Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Θεοποιήθηκε λόγο του υπερτιμημενου Ροναλντο!

ε ναι. σιγα τον παιχτη...

Σημερα δεν ξερω με ποιον ειμαι. μου αρεσε η πορτογαλία αλλα γουσταρω μαροκο!

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ε ναι. σιγα τον παιχτη...

Σημερα δεν ξερω με ποιον ειμαι. μου αρεσε η πορτογαλία αλλα γουσταρω μαροκο!

Força Portugal! 🇵🇹

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Θεοποιήθηκε λόγο του υπερτιμημενου Ροναλντο! Που στον τελικό δεν μπορούσε να παίξει αλλά επιβλήθηκε από την εταιρία αθλητικών ειδών να παίξει με οποιοδήποτε κόστος !!!

Μιλάς για ένα γεγονός του '98 και εγώ μιλάω για την ομάδα του '06.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

του υπερτιμημενου Ροναλντο! 

Ναι αυτό του παίκτακου της σειράς που αν δεν είχε τραυματισμούς θα είχε βάλει τα διπλάσια γκολ από αυτά που έχει βάλει ο Ρονάλντο νο. 2...ο κορυφαίος κατά πολλούς ποδοσφαιριστής όλων των εποχών...δεν είναι τυχαίο ότι ο ένας είναι ο Ρονάλντο και ο άλλος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο...που είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών σε παγκόσμια κύπελλα ποδοσφαίρου (την σπουδαιότερη διοργάνωση ομαδικού αθλήματος)

• Like 2
Δημοσ.

Το να περάσει το Μαρόκο στα ημιτελικά δεν θα μου φανεί μεγαλη έκπληξη. Ήδη έχουμε το παράδειγμα της Τουρκίας και της Νότιας Κορέας στο μουντιάλ της Κίνας το 2002 που έφτασαν στα ημιτελικά. Δεν θυμάμαι βέβαια τι αντιπάλους είχαν αποκλείσει αυτές οι ομάδες μέχρι να φτάσουν στα ημιτελικά. 

Τώρα να χάσει ολόκληρη Πορτογαλία του Κριστιανο Ρονάλντο από το Μαρόκο... Μόνο αν η πρώτη υποτιμήσει τον δεύτερο, σε καμία άλλη περιπτωση.

Δημοσ.

Οι Αργεντίνοι στην εξέδρα ειναι ότι καλύτερο εχρι να παρουσιάσει κ το εφετινό Μουντιάλ . Απίστευτοι τύποι οποιος τους έχει ζήσει έστω λίγο από κοντά καταλαβαίνει . 

• Like 2
Δημοσ.

Ο Σάντος δεν έβαλε τον Κριστιάνο, οκ, αυτός ξέρει. Αλλά ο τρόπος που προσπαθούν να σπάσουν τον τοίχο που έχει χτίσει το Μαρόκο θέλει Κριστιάνο μέσα.

Διαφορετικά θέλει να αλλάξει λίγο προσέγγιση, νομίζω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

της Νότιας Κορέας στο μουντιάλ της Κίνας το 2002 που έφτασαν στα ημιτελικά. Δεν θυμάμαι βέβαια τι αντιπάλους είχαν αποκλείσει αυτές οι ομάδες μέχρι να φτάσουν στα ημιτελικά. 

Ιταλία και Ισπανία.
Άμα δεις τα παιχνίδια της Κορέας μετά θα λες τα παιχνίδια της παράγκας 50-50

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Φυσικά και θα είναι υπερηφανοι. Γιατί να μην είναι δηλαδή; Όταν βγαίνεις ισόπαλος σε κανονική διάρκεια και παράταση τότε ο αγώνας κρίνεται από την διαδικασία των πεναλτυ. Εναλλακτικά και το αφήνω για τον επόμενο αιώνα αυτό, θα μπορούσε να υπήρχε μια επιτροπή που θα εξέταζε τις προσπάθειες τα στατιστικά και όλη την εικόνα των δύο ομάδων για να αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη. Τα πέναλτι μέχρι στιγμής είναι ο κατεξοχήν τρόπος που ότι και να κάνεις, κάποιος θα νικήσει και καποιος θα χάσει. Και είναι μια αρκετά δίκαιη διαδικασία, μετράει η εμπειρία, οι ικανότητες, η δυνατότητα να είσαι ψύχραιμος και να ευστοχησεις υπό συνθηκες τρελής πίεσης και άγχους. 

Έλεος με κάτι τέτοιες απόψεις. Και ναι η Ολλανδία δεν μπορείς να πεις ότι είναι καμιά υπερομαδα, αυτό δεν αλλάζει κάτι. 

Έχεις περάσει έστω κ μία ημέρα κοντά αε Ολλανδούς ;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, stolenweapon είπε

Μην εκπλαγείτε αν δείτε καμιά Κροατία στον τελικό.

Θέλω πολύ ένα Πορτογαλία-Αργεντινή να δω όμως…

Οσο εκπλαγηκαμε και στον προηγουμενο τελικο, που ηταν παλι η Κροατια.

Κατσε ομως τωρα γιατι ισως προκυψει κανενα Μαροκο στο τελικο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...