GREGORYMO Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Η παράδοση συνεχίζεται. Πάνω από 20 χρόνια έχουν οι Βραζιλιάνοι να αποκλείσουν Ευρωπαϊκή ομάδα στα play off. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 2 minutes ago, GREGORYMO said: Η παράδοση συνεχίζεται. Πάνω από 20 χρόνια έχουν οι Βραζιλιάνοι να αποκλείσουν Ευρωπαϊκή ομάδα στα play off. Πήγα να πω για τους τελικούς του 98 και του 2002, αλλά έχουν περάσει 20-24 χρόνια από τότε...ΦΑΚ
eMike Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Η παράδοση συνεχίζεται. Πάνω από 20 χρόνια έχουν οι Βραζιλιάνοι να αποκλείσουν Ευρωπαϊκή ομάδα στα play off. Είναι μια πολύ σωστή παρατήρηση αυτή. Ουσιαστικά οι Βραζιλιάνοι στο σύγχρονο (εντός ή εκτός εισαγωγικών) ποδόσφαιρο, δεν έχουν τίτλο. Λέει πολλά, αλλά δε λέει και τίποτα, μιας και όλα αυτά είναι πάντα και λίγο συγκυριακά.
dsi44 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 αφου δεν εχουν σοβαρους χαρακτηρες,ολο γελακια και καραγκιοζιλικια ειναι ,μεχρι και ο προπονητης χορευε με την κορεα 1
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Κι εγώ αυτό θα έλεγα, είδατε να έχει καμια προσωπικότητα αυτή η ομάδα; Όχι ότι έχουν οι περισσότερες βέβαια.
ekrepali Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 O Nεϊμάρ γιατί δε χτύπησε πέναλτυ; Τακτική μικρών παιδιών να χτυπάνε οι "καλοί" τελευταίοι.
Tetrabitos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Τελικά δεν την γουστάρει κανείς την Βραζιλία. Είναι σαν τον Μπιλ Γκέιτς, έχει παρουσία στον χώρο αλλά δεν θα βρεις ποτέ κανέναν υποστηρικτή...
The_Judas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Τελικά δεν την γουστάρει κανείς την Βραζιλία. Είναι σαν τον Μπιλ Γκέιτς, έχει παρουσία στον χώρο αλλά δεν θα βρεις ποτέ κανέναν υποστηρικτή... Η Βραζιλία είναι η νο1 σε υποστηρίξη στην Ελλάδα... απλά έχει και φανατικούς πολέμιους.
dsi44 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 τη βραζιλια γουσταρουμε του ρ καρλος,ριβαλντο,ρομαριο,ροναλντο,ντουνγκα τη σοβαρη ομαδα οχι τα παιδακια με λαμποργκινι 9
HERTHAN Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Επειδη εχω φουλ τρελα με την Βραζιλια δεν θα σχολιασω κανενα μηνυμα διοτι δεν θα ειμαι αντικειμενικος οπως προσπαθω να ειμαι παντα. Αυτη η Βραζιλια για μενα δεν ηταν φαβορι του τουρνουα σε καμια περιπτωση οπως ολοι οι δημιοσιογραφοι το κοπανουσαν καθημερινα.Φαβορι μπορει ειναι/ηταν παντα η φανελα της αλλα μπαλα δεν παιζει η φανελα.Μπαλα παιζουν αυτοι που φορανε την φανελα. Ευτυχως το πηρα αποφαση εδω και πολλα χρονια οτι τις ομαδες τις Βραζιλιας που εβλεπα παλιοτερα δεν θα τις ξαναδω συντομα.Απ'οσους παιχτες φορεσαν την φανελα τα τελευταια 10 χρονια ελαχιστοι ειναι αυτοι και ισως μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου που θα επαιζαν 11αδα στις πρηγουμενες ομαδες.Αυτο λεει πολλα. Ενα μονο σχολιο θα κανω για τον αγωνα......καμια ομαδα στο συγχρονο ποδοσφαιρο(και γενικοτερα στην ιστορια του ποδοσφαιρου απ'οσα εχω δει μεχρι σημερα) ενω κερδιζει με 1-0 και ειναι στο 2ο ημιχρονο της παρατασης δεν βγαινει ολη μπροστα και καταφερνει να τρωει γκολ στην ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.Mονο η αμυντικη τετραδα ηταν πισω στην φαση του γκολ.Κανεις αλλος.Αυτα μονο η Βραζιλια καταφερνει και τα κανει. Απο εδω και περα σαν φανατικος Βραζιλιανος δεν θα ηθελα με τιποτα να το παρει η Αργεντινη αλλα θα ειναι κριμα αυτος ο παιχτης που λεγεται Μεσσι και οσοι τον ζησαμε και ειδαμε με τα ματια μας τι εχει κανει να μην σηκωσει το απολυτο τροπαιο. 3
basilis_k6 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Τελικά δεν την γουστάρει κανείς την Βραζιλία. Είναι σαν τον Μπιλ Γκέιτς, έχει παρουσία στον χώρο αλλά δεν θα βρεις ποτέ κανέναν υποστηρικτή... εγω πολυ. εδωσε το περισσοτερο θεαμα μαζι με γαλλια. τωρα τι να δω? τους κροατες? βαρεθηκα μονο που το σκεφτηκα. ελπιζω να φανε μια 5αρα στο επομενο γιατι μας χαλασαν το μουντιαλ. κατσαριδες... 2 3
GREGORYMO Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε εγω πολυ. εδωσε το περισσοτερο θεαμα μαζι με γαλλια. τωρα τι να δω? τους κροατες? βαρεθηκα μονο που το σκεφτηκα. ελπιζω να φανε μια 5αρα στο επομενο γιατι μας χαλασαν το μουντιαλ. κατσαριδες... Μιλάμε για την φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ. 2' στην προηγούμενη διοργάνωση 2
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Απο εδω και περα σαν φανατικος Βραζιλιανος δεν θα ηθελα με τιποτα να το παρει η Αργεντινη αλλα θα ειναι κριμα αυτος ο παιχτης που λεγεται Μεσσι και οσοι τον ζησαμε και ειδαμε με τα ματια μας τι εχει κανει να μην σηκωσει το απολυτο τροπαιο. Você é brasileiro? Jokes aside, και γω με Βραζιλία είμαι και ήμουν, αλλά δυστυχώς δεν έπαιξαν αρκετά καλά. Κρίμα, γιατί είχαν πολλές πιθανότητες να το σηκώσουν. Και γω τώρα θέλω να το σηκώσει ο Μεσι, το αξίζει με το κουβάλημα που κάνει. Αν δεν ήταν αυτός η Αργεντινή ούτε στους 16 δεν θα περνούσε.
dtk-386 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Eίμαστε με Αργεντινή για να μην καταντήσει από Mundial 2022 σε Euro 2022. Πλέον είναι οι μόνοι εκπρόσωποι της Λατινικής Αμερικής κι ένα Μαρόκο να βολοδέρνει από Αφρική. Ολοι οι άλλοι Ευρώπη. 1
GREGORYMO Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Eίμαστε με Αργεντινή για να μην καταντήσει από Mundial 2022 σε Euro 2022. Πλέον είναι οι μόνοι εκπρόσωποι της Λατινικής Αμερικής κι ένα Μαρόκο να βολοδέρνει από Αφρική. Ολοι οι άλλοι Ευρώπη. Καλώς η κακώς, το παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι η Ευρώπη μαζί με Βραζιλία και Αργεντινή 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις