Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

πρόσφατα μου πήρα δώρο το παραπάνω ηχείο. Το σύνδεσα με το κινητό μου και ήταν όλα εντάξει. Κάποιες μέρες αργότερα το σύνδεσα και με το λαπτοπ της δουλειάς, και πάλι όλα καλά.

Εχθές προσπάθησα να το συνδέσω με το προσωπικο μου λαπτοπ και το ηχείο δεν έκανε τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνει όταν αναζητάει συσκευές παρόλο που η λυχνία ενέργειας αναβοσβήνει. Το έκανα hard reset και στην πρώτη σύνδεση έκανε τον χαρακτηριστικό ήχο αναζήτησης. Όταν αποσύνδεσα το ηχείο από την μία συσκευή για να το συνδέσω στην δεύτερη επαναλαμβάνεται το ίδιο πρόβλημα. Κάνω κάτι λάθος; Πως μπορώ να το λύσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς νομίζω ότι τα συγκεκριμένα ηχεία έχουν πρόβλημα. πρόσφατα στο Black Friday πήρα και εγώ ένα και είχα πολλά προβλήματα στην αναπαραγωγή από πολλές συσκευές μου έβγαζε ήχο με παραμόρφωση και κάποιες φορές που ακουγόταν καλά αν έπαιρνα το ηχείο στα χέρια μου έκανε σαν να είχε παρεμβολες. δούλευε καλά μόνο με δύο κινητά για κάποιο λόγο με το δικό μου που είναι το iPhone 12 και της γυναίκας μου Samsung a22 από εκεί και πέρα με τα λαπτοπ,internet radio,τηλεόραση xiaomi mi box και άλλα 3 κινητά που έχουμε στο σπίτι δεν δούλευε καθόλου καλά  με αποτέλεσμα να το πάω πίσω στο κατάστημα (public) και μετά από πολλές δοκιμές μου δώσανε καινούργιο και το αποτέλεσμα είναι ότι όταν έφτασα σπίτι και το δοκιμάσα έχει τα ίδια προβλήματα δυστυχώς! να αναφέρω ότι έκανα δοκιμές και με αλά δύο ηχεία από φίλους και οι συσκευές δουλεύουν άψογα. το θέμα είναι ότι το κατάστημα δεν κάνει επιστροφή χρημάτων ούτε με άλλο προϊόν γιατί θεωρεί ότι ειναι αλλαγή από σέρβις. 

Επεξ/σία από gab76

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...