Anonyma Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Πριν τον κοβιντ είχα γραφτεί για δίπλωμα οδήγησης και πλήρωσα 250€ προκαταβολή. Μετά έκλεισαν λόγω κοβιντ κ μετά περίμενα να έρθει η σειρά μου να ξεκινήσω μαθήματα, αλλά πέρασε ο καιρός και έφυγα εξωτερικό. Τώρα πλέον δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό κ σε λίγους μήνες λήγει η εγγραφή μου. Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται με κάποιον τρόπο να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω. Στη σχολή μου είπαν ότι δε γίνεται, άλλα νομικά δεν ξέρω τι ισχύει κ εφόσον ήταν αυτές οι συνθήκες εκείνη την περίοδο. Αν κάποιος γνωρίζει, η είχε παρόμοια εμπειρία ... Ευχαριστώ
takoulou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Anonyma είπε Καλησπέρα, Πριν τον κοβιντ είχα γραφτεί για δίπλωμα οδήγησης και πλήρωσα 250€ προκαταβολή. Μετά έκλεισαν λόγω κοβιντ κ μετά περίμενα να έρθει η σειρά μου να ξεκινήσω μαθήματα, αλλά πέρασε ο καιρός και έφυγα εξωτερικό. Τώρα πλέον δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό κ σε λίγους μήνες λήγει η εγγραφή μου. Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται με κάποιον τρόπο να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω. Στη σχολή μου είπαν ότι δε γίνεται, άλλα νομικά δεν ξέρω τι ισχύει κ εφόσον ήταν αυτές οι συνθήκες εκείνη την περίοδο. Αν κάποιος γνωρίζει, η είχε παρόμοια εμπειρία ... Ευχαριστώ Καλημέρα... Μάλλον να ξεχασεις τα χρήματα.. Θα έπρεπε να έχεις βγάλει το δίπλωμα... Τόσο καιρό περασε..
Anonyma Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Όπως είπα λείπω εξωτερικό, όσο ήμουν Ελλάδα δεν γινόντουσαν μαθήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα