Neural_handshake Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, billdanos είπε Πες πως συζητάμε για κάτι και διαφωνούμε. Και πετάγεσαι σε κάποιο σημείο που έχεις χάσει την ψυχραιμία σου και μου λες "ρε συ μην κάνεις σαν αυτιστικός εδώ μέσα"! Ένα τέτοιο μήνυμα όταν θα το δει ένας mod πρέπει να το αφήσει ή όχι? εγω θα εφαρμοζα τους ιδιους κανονες σε ολους βασικα αυτο κανω στην δουλεια μου απολυτως 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, AtiX είπε Φαντάζομαι καταλαβαίνεις και συμφωνείς ότι η ελευθερία του λόγου δεν συμπεριλαμβάνει την ρητορική μίσους, τον εκφοβισμό και οποιοδήποτε άλλο ποινικό αδίκημα… Δεν ξέρω σε ποιον από τους 500 135000 ορισμούς της "ρητορικής μίσους" αναφέρεσαι, αν θέλεις μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση με pm.
AtiX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Kercyn είπε Δεν ξέρω σε ποιον από τους 500 135000 ορισμούς της "ρητορικής μίσους" αναφέρεσαι, αν θέλεις μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση με pm. Ο ορισμός είναι ένας και μάλιστα στις περισσότερες χώρες Ελλάδα, ΗΠΑ κλπ περιγράφεται και νομικά… για αυτό και δεν υπάρχει λόγος για pm… ακόμα περιμένω που λέει ότι η ελευθερία του λόγου επιτρέπει την ρητορική μίσους…
Moderators Kercyn Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, AtiX είπε Ο ορισμός είναι ένας και μάλιστα στις περισσότερες χώρες Ελλάδα, ΗΠΑ κλπ περιγράφεται και νομικά… για αυτό και δεν υπάρχει λόγος για pm… ακόμα περιμένω που λέει ότι η ελευθερία του λόγου επιτρέπει την ρητορική μίσους… Μπορείς να μου στείλεις έναν επίσημο ορισμό, γιατί δεν έχω υπ' όψην μου; Ειδικά για ΗΠΑ θα είχε ενδιαφέρον.
AtiX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kercyn είπε Μπορείς να μου στείλεις έναν επίσημο ορισμό, γιατί δεν έχω υπ' όψην μου; Ειδικά για ΗΠΑ θα είχε ενδιαφέρον. Link Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από AtiX
Moderators Kercyn Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, AtiX είπε Link Όταν έλεγα "επίσημο", είχα κάποια νομοθεσία στο μυαλό μου, αλλά ας πούμε ότι δέχομαι αυτό που λέει στο 2ο κεφάλαιο. Όταν μιλάμε για ελευθερία του λόγου, μιλάμε για ΗΠΑ. Κατάλαβα λάθος τα προηγούμενα μηνύματα και ίσως άθελά μου άφησα να εννοηθεί ότι η "ελευθερία του λόγου" στην Ευρώπη επιτρέπει αυτό που ορίζει ως "hate speech". Στην Ελλάδα (δε μπορώ να μιλήσω για Ευρώπη γιατί δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες χώρες), δεν υπάρχει ελευθερία λόγου.
rus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Kercyn είπε Εννοείται ότι μπορείς. Αυτό είναι και το νόημα στην τελική, να μπορείς να λες ό,τι θες για όποιον θες (και κυρίως για επιφανή άτομα που κατέχουν εξουσία) χωρίς να φοβάσαι ότι θα έχεις ποινικές κυρώσεις γι' αυτό. Σε αντίθετη περίπτωση, έχεις διάφορα καλά, όπως απαγορεύσεις βιβλίων. Tωρα προσεξα οτι εισαι και mod, αρα γνωριζεις καλα πως οταν καποιος δε συμμορφωνεται με τους κανονες μιας ιντερνετικης κοινοτητας στην οποια συμμετεχει αποβαλλεται. Αυτος που απεβαλε τον Τραμπ ηταν συναδελφος σου! Οι απαγορευσεις βιβλιων δεν εχουν σχεση με τον ταραξια και παρ ολιγον πραξικοπηματια Τραμπ. Ο Τραμπ μπορει ελευθερα να λεει οτι θελει (πχ. ειπε οτι ενας συνυποψηφιος του εχει... κινεζικο ονομα για να τον μειωσει), οταν παει στο μαγαζι σου ομως θα σεβεται τους ορους λειτουργιας του. 2 ώρες πριν, Kercyn είπε Στην Ελλάδα (δε μπορώ να μιλήσω για Ευρώπη γιατί δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες χώρες), δεν υπάρχει ελευθερία λόγου. Βασικα στην Ελλαδα υπαρχει ασυδοσια, γραφει ο καθενας οτι θελει, βριζει οποιον θελει. 5 ώρες πριν, Kercyn είπε Μπορείς να μου στείλεις έναν επίσημο ορισμό, γιατί δεν έχω υπ' όψην μου; Ειδικά για ΗΠΑ θα είχε ενδιαφέρον. Οπως τον οριζει ο καθε admin. Δεν υπαρχει η αντικειμενικη αυθεντια. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από rus
Moderators Kercyn Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, rus είπε Tωρα προσεξα οτι εισαι και mod, αρα γνωριζεις καλα πως οταν καποιος δε συμμορφωνεται με τους κανονες μιας ιντερνετικης κοινοτητας στην οποια συμμετεχει αποβαλλεται. Αυτος που απεβαλε τον Τραμπ ηταν συναδελφος σου! Οι απαγορευσεις βιβλιων δεν εχουν σχεση με τον ταραξια και παραλιγο πραξικοπηματια Τραμπ. Ο Τραμπ μπορει ελευθερα να λεει οτι θελει (πχ. ειπε οτι ενας συνυποψηφιος του εχει... κινεζικο ονομα για να τον μειωσει), οταν παει στι μαγαζι σου ομως θα σεβεται τους ορους λειτουργιας του. Το έγραψα και πιο πάνω. Το Twitter δεν είναι κάνα απλό ιδιωτικό μαγαζάκι. Όταν το κράτος αρχίζει να βάζει χέρι και να έχει λόγο στο τι είναι "αποδεκτό", τα περί ιδιωτικής επιχείρησης φεύγουν απ' το παράθυρο. Ένα πρόσφατο παράδειγμα.
AtiX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Kercyn είπε Όταν έλεγα "επίσημο", είχα κάποια νομοθεσία στο μυαλό μου, αλλά ας πούμε ότι δέχομαι αυτό που λέει στο 2ο κεφάλαιο. Όταν μιλάμε για ελευθερία του λόγου, μιλάμε για ΗΠΑ. Κατάλαβα λάθος τα προηγούμενα μηνύματα και ίσως άθελά μου άφησα να εννοηθεί ότι η "ελευθερία του λόγου" στην Ευρώπη επιτρέπει αυτό που ορίζει ως "hate speech". Στην Ελλάδα (δε μπορώ να μιλήσω για Ευρώπη γιατί δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες χώρες), δεν υπάρχει ελευθερία λόγου. Το link που παρέθεσα είναι ένα πολύ περιεκτικό κείμενο και απαντάει σε όλες τις απορίες μιας και υπάρχουν και οι απαραίτητες παραπομπές… το να γκριζάρουμε ανθρώπινα δικαιώματα και να παραφράζουνε κατά το δοκούν, την ελευθερία του λόγου ή την ίδια την ιδέα την δημοκρατίας , μας κάνει περισσότερο λαϊκιστές παρά δημοκρατικούς…
Lotof Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Όσο και να προσπαθούν να τον δυσφημήσουν θα τρώνε απανωτές φάπες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Lotof είπε Όσο και να προσπαθούν να τον δυσφημήσουν θα τρώνε απανωτές φάπες. Τα πλήρωσες τα 8 ευρώ? 😛 Διαβάζω πως έχουν αποσυρθεί αρκετές εταιρείες που πληρωναν για διαφημίσεις κλπ και θα πρέπει κάπως να φτιάξει η "χασούρα"! 1
AtiX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, billdanos είπε Τα πλήρωσες τα 8 ευρώ? 😛 Διαβάζω πως έχουν αποσυρθεί αρκετές εταιρείες που πληρωναν για διαφημίσεις κλπ και θα πρέπει κάπως να φτιάξει η "χασούρα"! Κάτσε γιατί στο τέλος βλέπω τον Ελον να μένει με τα bots…
dtk-386 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, AtiX είπε Κάτσε γιατί στο τέλος βλέπω τον Ελον να μένει με τα bots… + τις ρουβίτσες από την Ελλάδα θα συμπλήρωνα.
NT1G Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Lotof είπε Όσο και να προσπαθούν να τον δυσφημήσουν θα τρώνε απανωτές φάπες. Τον Alex Jones θα τον επαναφέρει τελικά ή όχι; Δεν ισχύει η ελευθερία του λόγου για αυτόν; Τι έχεις μάθει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα