EvilEyes Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Αυτό το κουτί παίρνει μέσα την Arctic Liquid Freezer II 280; Υπόψιν έχω βάλει πάνω της slim fans 13 mm
triplex1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, nickol-us είπε Για τα φίλτρα, κάποια στιγμή σκεφτόμουν οτι μπορείς να φτιάξεις με μια ψιλή σίτα σε συνδυασμό με μαγνητική ταινία (αν θέλεις να είναι αφαιρούμενο) ή με ταινία διπλής Το εχω δοκιμασει αυτο Νικολα , χειροτερευει το airflow 24 λεπτά πριν, EvilEyes είπε Αυτό το κουτί παίρνει μέσα την Arctic Liquid Freezer II 280; Υπόψιν έχω βάλει πάνω της slim fans 13 mm
Armoral Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Thanks . Το Barrett δηλαδη δεν εχει καλο airflow απλα μου φανηκε καπως ευρυχωρο . απο του eshop μηπως εχεις δει κατι για να αντικαταστησω ενα παλιο thermaltake taichi απο το 2006 αν θυμαμαι δεν εχω ξανασχοληθει με κουτια και επεσε το ματι μου στο αντιγραφο lian li ; Lian li 215 και φάε το 20ρικο και κατι παραπάνω εκεί. 4 ώρες πριν, triplex1 είπε Αυτο που εβαλες παληκαρι μου δεν τραβαει τον ιδιο αερα απο εμπρος , τετοια κουτια δεν τα προτιμαμε Κάτσε δεν παίρνει πίσω ανεμιστηρακι η κάτω;
triplex1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Armoral είπε Lian li 215 και φάε το 20ρικο και κατι παραπάνω εκεί. Κάτσε δεν παίρνει πίσω ανεμιστηρακι η κάτω; το barrett πιο πολυ για υδροψυξη ειναι τι να το κανεις " αλλο το Lian Li το 215 καμια σχεση ολο γυαλι και ταλαιπωρια ειναι
Armoral Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, triplex1 είπε το barrett πιο πολυ για υδροψυξη ειναι τι να το κανεις " αλλο το Lian Li το 215 καμια σχεση ολο γυαλι και ταλαιπωρια ειναι Όμορφο όμως αν έπαιρνε και κάτω πίσω ανεμιστήρα το διορθωνες κάπως. Τροφπδοτικο δε βλέπω. H5 και lian li 216 για εμένα ο επόμενος στόχος και τέλος το off topic. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Armoral 1
triplex1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Armoral είπε Όμορφο όμως αν έπαιρνε και κάτω πίσω ανεμιστήρα το διορθωνες κάπως. Τροφπδοτικο δε βλέπω. H5 και lian li 216 για εμένα ο επόμενος στόχος και τέλος το off topic. Αυτο που μ'αρεσε πιο πολυ εμενα ειναι το lian li to III 1
SabotazNic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Thanks . Το Barrett δηλαδη δεν εχει καλο airflow απλα μου φανηκε καπως ευρυχωρο . απο του eshop μηπως εχεις δει κατι για να αντικαταστησω ενα παλιο thermaltake taichi απο το 2006 αν θυμαμαι δεν εχω ξανασχοληθει με κουτια και επεσε το ματι μου στο αντιγραφο lian li ; 4 ώρες πριν, triplex1 είπε Οτι και να εχει το Barrett θελει υδροψυξη , αν κλεινεις κατα κει και σ'αρεσει το παιρνεις (αντιγραφο απο επωνυμο ειναι) , το αλλο το τραβας εμπρος και 2 Arctic 140ηδες και παθαινει και η μητρική μητρικά Μιας και το Barrett ειναι αντιγραφη των lian li o 11, θα εχει αψογο airflow. Οτι και να πεις, αν υπαρχει fan να βαζει φρεσκο αερα στην gpu θα εχει την χαμηλοτερη θερμοκρασια. Βαζεις και πανω το aio και εισαι μια χαρα 11 λεπτά πριν, Armoral είπε Όμορφο όμως αν έπαιρνε και κάτω πίσω ανεμιστήρα το διορθωνες κάπως. Τροφπδοτικο δε βλέπω. H5 και lian li 216 για εμένα ο επόμενος στόχος και τέλος το off topic. Οπως και στα ο11, ειναι πισω Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από SabotazNic
scorpion8283 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Armoral είπε Όμορφο όμως αν έπαιρνε και κάτω πίσω ανεμιστήρα το διορθωνες κάπως. Τροφπδοτικο δε βλέπω. H5 και lian li 216 για εμένα ο επόμενος στόχος και τέλος το off topic. 7 λεπτά πριν, triplex1 είπε Αυτο που μ'αρεσε πιο πολυ εμενα ειναι το lian li to III Ψήφος στο Lian Li III και σκάω κι εγω....🤐 2
triplex1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Μιας και το Barrett ειναι αντιγραφη των ial li o 11, θα εχει αψογο airflow. Οτι και να πεις, αν υπαρχει fan να βαζει φρεσκο αερα στην gpu θα εχει την χαμηλοτερη θερμοκρασια. Βαζεις και πανω το aio και εισαι μια χαρα ειπα βρε αγορι ....Υδροψυξη , αν το βαλεις ψυκτρα αερα θα βρασουν ολα με το γυαλι γυρω γυρω ελα υπαρχει και review δικο μας για οποιον ενδιαφερεται
SabotazNic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, triplex1 είπε ειπα βρε αγορι ....Υδροψυξη , αν το βαλεις ψυκτρα αερα θα βρασουν ολα με το γυαλι γυρω γυρω ελα υπαρχει και review δικο μας για οποιον ενδιαφερεται Μαλλον βραζουν και ολα τα o11 που ειναι με αεροψυξη, οπως το δικο μου. Oh wait, μαλλον δεν συμβαινει και παιζω warzone με την 3070 στους 58 βαθμους. Ο σωστος βλεπει gamersnexus για κουτια.
triplex1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Μαλλον βραζουν και ολα τα o11 που ειναι με αεροψυξη, οπως το δικο μου. Oh wait, μαλλον δεν συμβαινει και παιζω warzone με την 3070 στους 58 βαθμους. Ο σωστος βλεπει gamersnexus για κουτια. προσωπικα φιλε δεν μ'ενδιαφερει το barrett , δεν ταιριαζουν τα γουστα μας , αν θα τα εχω και βρω και τιμη θα παω εδω χωρις 2η σκεψη https://www.skroutz.gr/s/30843814/Corsair-7000D-Airflow-Gaming-Full-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Μαύρο.html 1
scorpion8283 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μιας και λεμε για προσφορα κουτιου και Barrett https://www.skroutz.gr/s/33693594/Barrett-No3-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-και-RGB-Φωτισμό-Μαύρο.html ME ανεμιστήρες, αλλά σε αυτά τα λεφτά τους αλλάζεις αν θες. Αν δεν είχε σχετικά μικρό μήκος σε κάρτα γραφικών θα το σκεφτόμουνα πολύ σοβαρα... Edit: το βαλε λίγο πιο πάνω ο φίλος @xDante Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από scorpion8283 2
SabotazNic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε προσωπικα φιλε δεν μ'ενδιαφερει το barrett , δεν ταιριαζουν τα γουστα μας , αν θα τα εχω και βρω και τιμη θα παω εδω χωρις 2η σκεψη https://www.skroutz.gr/s/30843814/Corsair-7000D-Airflow-Gaming-Full-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Μαύρο.html Εγγυημενα, με αερα, το lian li o11 xl εχει χαμηλοτερα temps στην gpu
triplex1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, scorpion8283 είπε Μιας και λεμε για προσφορα κουτιου και Barrett https://www.skroutz.gr/s/33693594/Barrett-No3-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-και-RGB-Φωτισμό-Μαύρο.html ME ανεμιστήρες, αλλά σε αυτά τα λεφτά τους αλλάζεις αν θες. Αν δεν είχε σχετικά μικρό μήκος σε κάρτα γραφικών θα το σκεφτόμουνα πολύ σοβαρα... και υψος cooler 160 1
scorpion8283 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εγγυημενα, με αερα, το lian li o11 xl εχει χαμηλοτερα temps στην gpu Ισχύει γιατί εχει 3 ανεμιστήρες που βαρανε directly στην GPU, αλλά υστερεί λίγο στην cpu για τον ίδο λόγο, δεν έχει δλδ direct airflow στην cpu, είτε θα έρχεται πλάγια, είτε θα περνάει απο την gpu πρωτα ο αερας...Γι αυτό είναι πιο ιδανικο για ΑΙΟ στην cpu... Ιδανικά στα μάτια μου Lancool II-III style με extra fanακι κάτω απο την κάρτα γραφικών...είναι και Steve Nexus approved... Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από scorpion8283
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα