HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Μπα, πιστεύω ότι θα περάσουν άνετα από το Μαρόκο. Δεν ξερω αν θα περασει ανετα αλλα σιγουρα οι πασουληδες ειναι το φαβορι. 11 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε η ιαπωνια έπεσε σε όμιλο με ισπανια και γερμανια και τους εσφαξε και τους δυο. μιλάμε για κατόρθωμα! Τι κατορθωμα η πιο @ρχιδατη προκριση που εχω δει ποτε. 1
basilis_k6 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Δεν ξερω αν θα περασει ανετα αλλα σιγουρα οι πασουληδες ειναι το φαβορι. Τι κατορθωμα η πιο @ρχιδατη προκριση που εχω δει ποτε. σκέψου να ηταν η ελλάδα. τωρα στην ομόνοια θα είχε κοκορέτσια σε σουβλες για 3μερο γλέντι
HALF EVIL Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάτι πάρε δώσε δεν είχε ο Σόλτς τώρα πρόσφατα με τον δικό μας; Ε, ιδού τα αποτελέσματα. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από HALF EVIL
zvarthangalos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Δεν ξερω αν θα περασει ανετα αλλα σιγουρα οι πασουληδες ειναι το φαβορι. Τι κατορθωμα η πιο @ρχιδατη προκριση που εχω δει ποτε. To 2ο γκολ της Ιαπωνίας έτσι όπως το είδαμε στο replay ειναι ξεκάθαρα ολόκληρη η μπάλα έξω κατα τα άλλα ναι την υποτίμησαν και η Γερμανία και η Ισπανία και θα κάνει και σε άλλες μεγάλες δυνάμεις το ίδιο αν δεν την προσέξουν. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν περίμενα να έρθει 1η η Ιαπωνία, πολύ δύσκολος όμιλος. Όπως είχα πει σε παλαιότερο post μου, οι Ιάπωνες δεν είναι κάτι φοβερό και τρομερό γενικά στα αθλήματα ούτε και στο ποδόσφαιρο, πάρα μόνο σε κάποιες πολεμικές τέχνες, pink ponk και συγκεκριμένα πράγματα. Έχουν όμως μια τέτοια κουλτούρα και τρόπο ανατροφής που άμα θέλουν μπορούν να πάνε πολύ ψηλά σε οτιδήποτε, το ότι δεν είναι πολύ ψηλά παντού είναι περισσότερο ότι δεν θέλουν και δεν ενδιαφέρονται και όχι επειδή δεν μπορούν ή δεν έχουν τα μέσα. Αν τους θεωρήσεις δεδομένους σε κάτι μαύρο φίδι που σε έφαγε. Γερμανούς και Ισπανούς δεν τους πολυπαω. Αλλά προτιμώ πιο πολυ να βρίσκεται η Ισπανία πάρα η Γερμανία. Οι Ισπανοί ποτέ δεν έπαιζαν ωραίο και θεαματικό ποδόσφαιρο, έχουν την ικανότητα να βάζουν γκολ και να παίρνουν αυτό που θέλουν, κάτι σαν τον φετινό Παναθηναϊκο που ούτε μπαλαρα παίζει ούτε χώνει τριάρες και τεσσαρες, σου βάζει ένα γκολ προς το τέλος όσο και να χτυπιέσαι και παίρνει την νίκη. Η Κοστα Ρικα από τότε που την αντιμετωπισαμε στο μουντιάλ και φάγαμε πικρό αποκλεισμό συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των Ελλήνων. Για να πέρασε στο μουντιάλ την στιγμή που δεν περασε πχ η Κολομβία και άλλες χώρες της λατινικής Αμερικής, το αξιζε που πέρασε, δείχνει πως έχει ένα επίπεδο, εάν παίζαμε ένα φιλικό με Κοστα Ρικα θα είχαμε φάει από 3 ως 5 γκολ με την εικόνα μας στα τελευταία φιλικά. Το Μαρόκο είναι η έκπληξη του μουντιάλ, σε αντίθεση με την Τυνησία που την θυμάμαι σε ενα παλαιότερο μουντιάλ είτε του 10 είτε πιο μετά και είχε φτάσει στους 16 η στους 8. Υπάρχουν ομάδες από Αφρική και Ασία που αποτελούν υπολογισιμες δυνάμεις. Νικάνε όχι γιατί είναι κατ' ανάγκη καλύτερες αλλά γιατί τις παίρνουν στο χαλαρό οι ευρωπαϊκές ομάδες και οι υπόλοιποι. Οι υπόλοιπες ομάδες ήταν φαβορί, οι Γάλλοι θα έλεγα ότι θα το κέρδιζαν και φέτος αλλά με τόσες απουσίες δύσκολο, αν ήταν πλήρεις όμως θα το κέρδιζαν. Τους βραζιλιάνους δεν τους πάω και δεν θα ήθελα να κερδίσουν τίποτα για πολλά χρόνια ακόμα. Είμαι με την Αργεντινή εγώ αν και δε νομίζω να το πάρει. Ένα είναι το σίγουρο που καταλαβαίνω, ευτυχώς που δεν πέρασε η εθνική μας γιατί με τέτοια αποτελέσματα και ανταγωνισμό μεταξύ των ομάδων που και ο πλέον outsider σου βάζει γκολ θα υπήρχε διασυρμός. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από Basilhs23___ 1
HALF EVIL Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε To 2ο γκολ της Ιαπωνίας έτσι όπως το είδαμε στο replay ειναι ξεκάθαρα ολόκληρη η μπάλα έξω κατα τα άλλα ναι την υποτίμησαν και η Γερμανία και η Ισπανία και θα κάνει και σε άλλες μεγάλες δυνάμεις το ίδιο αν δεν την προσέξουν. Ε δε νομίζω να το είδαμε εμείς από την Ελλάδα και να μην το είδε το VAR 1
ObeyWario! Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε To 2ο γκολ της Ιαπωνίας έτσι όπως το είδαμε στο replay ειναι ξεκάθαρα ολόκληρη η μπάλα έξω Στο δεύτερο replay φάνηκε ότι δεν βγήκε, ήταν θέμα οπτικής γωνίας Βασικά τώρα στον ant1 σε μια φώτο δείχνει τη μπάλα έξω Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από ObeyWario! 2
HALF EVIL Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Βραζιλιά, Γαλλια, Αργεντινή, Αγγλία, Πορτογαλία τα φαβορι πλέον, όπως ήταν εξ αρχής νομίζω. Καμία έκπληξη ο αποκλεισμος της Γερμανίας, το ίδιο χαλι εδω και πολλά χρόνια. Τα panzer έχουν γίνει lada. Πορτογαλία δεν θέλω με τίποτα να το πάρει, μόνο και μόνο λόγω Ρονάλντο. Μπήκε γκολ ρε και πανηγύρισε νομίζοντας ότι το κατακύρωσαν σε αυτόν και μόλις αποδόθηκε στον Φερνάντες έκανε φασαρία και έλεγε ότι ακούμπησε τη μπάλα με το μαλλί. Για τέτοιο κωλόπαιδο μιλάμε. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από HALF EVIL 4
zvarthangalos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Ε δε νομίζω να το είδαμε εμείς από την Ελλάδα και να μην το είδε το VAR Συμφωνώ με αυτό που λες όμως θα υπήρχε 100% διαφάνεια αν μας δείχνανε το γράφημα όπως το δείχνουν στα οφσάιντ, δεν το είδαμε ποτέ οπότε έχουμε το δικαίωμα να λέμε για αλλοίωση αποτελέσματος. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από zvarthangalos 1
HERTHAN Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε δεν εχει φαει γκολ σε 3 αγωνες. Εφαγε σημερα το Μαροκο γκολ.2-1 εληξε το ματς. 1 ώρα πριν, eMike είπε Θα την πληρώνουν για πολλά χρόνια οι Γερμανοί εκείνη την 7αρα στη Βραζιλία…. Που να μην ξαναπερασουν τους ομιλους οσο ζω. 1
HALF EVIL Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Συμφωνώ με αυτό που λες όμως θα υπήρχε 100% διαφάνεια αν μας δείχνανε το γράφημα όπως το δείχνουν στα οφσάιντ, δεν το είδαμε ποτέ οπότε έχουμε το δικαίωμα να λέμε για αλλοίωση αποτελέσματος. Και σε άλλες οριακές φάσεις δεν έδειξαν γράφημα. Γιατί να ευνοήσουν την Ιαπωνία; Το αντίθετο θα ήταν πολύ πιο πιθανό 1
ObeyWario! Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Άσχετο, στην εποχή της πολιτικής ορθότητας πως τους ξέφυγε και συνεχίζουν να αποκαλούν τους γερμανούς Πάντσερ 1 1
anax111 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Αν και δεν είμαι 100% βέβαιος ότι η μπάλα βγήκε όλη έξω στο γκολ της Ιαπωνίας εν τούτοις ότι το μέτρησαν χωρίς να δείξουν κάποιο γραφικό με γραμμές δείχνει "σπρώξιμο" της Ιαπωνίας. Πιστεύω πως θα την δούμε στους 4 και ίσως τελικό. Είναι απόλυτα σαφές ότι η ΦΙΦΑ θέλει να σπρώξει το άθλημα στην Ασία και σε χώρες στις οποίες δεν είναι σήμερα το πρώτο άθλημα. Οπότε και μια ασιατική πρωταθλήτρια κόσμου ή φιναλίστ θα βοηθούσε. 1
HERTHAN Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Πορτογαλία δεν θέλω με τίποτα να το πάρει, μόνο και μόνο λόγω Ρονάλντο. Εννοειται συμφωνω 1000%. Επισης να μην το παρει ουτε η Αργεντινη με τιποτα για πολλους λογους.Οχι λογω Μεσι φυσικα αλλα δεν τους χωνεψα ποτε μου απο εποχη Μαραντονα ακομη. Εννοειται θα ηθελα να το παρει μονο η Βραζιλια και κανεις αλλος.
ObeyWario! Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, anax111 είπε Αν και δεν είμαι 100% βέβαιος ότι η μπάλα βγήκε όλη έξω στο γκολ της Ιαπωνίας εν τούτοις ότι το μέτρησαν χωρίς να δείξουν κάποιο γραφικό με γραμμές δείχνει "σπρώξιμο" της Ιαπωνίας. Πιστεύω πως θα την δούμε στους 4 και ίσως τελικό. Ασχολίαστο το πρώτο μέρος. Πάντως το να περάσουν τους Κροάτες δεν το λες και δύσκολο Και εγώ δεν θέλω Πορτογάλους, με Ιαπωνία είμαι, Αμερική ή Βραζιλία Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από ObeyWario!
Προτεινόμενες αναρτήσεις