Makis38 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 28 minutes ago, andreas1gr said: Πας τράπεζα, βγάζεις κάρτα, ενεργοποιείς το πρόγραμμα επιστροφή. Κάνεις αγορά και πληρώνεις είτε στο κατάστημα είτε online με τα στοιχεία της νέας σου κάρτας. Αν η αγορά γίνει στο κατάστημα, οι πόντοι μπαίνουν απευθείας στον λογαριασμό σου και μπορείς άμεσα να τους εξαργυρώσεις. Αν η αγορά γίνει online οι πόντοι θα σου πιστωθούν στον λογαριασμό σου σε λίγες ημέρες (δες λεπτομέρειες στην τράπεζα). Το προϊόν θα το παραλάβεις σε όποια διεύθυνση θέλεις εσύ. Αυτόματα ενεργοποιείται το πρόγραμμα επιστροφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Makis38 είπε Αυτόματα ενεργοποιείται το πρόγραμμα επιστροφή Γίνετε ενεργοποίηση την ίδια στιγμή που θα βγάλεις την κάρτα… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defaultuser2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, zacharias99 είπε Να αναφέρω και εγώ ότι η συσκευή που παρέλαβα έχει ημερομηνία παραγωγής τον Οκτώβρη του 2022... Δεν ήταν δλδ 2 χρόνια στα ράφια Πώς τσεκάρεις την ημερομηνία παραγωγής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Απο το IMEI της συσκευης. Υπαρχουν σελιδες που με βαση το IMEI σου δειχνουν τις πληροφοριες της συσκευης σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 56 λεπτά πριν, defaultuser2003 είπε Πώς τσεκάρεις την ημερομηνία παραγωγής; https://imei24.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharias99 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 59 minutes ago, defaultuser2003 said: Πώς τσεκάρεις την ημερομηνία παραγωγής; Open the Phone app and dial *#12580*369#. On the next screen, check out the RF Cal section and you will find the manufacturing date of your Samsung device mentioned in front of it 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Πάντως σε εμένα ήρθε σημερα με παραγγελία Κυριακή βράδυ. Και δεν τους το ειχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, imr είπε Πάντως σε εμένα ήρθε σημερα με παραγγελία Κυριακή βράδυ. Και δεν τους το ειχα Για Ελλάδα είναι πολύ γρήγορα... Εγω έκανα μια παραγγελία την Παρασκευή από γαλλικό αμαζον. Ξεκίνησε το Σάββατο και σήμερα παραδόθηκε στο χωριό, τέρμα Θεού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zygorito Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Για Ελλάδα είναι πολύ γρήγορα... Εγω έκανα μια παραγγελία την Παρασκευή από γαλλικό αμαζον. Ξεκίνησε το Σάββατο και σήμερα παραδόθηκε στο χωριό, τέρμα Θεού. offtopic, Αυτό είναι το πολύ γρήγορο (αεροπορικό) που είτε το πληρώνεις είτε έτυχε. Και εμένα έχει έρθει από amazonDE λάπτοπ Μόναχο-Θεσσαλία σε 20 ώρες xD (ακριβό shipping αλλά μου το κάναν δώρο για λάθος τους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoDsl Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Εχει περασει σε κανεναν η επιστροφη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ea6gka Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 παντως ειναι πολυ περιεργο που παραγεται ακομα και σημερα, και εγω θεωρησα πως ειναι ξεστοκαρισμα αλλα τελικα δεν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xphobus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 όποιος ήθελε απλά την επιστροφή κάνω ανταλλαγή με a52s και κάποια χρηματική διαφορά (50 ευρώ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, NoDsl είπε Εχει περασει σε κανεναν η επιστροφη; Εμενα μπηκαν απευθειας μολις πληρωσα στο καταστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Caiden είπε Εμενα μπηκαν απευθειας μολις πληρωσα στο καταστημα Το αγόρασες στο κατάστημα κατευθείαν με κάρτα χωρίς να το κάνεις κράτηση; Εννοούν για όσους το πλήρωσαν με κάρτα online.Σε αυτή την περίπτωση, οι πόντοι μπαίνουν μετά απο μερικές εργάσιμες. Η προσφορά ξεκίνησε Στις 21/11 στις 00:00 που άλλαξε απο Σάββατο προς Κυριακή, οπότε περισσότεροι έτσι έκαναν, γιατί μέχρι την Δευτέρα τα είχαν εξαφανίσει νομίζω. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από AntiCambeR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mountainprince Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά η συσκευή ειναι φανταστική . Πραγματικά κλοπή . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα