rakoun13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα παίδες ...θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε κάποια εφαρμογή για p.c να βλέπω ποιος είναι μέσα και να μπορώ να του κάνω μπλοκ.. ευχαριστώ 😊😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μπλοκ μπορείς να κάνεις μονο μεσα απο τον ρούτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rakoun13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Νικόλα δυστυχώς η εταιρεία δεν μου δίνει τέτοια δυνατότητα...πάντως ευχαριστώ που απάντησες!!!👍👍👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση dhmak Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Λύση Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στην σελίδα LAN > DHCP κατανεμητής διευθύνσεων, εμφανίζονται όλες οι συσκευές που συνδέονται στο router (κανένας πάροχος, δεν έχει κλειδωμένη αυτή την σελίδα του router) Spoiler Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από dhmak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rakoun13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 dhmak ναι τα κατάφερα...επιτέλους!!!!Τώρα βάζω της δικές μου συσκευές μόνο!!🙏🙏🙏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα