Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βλέπω πρόκριση Κροατίας. Ακόμα και αν προκριθεί η Βραζιλία, αν δυσκολεύονται με την Κροατία πώς θα παίξουν με τους “μεγάλους”; Άκυρο όσο το’γραφα μπήκε γκολ λολ Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από stolenweapon
Tetrabitos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Σήκω Πελέ να τον δείς, είπε ο τελειωμένος. Το παιδί της αλλαγής..! 1
vorlon68 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Tetrabitos είπε Σήκω Πελέ να τον δείς, είπε ο τελειωμένος. Το παιδί της αλλαγής..! Φοβάμαι οτι θα τον έχουν ντουέτο μαζι με τον Stelio στον τελικό.... Θα ειναι ο πρωτός τελικος παγκοσμίου κυπέλου που θα τον δω στο mute.....
dtk-386 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, stolenweapon είπε Βλέπω πρόκριση Κροατίας. Ακόμα και αν προκριθεί η Βραζιλία, αν δυσκολεύονται με την Κροατία πώς θα παίξουν με τους “μεγάλους”; Άκυρο όσο το’γραφα μπήκε γκολ λολ Δεν πειράζει. Ισχύει παρόλα αυτά.
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, stolenweapon είπε Βλέπω πρόκριση Κροατίας. Ακόμα και αν προκριθεί η Βραζιλία, αν δυσκολεύονται με την Κροατία πώς θα παίξουν με τους “μεγάλους”; Άκυρο όσο το’γραφα μπήκε γκολ λολ Το βλέπω από στριμ και έφαγα μεγάλο σπόιλερ, 2 λεπτά περίμενα να μπει...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Το βλέπω από στριμ και έφαγα μεγάλο σπόιλερ, 2 λεπτά περίμενα να μπει... Sorry! 😅
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δε νομίζω να καταφέρει κάτι η Κροατία. Την έχει πάρει από κάτω και έχουν κουραστεί όλοι οι παίκτες, έπρεπε να προλάβει να βάλει το γκολ νωρίτερα και πιθανότατα θα έπαιρνε και τον αγώνα. Παρόλα αυτά άμα μπορέσει και σκοράρει και πάνε πέναλτι, αυτή θα κερδίσει στα πεναλτι.
vorlon68 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Θέλω να τον δείρω τον Σπυρόπουλο!!!!!!! Δεν αντέχω άλλο........
eMike Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, vorlon68 είπε Θέλω να τον δείρω τον Σπυρόπουλο!!!!!!! Δεν αντέχω άλλο........ Αδερφέ κούρασες. Υπάρχουν αμέτρητα streams, υπάρχει και το mute. 3
Tetrabitos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, vorlon68 είπε Θέλω να τον δείρω τον Σπυρόπουλο!!!!!!! Δεν αντέχω άλλο........ Ήμουν και εγώ εκεί άλλαξα πάσα με τον Νεϋμαρ. -Σπυροπουλος 2022 😆 1
vorlon68 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, eMike είπε Αδερφέ κούρασες. Υπάρχουν αμέτρητα streams, υπάρχει και το mute. Κάνω και γράφω ότι θέλω. Κάνε ignore Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από vorlon68
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Θέλω να τον δείρω τον Σπυρόπουλο!!!!!!! Δεν αντέχω άλλο........ Βαλε score808, έχουν καλύτερο commentary
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Τι μανία έχουν οι Κροάτες να εκτελούν όλα τα στημένα με πάσα? Χάνουν έτσι τις λίγες ευκαιρίες που έχουν να φέρουν την μπάλα στην περιοχή να κάνουν έστω μια κεφαλιά. Να έλεγες ότι κάνουν φάσεις με την μπάλα κάτω να πω οκ, αλλά ούτε καν
Tetrabitos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Να σας πω κάτι; Ήθελα να δω πέναλντι και ευχομουν να βάλει και η Κροατία. Αλήθεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις