dtk-386 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ποτε δεν τους χωνεψα απο εποχη Μαραντονα. Vamos Argentina!⚽ 4 1
HERTHAN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Vamos Argentina!⚽ 1
basilis_k6 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 το κλειδι για τις μικρες ομαδες και για το θεαμα ειναι το γρηγορο γκολ. να μην το φανε δηλαδη. η ηπα δεν τα καταφεραν και μετα δυσκολα γυριζει. τωρα η αυστραλια πρεπει να παει με το μηδεν στο ημιχρονο και ουσιαστικα θα εχουν ερθει στα ισα οι πιθανοτητες. η αργεντινη θα ψαξει γρηγορα το γκολ, το θεμα ειναι να μην το βαλει.
eMike Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε το κλειδι για τις μικρες ομαδες και για το θεαμα ειναι το γρηγορο γκολ. να μην το φανε δηλαδη. η ηπα δεν τα καταφεραν και μετα δυσκολα γυριζει. τωρα η αυστραλια πρεπει να παει με το μηδεν στο ημιχρονο και ουσιαστικα θα εχουν ερθει στα ισα οι πιθανοτητες. η αργεντινη θα ψαξει γρηγορα το γκολ, το θεμα ειναι να μην το βαλει. Αν εννοείς στοιχηματικά, το ματς θα γίνει ισοπίθανο αν η Αργεντινή χάνει, και αυτό μετά το 70-75' Είναι ακλόνητο φαβορί.
HALF EVIL Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Αν εξαιρέσουμε το ανεκδιήγητο Κατάρ και τους άναρχους Σέρβους όλες οι ομάδες έχουν παίχτες που παίζουν σε δυνατά πρωταθλήματα.
ObeyWario! Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 56 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Αν εξαιρέσουμε το ανεκδιήγητο Κατάρ και τους άναρχους Σέρβους όλες οι ομάδες έχουν παίχτες που παίζουν σε δυνατά πρωταθλήματα. Σε ποιο σοβαρό πρωτάθλημα παίζουν οι Αυστραλοί, Καναδοί, Κοσταρικανοι
basilis_k6 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, eMike είπε Αν εννοείς στοιχηματικά, το ματς θα γίνει ισοπίθανο αν η Αργεντινή χάνει, και αυτό μετά το 70-75' Είναι ακλόνητο φαβορί. δεν παιζω στοιχημα κακη μερα σημερα. μετριο εως καθολου θεαμα. η αργεντινη ηταν τυχερη αλλα με τον εναν η τον αλλο τροπο θα έπρεπε να φυγει η αυστραλια γιατι δεν ειναι για παραπερα. μπραβο τους παντως. σταθηκαν πολυ καλα στο μουντιαλ. η αργεντινη δεν πειθει ακομα. αν ο τερμας της αυστραλιας δεν έκανε τετοια μλκια ισως να βλεπαμε θριλερ μεχρι παραταση. μια καλη ομαδα θα την ειχε τελειωσει την αυστραλια στα ισα πολύ νωριτερα. edit. ο θεος της μπαλας διορθωσε το σφαλμα του να δουμε λιγο αγωνα στο τελος. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από basilis_k6
Tetrabitos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Τερματοφύλακας Αργεντινής πολύ κωλοφαρδος..... 😏
eMike Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Άλλο πράγμα οι λατίνοι στην κερκίδα... Άλλο έργο. 1
HALF EVIL Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Λαουτάρο μέγας υπερεκτιμημένος παίχτης. 3
basilis_k6 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 hard carry σημερα ο μεσι. μετρια ομαδα χωρις αυτον και ειμαι και επιεικής 1
Taoustaoys Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ στοίχημα δεν παίζω αλλά βλέποντας σήμερα την Αργεντινή με τα χίλια ζόρια να κερδίζει την Αυστραλία νομίζω είναι μια καλή επένδυση στο επόμενο παιχνίδι Αργεντινή Ολλανδία να παίξει κάποιος 10000 ευρώ υπέρ της Ολλανδίας. Θα μου πεις βέβαια και η Ολλανδία απέναντι στην ΗΠΑ δεν ήταν και τίποτα ίδιετερο αλλά η Αργεντινή ήταν έτσι και στους προηγούμενους αγώνες. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από Taoustaoys
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Παραλίγο να το πάει ισοπαλία η Αυστραλία. Ήμουν σε σουβλατζιδικο και έβλεπα τον αγώνα. Ο κόσμος γούσταρε να δει γκολ από Αυστραλία. Η Αργεντινή αν φύγει ο Μέσι έχει τελειώσει σαν εθνική. 2
ObeyWario! Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Απτην άλλη αν δεν ήταν ο Μέσι δεν θα ήταν 11 Αυστραλοί μέσα στη περιοχή τους, θα παιζόταν λίγο ποδόσφαιρο οπότε θα μπορούσε να φανεί αν έχουν ή όχι ταλέντο οι ποδοσφαιριστές 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις