Basilhs23___ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, stolenweapon είπε Τουλάχιστον δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δούμε Μαρόκο-Κροατία τελικό. Καλό κι αυτό. Όλα εξαρτώνται από το αν οι Γάλλοι θα προλάβουν να βάλουν γκολ προτού χτίσουν οι Μαροκινοί τα νταμάρια. Αν και ήθελα το Μαρόκο στον τελικό. Αυτή την Αργεντινη μονο η Γαλλία μπορεί να την κοντράρει. Οπότε καλυτερα να περασει η Γαλλία. Αν τώρα περάσει το Μαρόκο, θα φάει τουλάχιστον τριάρα. Ειναι φέτος εκπληκτική ομάδα αλλά δεν ξέρω τι δυνάμεις τους έχουν απομείνει κι αν θα κοιτάξουν στα μάτια τον Μεσι και την υπόλοιπη Αργεντινή που ποιοτικά είναι καλύτεροι.
Silenzio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) έτσι να πάνε οι Γάλλοι με τους Κροάτες στο μικρό τελικό παμε να το σηκώσει ο MESSI !!!!!!!!!!!!!!!!! τη χάρηκα την εκδίκηση για το 18, ουτε σουτ ο μοντριτς χαχαχα που ειναι οσοι αμπαλοι εγραφαν εδω το 18 ?? ένας μου είχε κλείσει ραντεβου για το επομενο χαχαχαχα panossar95 καλα σε θυμαμαι ?? χαχαχαχαχαχ Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από Silenzio
argimeg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Ωραίος ο ΑΝΤ1, μας @#$#@ το καλύτερο σημείο των πανηγυρισμων με 10 λεπτά διαφημίσεων $#@$#@ αντε τωρα 2
sev7n Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, argimeg είπε Ωραίος ο ΑΝΤ1, μας @#$#@ το καλύτερο σημείο των πανηγυρισμων με 10 λεπτά διαφημίσεων $#@$#@ αντε τωρα πραγματικα.. ελεος καπως πρεπει να δικαιολογησουν και τα λεφτα των διαφημισεων βεβαια...
argimeg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 ο αλλος πάλι λέει ο Messi κουβαλαει την ομάδα μόνος του...παπαριες που ακουμε ρε φιλε η ομάδα δουλεψε ρολοι με τρομερη ενεργεια και αλληλοκαλυψη και ο Messi κουβαλαει την ομάδα μόνος του 3 1
pontez2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, argimeg είπε ο αλλος πάλι λέει ο Messi κουβαλαει την ομάδα μόνος του...παπαριες που ακουμε ρε φιλε η ομάδα δουλεψε ρολοι με τρομερη ενεργεια και αλληλοκαλυψη και ο Messi κουβαλαει την ομάδα μόνος του Κλασικά να θεοποιησουν κάποιον που δεν το έχει ανάγκη. Μιλάμε για άμυνα σεμινάριο, για έναν Αλβάρεζ στην επίθεση που έκανε τα πάντα. Ναι όταν είχε ο Μεσσι τη μπάλα ήταν υποψία για φάση. Μιλάμε τους νίκησαν με το σύστημα τους . Ολοκληρωτική νίκη, κρίμα που οι Κροάτες έφθασαν εδώ αντί των Βραζιλιάνων. Θα βλέπαμε κατσαρά αλλά 2 αμιγώς επιθετικές ομάδες. 1
nickmanak Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Οτι επαθε η κροατια σημερα, θα το παθει το μαροκο αυριο. Σταματηστε να μας πρηζετε με το μαροκο στον τελικο. Δεν ειναι ομαδα τελικου, απο τυχη βρεθηκε ως εδω. Το εκανε η κορεα και η τουρκια πριν πολλα χρονια. Συμβαινει που και που αλλα δεν σημαινει τιποτα. 4 1
rus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Έχουν εμάς , έχουν και την Δανία πριν από εμάς. το συζητησαμε αυτο, δεν συγκρινομασταν με τη Δανια
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, nickmanak είπε Οτι επαθε η κροατια σημερα, θα το παθει το μαροκο αυριο. Σταματηστε να μας πρηζετε με το μαροκο στον τελικο. Δεν ειναι ομαδα τελικου, απο τυχη βρεθηκε ως εδω. Το εκανε η κορεα και η τουρκια πριν πολλα χρονια. Συμβαινει που και που αλλα δεν σημαινει τιποτα. Δεν στα πριζει κανένας. Αν πριζεσαι επειδή διαβάζεις απόψεις τοτε μην τις διαβάζεις. Το Μαρόκο όπως και η Κορέα και η Τουρκία πριν χρόνια, έπαιξαν μπάλα. Ήτανε καλύτεροι των αντιπάλων. Ενώ τις υποτιμησαν και οι αντίπαλοι σε σημαντικό βαθμό. Αυτό δεν αλλάζει πως ήταν καλύτεροι και δεν έτυχε απλά. Καμία από αυτές τις χώρες δεν αποτέλεσε ποδοσφαιρική σχολη και δύναμη, οπότε η κατάληξη των χωρων αυτών ήταν πάνω κάτω ότι έγινε και εμάς μετά την κατάκτηση του Euro. Την αποψη μου για το Μαρόκο την είπα είδη, θα το ήθελα τελικό με την Κροατία. Τώρα που προκρίθηκε η Αργεντινή, καλύτερα να αντιμετωπίσει την Γαλλία. Οι αντοχές και η ικανότητα των ποδοσφαιριστων του Μαρόκου αν καταφέρουν να νικήσουν την Γαλλία εν οψει τελικού, είναι αμφιλεγόμενη. Το ότι έφτασε ημιτελικό ήδη είναι θαύμα. Τουλάχιστον χώρες όπως Ν. Κορέα και Τουρκία παλιά, είχανε υποδομές και ενα Α συλλογικό επίπεδο εσωτερικά, το Μαρόκο αν εξαιρέσεις τους παίκτες που παίζουν Ευρώπη, ειναι ανύπαρκτο σε εσωτερικές υποδομές και συλλογικό επιπεδο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, nickmanak είπε Οτι επαθε η κροατια σημερα, θα το παθει το μαροκο αυριο. Σταματηστε να μας πρηζετε με το μαροκο στον τελικο. Δεν ειναι ομαδα τελικου, απο τυχη βρεθηκε ως εδω. Το εκανε η κορεα και η τουρκια πριν πολλα χρονια. Συμβαινει που και που αλλα δεν σημαινει τιποτα. Ομάδα που καθάρισε Ισπανία και Πορτογαλία μόνο από τύχη δεν είναι εκεί. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από stolenweapon
totalius Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Ρε σεις το Μαροκο δεν βλέπεται καν .Αν ηταν σειρά στο ff θα το ειχαμε συνέχεια . 1
dtk-386 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Απολαυστική η Αργεντινή χτες. Με τέτοια εμφάνιση βλέπω κούπα αν και η Γαλλία είναι εξίσου καλή. Το Μαρόκο ως εδώ που έφτασε είναι άθλος και μεγάλη επιτυχία. 1
Lucifer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Κι εμένα δε μ'αρέσει να βαριέμαι βλέποντας λεωφορεία και κατενάτσιο, αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο, το ότι το Μαρόκο έφτασε ως εδώ, σημαίνει ότι δεν μπόρεσε να αντιμετωπιστεί και να αποκλειστεί απ' όλες όσες συνάντησε. Το παιχνίδι μπορεί να μην το έπαιξε θεαματικά, αλλά το έπαιξε έξυπνα, αυτό μπορεί, αυτό κάνει. Η χθεσινή Αργεντινή μου θύμισε χρυσές εποχές Μπαρτσελόνα που παίζανε λες και είχαν μαγνήτες στα πόδια και απέδιδε ολόκληρη η ομάδα σαν ενιαία μηχανή. Δε τους συμπαθώ καθόλου, αλλά ίσως η καλύτερη μπάλα που έχω δει στο φετινό μουντιάλ για μένα. Αν οι Κροάτες είχαν μπει όπως παίζανε στο τέλος μπορεί να είχαμε δει ένα πολύ διαφορετικό ματς.
eMike Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, argimeg είπε ο αλλος πάλι λέει ο Messi κουβαλαει την ομάδα μόνος του...παπαριες που ακουμε ρε φιλε η ομάδα δουλεψε ρολοι με τρομερη ενεργεια και αλληλοκαλυψη και ο Messi κουβαλαει την ομάδα μόνος του Ο Messi κουβαλάει, και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό την ομάδα. Όχι επειδή το λέω εγώ ή ο Αντ1 ή εσύ. Το λένε οι αριθμοί του. Και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Άρα δεν "ακούμε παπαριές". Ακούμε -και αν ανοίξουμε και τα ματάκια μας βλέπουμε- την πραγματικότητα. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Αν και ήθελα το Μαρόκο στον τελικό. Αυτή την Αργεντινη μονο η Γαλλία μπορεί να την κοντράρει. Οπότε καλυτερα να περασει η Γαλλία. Αν τώρα περάσει το Μαρόκο, θα φάει τουλάχιστον τριάρα. Ειναι φέτος εκπληκτική ομάδα αλλά δεν ξέρω τι δυνάμεις τους έχουν απομείνει κι αν θα κοιτάξουν στα μάτια τον Μεσι και την υπόλοιπη Αργεντινή που ποιοτικά είναι καλύτεροι. Κοίτα, δεν είμαι τόσο σίγουρος πια. Περίμενα το Μαρόκο να το διώξουν οι πασούληδες που θεωρητικά ήταν καλύτερη ομάδα, αλλά νίκησαν όχι μόνο αυτούς αλλά και τους Πορτογάλους (που είναι φανταστική ομάδα). Η Γαλλία που είδα με την Αγγλία δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα, σε σχέση με το πως φαινόταν όταν έπαιζε με υποδεέστερες ομάδες, και δεν ξέρω αν θα διαπεράσει τον πέτρινο τοίχο που θα χτίσουν οι Μαροκινοί μπροστά από το τέρμα τους. Το κατενάτσιο του Μαρόκου φαίνεται αδιαπέραστο (δεν έχουν φάει γκολ από αντίπαλη ομάδα ούτε μία φορά στο φετινό Μουντιάλ). Με την Αργεντινή είναι διαφορετικά, αλλά με τόσες εκπλήξεις που είχε αυτό το Μουντιάλ δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις