Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ στο παλικάρι που έβαλε γκολ στο 83, μου γλίτωσε κουβά :D 3.40 την είχε την ισοπαλία, not bad. 

Βλέπω το ματς σε ριπλέι τώρα, αρκετά μέτριο. Ανυπομονώ για τα knockout games.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, The_Judas είπε

Δεν ήθελαν να ρισκάρουν στο τέλος εμειναν ικανοποιημένοι με το 1-1 και οι δύο.

Λιγο ελειψε ομως να το γυρίσουν οι Γερμανοί.

Όλα παίζονται πλεον στον ομιλο.

Με την εικόνα που είχαν Ιαπωνία και Πουέρτο Ρίκο στον δεύτερο αγώνα δύσκολο να μείνουν εκτός Ισπανία και Γερμανία. Όσο πάθος και να έχουν οι άλλες ομάδες, αν κατέβουν διαβασμένοι θα κερδίσουν άνετα. 

11 ώρες πριν, stolenweapon είπε

Ευχαριστώ στο παλικάρι που έβαλε γκολ στο 83, μου γλίτωσε κουβά :D 3.40 την είχε την ισοπαλία, not bad. 

Βλέπω το ματς σε ριπλέι τώρα, αρκετά μέτριο. Ανυπομονώ για τα knockout games.

Προσωπικά μου φάνηκε πολύ καλό σαν ματς υπό την έννοια πως η μπάλα ανεβοκατέβαινε συνέχεια και μόνο από μικρά λάθη δεν μπήκε δεύτερο γκολ από οποιαδήποτε ομάδα. Αν θεωρήσουμε πως το δεύτερο ημίχρονο του Πορτογαλία - Γκάνα ήταν το καλύτερο ημίχρονο από θέαμα μέχρι στιγμής, το δεύτερο ημίχρονο χθες σίγουρα είναι runner up.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά σχεδόν  όλοι οι αγώνες είναι ενδιαφέροντες. Και γκολ και φάσεις και εκπλήξεις. Καλά πάει μέχρι τώρα. 

Είναι και το ότι οι παίκτες δεν είναι καμμένοι μετά από μια ολόκληρη σεζόν . 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Γενικά σχεδόν  όλοι οι αγώνες είναι ενδιαφέροντες. Και γκολ και φάσεις και εκπλήξεις. Καλά πάει μέχρι τώρα.

Ε όχι και σχεδόν όλοι που μας είχαν πεθάνει στο 0-0  ημίχρονο μέχρι χτες

Επεξ/σία από ObeyWario!
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Ε όχι και σχεδόν όλοι που μας είχαν πεθάνει στο 0-0  ημίχρονο μέχρι χτες

Δηλαδή ένας αγώνας χωρίς σκορ δε μπορεί να έχει ενδιαφέρον. Μάλιστα. 

Και παίζετε και τα λεφτά σας στο στοίχημα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, eMike είπε

Δεν έχω κάτι με τους αγώνες χωρίς σκορ, έχω δει αγώνες χωρίς σκορ

Να τους βλέπουμε στις μεγάλες οργανώσεις δεν μπορώ, στις β και γ εθνικές να κάνουν ότι θέλουν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eMike είπε

Και παίζετε και τα λεφτά σας στο στοίχημα. 

Για μένα όχι εκτός αν έχει πολλές φάσεις για γκολ, αποκρούσεις και ωραίο παιχνίδι. Πχ όπως ήταν το Κορέα Γκάνα προς το τέλος που πάλευαν οι Κορεατες να βάλουν γκολ. 

Δημοσ.

Πολύ ωραία παίζει η Ελβετία απέναντι σε μια από τις δυνατότερες ομάδες της διοργάνωσης. 

Δημοσ.

Πώς και δε έχουν βάλει κάμερες και μικρόφωνα στους παίκτες και διαιτητές με κλίση προς τα κάτω, ώστε να αλλάζουμε άμα θέλουμε σε cam1, cam2 κοκ από υπολογιστή/ τηλεόραση και να βλέπουμε το παιχνίδι από πρώτου προσώπου ανάλογα τον ποδοσφαιριστή που διαλέγουμε σε πραγματικό χρόνο. Δεν θα ήταν ωραία ιδέα; Από το 2030 κάτι τέτοιο θα κάνουν.

Αλλιώς copyright η ιδέα από tetrabito!

Δημοσ.

με αποζημίωσε η βραζιλια που εκατσα να δω το παιχνιδι. φοβερο γκολ... Βεβαια τα δυο πρωτα παιχνιδια ηταν μακραν καλυτερα. η καλυτερη μερα του μουντιαλ σημερα με διαφορά

τωρα πρεπει να υποφερω με το σπικαζ του σπυροπουλου. με βλεπω για bbc

Δημοσ.

παραδοξως την ουρουγουαη δεν την ενδιαφερει αν θα παρει χ η θα χασει. παλι πρεπει να κερδισει την γκανα και περναει ειτε με το ενα ειτε με το αλλο αποτελεσμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...