argimeg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, eMike είπε Ο Messi κουβαλάει, και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό την ομάδα. Όχι επειδή το λέω εγώ ή ο Αντ1 ή εσύ. Το λένε οι αριθμοί του. Και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Άρα δεν "ακούμε παπαριές". Ακούμε -και αν ανοίξουμε και τα ματάκια μας βλέπουμε- την πραγματικότητα. Το κουβαλάει το καταλαβαίνει όπως θέλει ο καθένας. Εσύ μπορεί να το βλέπεις με αριθμούς. Εγώ πάλι βλέπω γενικά την ομάδα και το πως σκίζονται όλοι, είτε είναι βασικοί είτε μπουν σαν αλλαγή. Δαγκώνουν σίδερα όλοι. Οπότε ναι δεν θεωρώ ότι ο Messi κουβαλάει την ομάδα.
eMike Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, argimeg είπε Το κουβαλάει το καταλαβαίνει όπως θέλει ο καθένας. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος σε αυτό. Παρόλα αυτά δικαίωμα σου να πιστεύεις ό,τι θέλεις.
dtk-386 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, argimeg είπε Το κουβαλάει το καταλαβαίνει όπως θέλει ο καθένας. Εσύ μπορεί να το βλέπεις με αριθμούς. Εγώ πάλι βλέπω γενικά την ομάδα και το πως σκίζονται όλοι, είτε είναι βασικοί είτε μπουν σαν αλλαγή. Δαγκώνουν σίδερα όλοι. Οπότε ναι δεν θεωρώ ότι ο Messi κουβαλάει την ομάδα. Ειδικά χτες ο Αλβαρες έτρωγε σίδερα. Τους πήρε αμπάριζα.
argimeg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, eMike είπε Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος σε αυτό. Παρόλα αυτά δικαίωμα σου να πιστεύεις ό,τι θέλεις. Ναι μπορεί να έχω και άδικο δεν επιμένω. Δεν είμαι και expert στο ποδόσφαιρο. Απλά ένας παίχτης στο ποδόσφαιρο δεν κάνει την ομάδα. Ο Messi είναι διαστημικός όλοι το γνωρίζουν, αλλά και η ομάδα παίζει για τον Messi για να είναι ξεκούραστος και μόνο να δημιουργεί.
Tetrabitos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, argimeg είπε Ναι μπορεί να έχω και άδικο δεν επιμένω. Δεν είμαι και expert στο ποδόσφαιρο. Απλά ένας παίχτης στο ποδόσφαιρο δεν κάνει την ομάδα. Ο Messi είναι διαστημικός όλοι το γνωρίζουν, αλλά και η ομάδα παίζει για τον Messi για να είναι ξεκούραστος και μόνο να δημιουργεί. Καμιά φορά τους εμπνέει σαν αρχηγός. Να κάνουν κόλπα να βγάζουν φάσεις, να στρώνονται μπάλες για σουτ. Είναι το στοιχείο Χ στην εξίσωση της ομάδας.
totalius Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Εδώ οι πανηγυρισμοί που δεν είδαμε λογω διαφημίσεων στον Αντ1 2
paulchro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Δεν στα πριζει κανένας. Αν πριζεσαι επειδή διαβάζεις απόψεις τοτε μην τις διαβάζεις. Το Μαρόκο όπως και η Κορέα και η Τουρκία πριν χρόνια, έπαιξαν μπάλα. Ήτανε καλύτεροι των αντιπάλων. Ενώ τις υποτιμησαν και οι αντίπαλοι σε σημαντικό βαθμό. Αυτό δεν αλλάζει πως ήταν καλύτεροι και δεν έτυχε απλά. Καμία από αυτές τις χώρες δεν αποτέλεσε ποδοσφαιρική σχολη και δύναμη, οπότε η κατάληξη των χωρων αυτών ήταν πάνω κάτω ότι έγινε και εμάς μετά την κατάκτηση του Euro. Την αποψη μου για το Μαρόκο την είπα είδη, θα το ήθελα τελικό με την Κροατία. Τώρα που προκρίθηκε η Αργεντινή, καλύτερα να αντιμετωπίσει την Γαλλία. Οι αντοχές και η ικανότητα των ποδοσφαιριστων του Μαρόκου αν καταφέρουν να νικήσουν την Γαλλία εν οψει τελικού, είναι αμφιλεγόμενη. Το ότι έφτασε ημιτελικό ήδη είναι θαύμα. Τουλάχιστον χώρες όπως Ν. Κορέα και Τουρκία παλιά, είχανε υποδομές και ενα Α συλλογικό επίπεδο εσωτερικά, το Μαρόκο αν εξαιρέσεις τους παίκτες που παίζουν Ευρώπη, ειναι ανύπαρκτο σε εσωτερικές υποδομές και συλλογικό επιπεδο. Το μαροκο επαιξε σχεδον οτι επαιζε η Ελλαδα το 04, προχτες με την Πορτογαλλια. Ποδοσφαιρο καταστροφης του ποδοσφαιρου. Δεν ηταν καλυτερο. Το σκορ δεν δειχνει τον καλυτερο παντα.
totalius Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχει βρει κάποιος τη περιγραφή των γκολ στην Αργεντινικη Tv ; Ενταξει το βρήκα . Κλασικά απόλαυση να τους ακούς Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από totalius
paulchro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, argimeg είπε ο αλλος πάλι λέει ο Messi κουβαλαει την ομάδα μόνος του...παπαριες που ακουμε ρε φιλε η ομάδα δουλεψε ρολοι με τρομερη ενεργεια και αλληλοκαλυψη και ο Messi κουβαλαει την ομάδα μόνος του Ειμαι σιγουρος πως εισαι ο ιδιος που αν αποκλειοταν η Αργεντινη θα ελεγες για τον μεσσι που δεν μπορει να "κουβαλησει" κτλ 😁
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, stolenweapon είπε Κοίτα, δεν είμαι τόσο σίγουρος πια. Περίμενα το Μαρόκο να το διώξουν οι πασούληδες που θεωρητικά ήταν καλύτερη ομάδα, αλλά νίκησαν όχι μόνο αυτούς αλλά και τους Πορτογάλους (που είναι φανταστική ομάδα). Η Γαλλία που είδα με την Αγγλία δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα, σε σχέση με το πως φαινόταν όταν έπαιζε με υποδεέστερες ομάδες, και δεν ξέρω αν θα διαπεράσει τον πέτρινο τοίχο που θα χτίσουν οι Μαροκινοί μπροστά από το τέρμα τους. Το κατενάτσιο του Μαρόκου φαίνεται αδιαπέραστο (δεν έχουν φάει γκολ από αντίπαλη ομάδα ούτε μία φορά στο φετινό Μουντιάλ). Με την Αργεντινή είναι διαφορετικά, αλλά με τόσες εκπλήξεις που είχε αυτό το Μουντιάλ δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Θα δούμε. Το να περασει τελικό το Μαρόκο, είναι κάτι που θα το βλέπουμε μια φορά στα 100 χρόνια. Αν παρει την κούπα, μια φορά στα 150 χρόνια. 1 ώρα πριν, paulchro είπε Το μαροκο επαιξε σχεδον οτι επαιζε η Ελλαδα το 04, προχτες με την Πορτογαλλια. Ποδοσφαιρο καταστροφης του ποδοσφαιρου. Δεν ηταν καλυτερο. Το σκορ δεν δειχνει τον καλυτερο παντα. Έχει αποκλείσει και την Ισπανία. Βρισκόταν σε όμιλο με το Βέλγιο. Δεν βρέθηκε τυχαία εδώ. Αν βρισκόταν η Ισπανία στην θέση του και αυτή είχε αποκλείσει τους Πορτογάλους θα λέγαμε για την αχώνευτη Ισπανία του τίποτα με τους παίκτες της σειράς κτλ.
argimeg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, paulchro είπε Ειμαι σιγουρος πως εισαι ο ιδιος που αν αποκλειοταν η Αργεντινη θα ελεγες για τον μεσσι που δεν μπορει να "κουβαλησει" κτλ 😁 και εγώ είμαι σίγουρος ότι εσύ έχεις φωτογραφία του Messi στο δωμάτιο σου δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω, οπότε καταλαβαίνεις το παραπάνω σχόλιο μου
paulchro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, argimeg είπε και εγώ είμαι σίγουρος ότι εσύ έχεις φωτογραφία του Messi στο δωμάτιο σου δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω, οπότε καταλαβαίνεις το παραπάνω σχόλιο μου Θα ηθελα να εχω αλλα ειμαι λιγο μεγαλος γι αυτα
agrio.imeros Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Καλοί οι Μέσι, Ρονάλντο, Νεϊμάρ... ήρθε όμως η σειρά του Κίλιαν του Εμπαπέ... 1
eMike Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε Καλοί οι Μέσι, Ρονάλντο, Νεϊμάρ... ήρθε όμως η σειρά του Κίλιαν του Εμπαπέ... Έχει πολλά πολλά χρόνια ακόμα ο Κίλιαν για να μπει στην ίδια πρόταση με Κριστιάνο και Μέσι... Καλά καλά δε χωράει ούτε ο Νειμάρ. 2
agrio.imeros Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, eMike είπε Έχει πολλά πολλά χρόνια ακόμα ο Κίλιαν για να μπει στην ίδια πρόταση με Κριστιάνο και Μέσι... Καλά καλά δε χωράει ούτε ο Νειμάρ. Αυτό ακριβώς. Έχει χρόνια μπροστά του. Μέσι, Ρονάλντο συμπλήρωσαν τα ένσημα. Ο Κίλιαν σήκωσε και μια κούπα σε Μουντιάλ και ετοιμάζεται για δεύτερη. Μέσι, Ρονάλντο γιοκ μέχρι στιγμής... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις