Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Πριν τον κοβιντ είχα γραφτεί για δίπλωμα οδήγησης και πλήρωσα 250€ προκαταβολή. Μετά έκλεισαν λόγω κοβιντ κ μετά περίμενα να έρθει η σειρά μου να ξεκινήσω μαθήματα, αλλά πέρασε ο καιρός και έφυγα εξωτερικό. Τώρα πλέον δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό κ σε λίγους μήνες λήγει η εγγραφή μου.

Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται με κάποιον τρόπο να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω. Στη σχολή μου είπαν ότι δε γίνεται, άλλα νομικά δεν ξέρω τι ισχύει κ εφόσον ήταν αυτές οι συνθήκες εκείνη την περίοδο.

Αν κάποιος γνωρίζει, η είχε παρόμοια εμπειρία ... 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Anonyma είπε

Καλησπέρα, 

Πριν τον κοβιντ είχα γραφτεί για δίπλωμα οδήγησης και πλήρωσα 250€ προκαταβολή. Μετά έκλεισαν λόγω κοβιντ κ μετά περίμενα να έρθει η σειρά μου να ξεκινήσω μαθήματα, αλλά πέρασε ο καιρός και έφυγα εξωτερικό. Τώρα πλέον δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό κ σε λίγους μήνες λήγει η εγγραφή μου.

Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται με κάποιον τρόπο να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω. Στη σχολή μου είπαν ότι δε γίνεται, άλλα νομικά δεν ξέρω τι ισχύει κ εφόσον ήταν αυτές οι συνθήκες εκείνη την περίοδο.

Αν κάποιος γνωρίζει, η είχε παρόμοια εμπειρία ... 

Ευχαριστώ 

Καλημέρα... Μάλλον να ξεχασεις τα χρήματα.. Θα έπρεπε να έχεις βγάλει το δίπλωμα... Τόσο καιρό περασε.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...