Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει και ο Αντεντοκούμπο; ... είπε η γυναίκα μου στο γκολ του Τσουαμενί :fear:
Λες και δε μου έφταναν οι  σπυρό-γιαννακό-πουλοι...

https://i1thumbs.glomex.com/dC1ibGR0ajQzcm5xejUvMjAyMi8xMi8xMC8xOS8yMl81NV82Mzk0ZGM4ZjllNzc5LmpwZw==/profile:player-960x540

Επεξ/σία από agrio.imeros
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εντελώς απαράδεκτο σε τέτοιο επίπεδο, να σφυρίζουν διαιτητές σαν το Βραζιλιάνο . Πιο πολύ για χωροφύλακας θα έκανε.

ομως αυτο που εγινε με τον Αργεντινό διαιτητή του προηγούμενου ματς, είναι απίστευτο . Οχι ότι δεν άξιζαν οι Μαροκινοί, ούτε οτι δε θα ηθελα να το πάρει ο Μεσι. Όμως δε γινεται να σφυρίζει διαιτητής απο τη χώρα που θα αντιμετωπίσει ο νικητής! 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αργεντινή - Μαρόκο... το ματσάκι αυτό μου θυμίζει το Αργεντινή-Ελλάδα που κατεβήκαμε με σύστημα 7-2-1 (με τον Βύντρα να παίζει man to man τον Μέσι) και κρατήσαμε το 0-0 για 80 λεπτά. 🤣  Οι Μαροκινοί που ξέρουν και λίγη μπαλίτσα μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Spoiler

1.jpg.184028c623d2965ad6428abedd25c201.jpg

edit: Tώρα είδα ότι το Μαρόκο παίζει με τη Γαλλία, φανταστείτε πόσο πολύ παρακολούθησα αυτό το Μουντιάλ. 🤣

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αργεντινή - Μαρόκο... το ματσάκι αυτό μου θυμίζει το Αργεντινή-Ελλάδα που κατεβήκαμε με σύστημα 7-2-1 (με τον Βύντρα να παίζει man to man τον Μέσι) και κρατήσαμε το 0-0 για 80 λεπτά. 🤣  Οι Μαροκινοί που ξέρουν και λίγη μπαλίτσα μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Απόκρυψη περιεχομένων

1.jpg.184028c623d2965ad6428abedd25c201.jpg

Αυτος πιστευεις θα ειναι ο τελικος?

Με τον father που μιλουσα το απογευμα μου λεει Αργεντινη-Μαροκο και μετα απο 72 χρονια θ'αναμετρηθουν ομαδες που ειναι εκτος Ευρωπης στον τελικο.

Να σημειωσω οτι την τελευταια φορα που αναμετρηθηκαν δυο ομαδες εκτος Ευρωπης ηταν το 1950 στον τελικο αναμεσα στην Ουρουγουη και την Βραζιλια.

Εγω πιστευω οτι μπορει να εχουμε rematch του τελικου του 2018 αμαμεσα σε Γαλλια και Κροατια παλι.Η ιστορια επαναλαμβανεται.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ζευγάρι του τελικού θα είναι Αργεντινή - Γαλλία κύριοι , το διαβάσατε πρώτοι εδώ.:P

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.

Το πιο προσγειωμένο ποδόσφαιρο νομίζω το επαιξε η γαλλία. Είχε ψυχραιμια και συνοχή στις φάσεις που της εμφανίστηκαν . Πολύ δύσκολα θα χασει τον τελικο.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Αυτος πιστευεις θα ειναι ο τελικος?

Τι σου κάνει η αϋπνία...διάβασα χτες τη δήλωση του Πέπε, ότι ήταν απαράδεκτο που τους σφύριξε Αργεντινός διαιτητής και προς στιγμήν σκάλωσα νομίζοντας ότι ο ημιτελικός είναι Μαρόκο-Αργεντινή. 😝 Τώρα που χάλασα φαιά ουσία προβλέποντας πώς θα πάει αυτό το ματς, ναι αυτός θέλω να είναι ο τελικός και να το πάρει το Μαρόκο.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/12/2022 στις 11:57 ΠΜ, SakafliaC είπε

Επειδή προφανώς κάτι δεν καταλαβαίνω καλά, συγκρίνεις την Κροατία του Modric, του Perisic, του Brozovic κλπ που πρωταγωνιστεί σε 3 σερί mundial με την εθνική Ελλάδος του 2004? Και καταλήγεις και στο συμπέρασμα ότι αδικεί η σύγκριση την Κροατία? Όχι ε?

Η συγκριση έγινε απο τον φιλο που απαντάω.

Εγω έγραψα οτι τέτοιες συγκρισεις ειναι άδικες αφενώς για την ομαδάρα που ειχαμε το 2004, η οποία παρουσίασε μια σταθερότητα απόδοσης για 10 συνεχόμενα χρονια περίπου και συμμετείχε με επιτυχία στις τελικές φάσεις των διοργανώσεων ως το 14 (με αποκορυφωμα το οτι κατά τυχη δε περάσαμε στους 8 του Μουντιάλ το 14), αφετέρου για τους εξαιρετικούς Κροάτες που οπως ωραία γράφεις πρωταγωνιστούν σε 3 μουντιάλ.

Και εμεις ειχαμε ομαδάρα τοτε και πανάξια πήραμε το ευρωπαικό, και αυτοι ασφαλώς έχουν τον τρόπο να μη τα παρατάνε ποτέ και καλά κάνουν. 

Κατά τα άλλα, θεωρω οτι ευκολα ή δυσκολα ο τελικός θα ειναι Αργεντινη με Γαλλία...

Επεξ/σία από pontez2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολες οι μικρες ομαδες οπως το Μαροκο, απ το 2004 εχουν μπουσουλα τους... εμας. Σκεφτονται οτι "αφου πηρε κυπελλο η μικρη Ελλας, τοτε γιατι οχι και μεις"

euro2004-381.jpg

Επεξ/σία από rus
  • Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, rus είπε

Ολες οι μικρες ομαδες οπως το Μαροκο, απ το 2004 εχουν μπουσουλα τους... εμας. Σκεφτονται οτι "αφου πηρε κυπελλο η μικρη Ελλας, τοτε γιατι οχι και μεις"

Το κακο ειναι οτι μια φορα κοιμηθηκε ο Θεος κι εγινε το μεγαλυτερο ποδοσφαιρικο θαυμα.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, rus είπε

Ε καλά πιο πριν από εμάς το είχε πάρει και η μικρή Δανία το 1992.

• Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...