Προς το περιεχόμενο

11400f vs 10400f

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dsi44,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω ανάμεσα στον 11400f στα 143 και τον 10400f στα 112 ποιος αξίζει ; έχω τον 10100 τώρα. Ευχαριστώ 

Δημοσ.

τιποτα μεινε οπως εισαι δεν πολυ αξιζει αναβαθμιση απο 8 threads σε 12.

εκτος αν εχεις καμια καρτουλα και παιζεις αρκετα παιχνιδια,αλλα αν ηταν ετσι δε θα ησουν με 10100.

φανταζομαι για τη χρηση που κανεις ιντερνετ και δουλειες γραφειου εισαι μια χαρα τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Με 2060 ειμαι, παίζω παιχνίδια και κάνω αρκετά πράγματα γενικά ταυτόχρονα όπως streaming,browsing,spotify,chrome,discord. Για αυτό το σκεφτόμουν για πιο άνετα και να έχει και αέρα για το μέλλον. Με asrock b460m είμαι,16gb ripjaws στα 3000mhz,sx8200 pro

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α τοτε αλλαζει το πραγμα

παρε οποιον μπαινει στη μητρικη σου φυσικα και θα παρει ανασα με 4 επιπλεον threads ειδικα σε ορισμενα παιχνιδια.

δε βλεπω στο site να εχει bios για 11series

Επεξ/σία από dsi44
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιά μητρική έχεις; (δεν αναφέρεις μοντέλο, μόνο chipset)

Με b460 chipset δε βλέπω να έχεις κανένα όφελος να δώσεις τα παραπάνω λεφτά για τον 11400.

Ο11400 έχει pcie4 που η μητρική σου δεν υποστηρίζει, έχει καλύτερη δύναμη πυρήνα (single core) όμως σε επιδόσεις παιχνιδιών δεν απέχουν, πόσο μάλλον με τη κάρτα που διαθέτεις

Αυτές είναι οι διαφορές τους, διαλέγεις και παίρνεις

Γράψε λάθος...οι b460 δεν πήραν αναβάθμιση για 11η gen

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε συ έχεις δίκιο... νόμιζα ειχα γραψει ότι  να ναι. Asrock B460M Pro4 έχω αλλά δεν έχει και νόημα γιατί όπως αναφέρθηκε και πιο πριν το τσέκαρα και εγώ και δεν υποστηρίζει. Δεν το γνώριζα και ευτυχώς που το αναφέρατε.  οπότε η απόφαση επάρθη. Σας ευχαρσιστώ πολύ και τους 2! Να στε καλά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...