Armoral Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Playstation 5 + Uncharted: Legacy of Thieves Collection + God of War: Ragnarok Standard Edition + Gran Turismo 7 Standard Edition 689 ευρώ. Επιστεοφη 105 ευρώ. Έμμεσα 585.65 Playstation 5 + Uncharted: Legacy of Thieves Collection + God of War: Ragnarok Standard Edition + Horizon Forbidden West 689 ευρώ Επιστεοφη 105 ευρώ. Έμμεσα 585.65 Playstation 5 + Uncharted: Legacy of Thieves Collection + God of War: Ragnarok Standard Edition + Demon's Souls 670 ευρώ. Επιστροφή 101 ευρώ. Έμμεσα 577.15 Με προσθήκη συνδρομής PS Plus αποκτάτε δωρεάν για όσο διάστημα παραμένει η συνδρομή ενεργή τα παιχνίδια της ακολουθης λίστας. Spoiler https://www.gamesradar.com/playstation-plus-collection-game-list/ Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από Armoral 4 2
filip123go Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Πωωωω τι μας κάνεις βραδιάτικα ρε συ... Αυτό με GOW και το Horizon το ψήνω πολύ άσχημα...!
Armoral Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, filip123go είπε Πωωωω τι μας κάνεις βραδιάτικα ρε συ... Αυτό με GOW και το Horizon το ψήνω πολύ άσχημα...! Μην αργείς γιατί εύκολα θα εξαντληθεί.
filip123go Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Armoral είπε Μην αργείς γιατί εύκολα θα εξαντληθεί. Εκεί ποντάρω. Ουσιαστικά μονο το GOW θέλω να παίξω... Να εξαντληθεί, να φύγει ο πειρασμός 2
Armoral Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, filip123go είπε Εκεί ποντάρω. Ουσιαστικά μονο το GOW θέλω να παίξω... Να εξαντληθεί, να φύγει ο πειρασμός Must play όλα. Ουσιαστικά η κονσόλα μόνο έχει 549. 1
filip123go Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Armoral είπε Must play όλα. Ουσιαστικά η κονσόλα μόνο έχει 549. To uncharted το έχω ξεκινήσει ήδη και το Horizon όπου να ναι έρχεται σε pc... Ξέρω, όλα παιχνιδάρες είναι!
Armoral Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, filip123go είπε To uncharted το έχω ξεκινήσει ήδη και το Horizon όπου να ναι έρχεται σε pc... Ξέρω, όλα παιχνιδάρες είναι! Ε πούλα τα. Το Horizon θα αργήσει. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Armoral
argimeg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Αν κάποιος έψαχνε για ps5 να η ευκαιρία. Λιώσιμο κανονικό. Και τζάμπα πράμα, όσο μια 3070 Ti 1
Arkin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Ωραια τιμουλα. Τσιμπας αυτο και τα last of us 2 και tsushima 20 ευρω και τα 2 και λιωνεις 5 παιχνιδαρες. Αξιζει φουλ ειδικα οσοι ειστε της κονσολας. Η στο αλλο θεμα με series x και game pass και εκεινο αξιζει αλλα αναλογα τι παιχνιδια σας ενδιαφερουν περισσοτερο. 2
Armoral Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Ωραια τιμουλα. Τσιμπας αυτο και τα last of us 2 και tsushima 20 ευρω και τα 2 και λιωνεις 5 παιχνιδαρες. Αξιζει φουλ ειδικα οσοι ειστε της κονσολας. Η στο αλλο θεμα με series x και game pass και εκεινο αξιζει αλλα αναλογα τι παιχνιδια σας ενδιαφερουν περισσοτερο. Αν βάλεις ps plus σου έδινε και καμιά 20σρια παιχνίδια η Sony έτσι δωρεάν για όσο διάστημα διατηρούσες τη συνδρομή ενεργή. Από τα exclusives της, Bloodborne κτλ. Δε γνωρίζω αν ισχύει ακόμη. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Armoral 1
SabotazNic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Armoral είπε Αν βάλεις ps plus σου έδινε και καμιά 20σρια παιχνίδια η Sony έτσι δωρεάν για όσο διάστημα διατηρούσες τη συνδρομή ενεργή. Από τα exclusives της, Bloodborne κτλ. Δε γνωρίζω αν ισχύει ακόμη. Η ps5 collection ισχύει κανονικά 1 1
Armoral Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, SabotazNic είπε Η ps5 collection ισχύει κανονικά Πολύ σημαντική προσθήκη, ουσιαστικά σου δίνει σχεδόν όλα τα παλιότερα παιχνίδια της, που είναι και ο λόγος που αγοράζεις το PS5, δωρεάν. 11 ώρες πριν, Arkin είπε Ωραια τιμουλα. Τσιμπας αυτο και τα last of us 2 και tsushima 20 ευρω και τα 2 και λιωνεις 5 παιχνιδαρες. Αξιζει φουλ ειδικα οσοι ειστε της κονσολας. Η στο αλλο θεμα με series x και game pass και εκεινο αξιζει αλλα αναλογα τι παιχνιδια σας ενδιαφερουν περισσοτερο. Έχει και Death Stranding στα 9.90 η 19.90 directors cut, Demon's Souls 39 ευρώ, Returnal 39 ευρώ και στο πλαισιο τo Spiderman 19,90. Πολύ πράγμα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Armoral
argimeg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Armoral είπε Αν βάλεις ps plus σου έδινε και καμιά 20σρια παιχνίδια η Sony έτσι δωρεάν για όσο διάστημα διατηρούσες τη συνδρομή ενεργή. Από τα exclusives της, Bloodborne κτλ. Δε γνωρίζω αν ισχύει ακόμη. Αν διατηρούσες συνδρομή ps plus, κάθε μήνα σου έδινε δώρο 2 παιχνίδια τα οποία μπορούσες να τα παίζεις όσο διατηρούσες την ps plus συνδρομή σου. Άλλες φορές super, άλλες φορές πολύ καλά και άλλες φορές μέτρια. Είχα περίπου 2-3 χρόνια συνεχόμενα συνδρομή ps plus για τον μεγάλο μου και το σταματήσαμε πριν κανένα 9μηνο που το άλλαξαν κάπως. Φαντάζομαι έχει άτομα που θα έχουν μαζέψει καμια 200αριά games με αυτόν τον τρόπο. Αν αντέχεις να παίζεις με κονσόλα η προσφορά είναι super αν και προσωπικά θα πήγαινα σε xbox X λόγω gamepass.
Armoral Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, argimeg είπε Αν διατηρούσες συνδρομή ps plus, κάθε μήνα σου έδινε δώρο 2 παιχνίδια τα οποία μπορούσες να τα παίζεις όσο διατηρούσες την ps plus συνδρομή σου. Άλλες φορές super, άλλες φορές πολύ καλά και άλλες φορές μέτρια. Είχα περίπου 2-3 χρόνια συνεχόμενα συνδρομή ps plus για τον μεγάλο μου και το σταματήσαμε πριν κανένα 9μηνο που το άλλαξαν κάπως. Φαντάζομαι έχει άτομα που θα έχουν μαζέψει καμια 200αριά games με αυτόν τον τρόπο. Αν αντέχεις να παίζεις με κονσόλα η προσφορά είναι super αν και προσωπικά θα πήγαινα σε xbox X λόγω gamepass. Αν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ των δύο θα πήγαινα στο PS5. Πολύ άνετα. Για τα exclusives τα οποία είναι μια κατηγορία μόνα τους. Βάζω και μια συνδρομή τύπου gamepass και έχω οτι χρειάζομαι με τα επιπλέον 4 παιχνίδια το μήνα και το ps plus collectiion και θα πρόσθετα στη συλλογη ότι έβρισκα σε δυνατή προσφορά. 4
billeiros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Παρόλο που εχω ps5 με τρώει πάλι να αγοράσω. Πρέπει να το κοιτάξω αυτο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα