Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Αν έστελνε η Ευρώπη 28 ομάδες, θα ήμασταν μέσα με τα μπουνια.

το ονειρο που ειχε δει καποτε ο Παναγουλιας για τελικο Βραζιλια-Ελλας, καποια στιγμη θα πραγματοποιηθει ✔️

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως, ήταν άθλιο το θέαμα που παρουσίασε η Πολωνία, άσχετα από την πρόκριση.

Θέλω να πιστεύω πως έπεσε στην παγίδα ότι τη βόλευε και η ισοπαλία, αλλά όταν αφήνεις την Αργεντινή να σου κάνει ανά 4 λεπτά τελική, δεν θα τη σκαπουλάρεις.

Πέρα από το πάρα πολύ σοφτ πέναλτι (προσωπικά δεν το έδινα, και γενικότερα θεωρώ τα πέναλτι έτσι όπως ερμηνεύονται και εφαρμόζονται τώρα μάστιγα για το άθλημα) που απέκρουσε ο Σέζνι, ήταν ζήτημα χρόνου να το φάνε το γκολ. Κι ευτυχώς για όλους που δεν μπήκε το πέναλτι, γιατί θα δημιουργούνταν αμφιβολίες για το τελικό αποτέλεσμα και αυτό θα έκανε κακό σε όλους τους εμπλεκόμενους.

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Snoob είπε

Πάντως, ήταν άθλιο το θέαμα που παρουσίασε η Πολωνία, άσχετα από την πρόκριση.

Εμεις να παιζαμε θα παιζαμε καλυτερα.

Δυστυχως για το Μεξικο και δυστυχως για εμας και γενικοτερα το ποδοσφαιρο περασε στην επομενη φαση.

Δημοσ.

Οτι νανε ο ΑΝΤ1. Εχω σε cast τον αγωνα του Μαροκου στο boxακι και ξαφνικα η εικόνα εδειχνε τον αγωνα Αυστραλία-Δανια και ειχε τον ηχο απο τον Καναδα-Μαροκο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Οτι νανε ο ΑΝΤ1. Εχω σε cast τον αγωνα του Μαροκου στο boxακι και ξαφνικα η εικόνα εδειχνε τον αγωνα Αυστραλία-Δανια και ειχε τον ηχο απο τον Καναδα-Μαροκο

Πάλι καλά που δεν άκουγες την Κατακουζήνα.

Επεξ/σία από HALF EVIL
Δημοσ.
Στις 30/11/2022 στις 11:41 ΠΜ, HALF EVIL είπε

Οι καργιοληδες στον ΑΝΤ1 τα σημαντικά ματς  που κρίνουν πρόκριση τα δείχνουν στον Plus. 

Και στην ιστοσελίδα του αντ1 τα δείχνουν. Εγω τα είδα χθες μεσω του browser της smart tv.

Εκτός αν αλλάξε κατι σήμερα...

Δημοσ.
Στις 27/11/2022 στις 10:59 ΜΜ, basilis_k6 είπε

βαρεθηκα... μετρια γερμανια, ισπανια πασουλες ολη μερα. ηθελα πολυ να φαει 3 η ισπανια, με εκνευρισαν!

ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!111!!4444%%$!!!!

κάντε και αλλες πασουλες στη μικρη περιοχη!

• Like 1
Δημοσ.

αυτά παθαίνεις άμα δεν τρώει μύξες ο προπονητής

η ισπανία άλλη θλιβερή παρουσία

θλιβερό μουντιάλ γενικά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...