Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 2 minutes ago, Lucifer said: αυτά παθαίνεις άμα δεν τρώει μύξες ο προπονητής Σε τόσο κρίσιμους αγώνες κάνει κι άλλα, δεν φτάνει η μύξα.
Anubis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Lucifer είπε αυτά παθαίνεις άμα δεν τρώει μύξες ο προπονητής η ισπανία άλλη θλιβερή παρουσία θλιβερό μουντιάλ γενικά Σιχαματα μια ζωη οι ισπανοι ποδοσφαιρο μπασκετ 1
eMike Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Lucifer είπε θλιβερό μουντιάλ γενικά Ε όχι και θλιβερό Μουντιάλ. 2
basilis_k6 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 την χάσαμε την κ.ρικα. εδειξε ψυχη ομως και μπραβο της. ελπιζω οι ιαπωνες να κανουν τη δουλεια να διωξουν την γερμανια τουλάχιστον. 2
Tetrabitos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, eMike είπε Ε όχι και θλιβερό Μουντιάλ. Του 2010 ήταν πιο θλιβερό. Βουβουζελες όλη την ώρα, ηχορύπανση. Δεν έδειχνε σκορ και λεπτά του αγώνα τα πετούσε πάνω αριστερά κάθε δεκαπέντε λεπτά για 1 λεπτό, αν θυμάμαι καλά. Με αποτέλεσμα να κοιτάμε τα ρολόγια τοίχου και κινητά για να ξέρουμε σε πιο λεπτό ήταν ο αγώνας.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Του 2010 ήταν πιο θλιβερό. Βουβουζελες όλη την ώρα, ηχορύπανση. Τι βρε, μια χαρά ήταν.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Κρίμα την Κόστα Ρίκα, ήθελα πολύ να τα καταφέρουν.
The_Judas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Βραζιλιά, Γαλλια, Αργεντινή, Αγγλία, Πορτογαλία τα φαβορι πλέον, όπως ήταν εξ αρχής νομίζω. Καμία έκπληξη ο αποκλεισμος της Γερμανίας, το ίδιο χαλι εδω και πολλά χρόνια. Τα panzer έχουν γίνει lada.
HALF EVIL Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω την εντύπωση ότι οι Ισπανοί δεν προσπάθησαν για τη νίκη από τη στιγμή που ισοφάρισαν οι Γερμανοί. Από την άλλη με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Έξω οι Γερμανοί και αποφεύγουν την Κροατία , μια δυσκολη αντικειμενικά ομάδα. Τώρα αν την πάθουν από το Μαρόκο .... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από HALF EVIL
HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε Τώρα αν την πάθουν από το Μαρόκο .... Ειμαστε ολοι Μαροκινοι απεναντι στις πασουλες. 2
basilis_k6 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 η ιαπωνια έπεσε σε όμιλο με ισπανια και γερμανια και τους εσφαξε και τους δυο. μιλάμε για κατόρθωμα! τωρα θέλω το μαροκο να ριξει μια 3αρα στην ισπανια και το μουντιαλ αυτο μπαινει στο τοπ 3 μου. 3
HALF EVIL Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μπα, πιστεύω ότι θα περάσουν άνετα από το Μαρόκο.
eMike Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Θα την πληρώνουν για πολλά χρόνια οι Γερμανοί εκείνη την 7αρα στη Βραζιλία…. 2
basilis_k6 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Μπα, πιστεύω ότι θα περάσουν άνετα από το Μαρόκο. μετα τα σημερινα δεν πιστευω τιποτα. εχουμε δει πολλα και το μαροκο ειναι σκληρη ομαδα, δεν εχει φαει γκολ σε 3 αγωνες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις