Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JLEE είπε

Λοιπόν μόλις επέστρεψα από κατάστημα Γερμανό (Κρήτη).

Πήρα το ps5 disk + God of War + Spiderman + Forbidden West με αποφορολόγηση στα ~590€.

Επιπλέον πλήρωσα με Eurobank και πήρα επιστροφή (φάνηκαν άμεσα) 88€.

Επομένως μου βγήκε το Bundle έμμεσα στα 508€.

Πρέπει να πας σε φυσικό κατάστημα.

Θα υπάρχει η προσφορά εκεί όμως ή θα μου πουν ότι δεν έχει stock;

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tsino είπε

Μίλησα με γερμανό και είπαν ότι δεν έχει εξαιρέσεις. 

Εμένα δεν εμφανίστηκαν ακόμα. Νομίζω παίρνει λίγες ημέρες.

Θα ενημερώσω

Εγώ προχώρησα σε ηλεκτρονική αγορά χθες το πρωί.
Προς το παρόν, δεν έχει εμφανιστεί ούτε το 1% (συνήθως εμφανίζεται άμεσα και το υπόλοιπο 14% σε 3-5 μέρες).

Στους όρους αναγράφεται ότι η €πιστροφή θα πιστωθεί έως και 7-8 εργάσιμες από την συναλλαγή.

• Like 2
Δημοσ.

Μια από τα ίδια και εγώ. Τσίμπησα το bundle με τα 709 ευρώ disk edition+fifa23+uncharted+gow. Πριν προβώ στην αγορά πήρα ένα τηλ στον Γερμανό επειδή δεν είχε το συγκεκριμένο bundle την ένδειξη “επιστροφή 15%’’ και με ενημέρωσαν ότι όλα τα προϊόντα που κοστίζουν από 349 και πάνω εκτός ανανέωση χρόνου ομιλίας κλπ) περιλαμβάνονται στην προωθητική).

• Like 3
Δημοσ.

Προσθηκη στο καλαθι, ευχαριστουμε για την παραγγελια, χωρις να προχωραει στην διαδικασια πληρωμης με καρτα, χωρις να εμφανιζει νουμερο παραγγελιας, χωρις να φαινεται στο ιστορικο, χωρις εμαιλ, ναδα.

Παρα πολλες φορες το ιδιο και απο 2 browsers, 3 μερες σερι.

Στο τηλ, ναδα επισης, δεν γινεται τηλεφωνικη παραγγελια με eurobank επιστροφη (??!!), μονο απο μαγαζι που το τοπικο δεν εχει τιποτε.

Για την ηλεκτρονικη παραγγελια, μονο σε μενα συμβαινει αυτο η εχει τυχει και σε αλλους?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, SPANK είπε

Το πακέτο με τα 719 με το mile morales και το god of war περιλαμβάνει την επιστροφή ;

Ναι, ολα τα πακετα ps5 εχουν επιστροφη (>350€). Σε αυτο βγαινει περιπου 108€ η επιστροφη.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σχετικα με την Eurobank και Επιστροφη. Εκανα χθες αγορα μιας τηλαορασης + βασης. Το ποσο ειναι δεσμευμενο με ημ κινησης 26/11 και ημ αξιας 28/11. Φανταζομαι οτι η ημ κινησης εχει σημασια για την επιστροφη? Η επιστροφη ληγει στις 27/11. Ακομα δεν τα εχω δει, αλλα φανταζομαι απο Δευτερα

Και για να μην ειμαι τελειως οφφτοπικ, ακομα διαθεσιμα Bundles.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Σχετικα με την Eurobank και Επιστροφη. Εκανα χθες αγορα μιας τηλαορασης + βασης. Το ποσο ειναι δεσμευμενο με ημ κινησης 26/11 και ημ αξιας 28/11. Φανταζομαι οτι η ημ κινησης εχει σημασια για την επιστροφη? Η επιστροφη ληγει στις 27/11. Ακομα δεν τα εχω δει, αλλα φανταζομαι απο Δευτερα

Και για να μην ειμαι τελειως οφφτοπικ, ακομα διαθεσιμα Bundles.

Εφόσον η αγορά έγινε πριν λήξει η προωθητική ενέργεια είσαι εντάξει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/11/2022 στις 4:44 ΜΜ, Armoral είπε

Εφόσον η αγορά έγινε πριν λήξει η προωθητική ενέργεια είσαι εντάξει.

Λέω να στείλω ένα μήνυμα για επιβεβαίωση, μήπως και φαινεται η αγορά στις 28/11

Screenshot_20221129_142324_Eurobank.jpg

Δημοσ.

Έχει παραλάβει κάποιος?

Ακόμα στο "καταχωρημένη" είναι η παραγγελία μου -από 24/11- και η εξυπηρέτηση πελατών δεν γνωρίζει τίποτα (τσάμπα τα 45' αναμονής).

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Professeur είπε

Έχει παραλάβει κάποιος?

Ακόμα στο "καταχωρημένη" είναι η παραγγελία μου -από 24/11- και η εξυπηρέτηση πελατών δεν γνωρίζει τίποτα (τσάμπα τα 45' αναμονής).

Παραγγελία 22/11, παρέλαβα χθες.

• Like 1
Δημοσ.
On 29/11/2022 at 20:25, Professeur said:

Έχει παραλάβει κάποιος?

Παραγγελία 24/11, παρέλαβα στις 28.

Δημοσ.
Στις 2/12/2022 στις 9:24 ΠΜ, Tsino είπε

Παραγγελία 24/11, παρέλαβα στις 28.

Τι βύσμα έχεις?! 😅 Εγώ ακόμα στην αναμονή, από 24/11 υποτίθεται ότι μέχρι 28/11 θα είχα παραλάβει. Καμία απάντηση σε mail και στο τηλ μου λένε ότι το έχουν προωθήσει στο αρμόδιο τμήμα. Στο δε κατάστημα, δεν έχουν κάποια εσωτερική επικοινωνία και καλούν κι εκείνοι στην εξυπηρέτηση. Τα χρήματα φυσικά κι έχουν γίνει καπνός, ενώ και η €πιστροφη έχει πιστωθεί κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, Professeur said:

Τι βύσμα έχεις?! 😅 Εγώ ακόμα στην αναμονή, από 24/11 υποτίθεται ότι μέχρι 28/11 θα είχα παραλάβει. Καμία απάντηση σε mail και στο τηλ μου λένε ότι το έχουν προωθήσει στο αρμόδιο τμήμα. Στο δε κατάστημα, δεν έχουν κάποια εσωτερική επικοινωνία και καλούν κι εκείνοι στην εξυπηρέτηση. Τα χρήματα φυσικά κι έχουν γίνει καπνός, ενώ και η €πιστροφη έχει πιστωθεί κανονικά.

Δε Μ αρέσει αυτό. Έπρεπε να έχεις παραλάβει... Κουράγιο. Πίεσε τους 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...