Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπράβο στην Αργεντινή. Συγκλονιστικη η διαδικασία των πέναλτι. Γενικά αγώνας ακατάλληλος για καρδιακους. Σωτήριες οι δύο αποκρούσεις του Martinez. 

Δημοσ.
2 minutes ago, The_Judas said:

Δεν ήταν καλυτερη στο γήπεδο. Δυο ισάξιοι αντίπαλοι φάνηκαν στον αγώνα.

Ναι αλλά όταν έχεις γυρίσει το παιχνίδι στο 101 και έχεις την ψυχολογία με το μέρος σου δεν μπαίνεις σαν κότα στην παράταση. Λες και ήθελαν να το πάνε στα πέναλτι οι Ολλανδοί και τιμωρήθηκαν. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατοχή μπάλας, φάσεις, στόχους; στο τέρμα;, Στα στημένα νομίζω μόνο εκεί υπερτερούσε η Ολλανδία. Απλά κρατούσαν σαν σκυλιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Από την χαραμάδα?

Απο την καμινάδαimage.jpeg.d1bf61e6d5d87bd8050fa845873495ea.jpeg

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.

τους λυπηθηκα γιατι ηταν καλη ομαδα αλλα η αργεντινη το αξιζε παραπανω. ασχετα που χωρις το πεναλτυ μπορει να μην ειχε βαλει δευτερο γκολ ποτε.

μην πάθουνε μονο βραζιλια και οι αργεντινοι και δουμε τους κροατες στον τελικο.

Δημοσ.

απο την στιγμη που εκανε το 2-0 και εκατσε πισω εγραψε την καταδικη της, ενω οταν επανεφερε το ποδοσφαιρο που επαιζε στην αρχη στο 2ο ημιχρονο της παρατασης, ειδαμε παλι ευκαιριες και σωστο ποδοσφαιρο..

ομαδα που κερδιζει και καθεται πισω για μενα ειναι κακο σημαδι!

Ομως τους αξιζε η προκριση και την πηραν..

(οι πανηγυρισμοι στο σπιτι ειναι ακομα αλλοπροσαλλοι!!!!)

Δημοσ.

Σαφώς καλύτερη η Αργεντινή και αν δεν έπεφτε στην παγίδα μετά το 2-1 και πάγωνε το παιχνίδι , όπως θα έκανε κάθε ομάδα, θα τι είχε τελειώσει χωρίς άγχος. 

Οι Ολλανδοί φυσικά και δεν είναι άχρηστοι , το πάλεψαν , αλλά πιστεύω υπερέβησαν εαυτόν, συν και λίγο κωλοφαρδία.  

Η μόνη ελπίδα πλέον του @Lucifer από Αγγλοσάξονες, η Αγγλία. :P🤘🇫🇷

Δημοσ.

Μάγκες, έχει πέσει η ποιότητα στην τηλεόραση και γενικά στα κανάλια. Ακόμα και αρχές 2000 θυμάμαι πάντα είχαν έναν/μια στο κανάλι που ήξερε ισπανικά, άλλος/άλλη γερμανικά, βραζιλιάνικα, ιταλικά κτλπ και μετέφραζε live το τι δήλωναν οι παίκτες σε συνέντευξη τώρα πχ

Τωρα πια ακούμε μπούρδες από τους broadcasters.... Σε mute τους πρωταγωνιστές. Τι σκατα όλοι εξωτερικό σε Greek taverns πήγαν να δουλέψουν;;; Τι βιογραφικά δέχονται στα κανάλια.... 😡🤬

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είπε ο Σπυρόπουλος, είνναι κομψοτέχνημα, ΤΕΛΟΣ.

Spoiler

ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΌΜΑΣΤΕ Για ΠΆΝΤΑ, ΘΑ ΛΈΜΕ ΉΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΏ ΕΚΕΊ... ΕΔΩΣΑ ΠΑΣΑ ΣΤΟΝ ΝΕΫΜΑΡ.

Επεξ/σία από Tetrabitos
Δημοσ.

Βαρεθηκαμε 2 Μουντιάλ τώρα να βλέπουμε την Κροατία να νικάει στα πέναλτι. Αυτό το πράγμα τώρα είναι ποδόσφαιρο? Ωραία είναι καλοί στην διαδικασία των πέναλτι το καταλάβαμε, αλλά και οι ίδιοι θα νοιώθουν περιφανοι ακόμα και αν πάρουν την πρώτη θέση θα είναι περήφανοι που δεν μπορούν να νικήσουν έναν αγώνα χωρίς πέναλτι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...