεντινής και συγκεκριμένα για το χέρι που κουνάνε περίεργα όταν φωνάζουν στις κερκίδες. Συμβολίζει κάτι;  Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο μπορεί να κάνουν αυτή την περίεργη κίνηση. 

Το χέρι του Θεού :P 

Δεν νομίζω αλλά θα μπορούσε να είναι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, totalius είπε

Πάντως κ οι Γάλλοι αυτόν θέλουν 

Ενταξει δεν νομιζω στην πραγματικοτητα να υπαρχει Γαλλος που να το ευχεται.Αν ναι τοτε μαλλον θα εχει πιει πολυ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...