George_pzg21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Dark_panel είπε πες εξ αρχης ΕΚΤ βρε αδερφε 😆 Διάβαζα πιο πριν ξένη βιβλιογραφια και με επιασε το αγγλικό μου αχαχαχ 😆😆😆
Panosss_2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, George_pzg21 είπε European Central Bank Καλή ιδέα το ΛΟΧΡΗ,βέβαια είσαι σίγουρος ότι σου αρέσει η λογιστική; και τα χρηματοοικονομικά; Είμαι πολύ καλός στην λογιστική για αυτό το σκέφτομαι άλλα δεν με αρέσει δηλαδη δεν με βλέπω εκεί για την ακρίβεια... Δεν ξέρω... Η κατεύθυνση διοίκηση επιχειρήσεων πως κολλάει στο τμήμα οικονομικών επιστημών ? Υπάρχει στο ΑΠΘ , Δεν το ήξερα... Έχετε κάποια άποψη για αυτό ??
George_pzg21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Panosss_2023 είπε Η κατεύθυνση διοίκηση επιχειρήσεων πως κολλάει στο τμήμα οικονομικών επιστημών ? Υπάρχει στο ΑΠΘ , Δεν το ήξερα... Έχετε κάποια άποψη για αυτό ?? δεν ξέρω τι παίζει στο ΑΠΘ αλλά αυτό που φαντάζομαι είναι πως η κατεύθυνση αυτή εστιάζει στο πως δουλεύουν οι επιχειρήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα