Προς το περιεχόμενο

S20 Fe 329 ευρώ germanos [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

daPro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, daPro7 είπε

Ναι ξέχασα να γράψω το fe

Προχώρα άφοβα.

Παρα πολύ καλό και πολύ καλύτερο από το s20fe σε όλους τους τομείς + τα 4 χρόνια ενημερώσεις android....

Θα το αγόραζα και εγώ, αλλά τελευταία στιγμή βρήκα μια σούπερ προσφορά του s21+

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάντως δεν βλεπω να βγαίνει κάτι που να αξίζει, μόνο το A52s υπάρχει μέχρι να τελειώσει και αυτό, αλλά είναι σε τιμή Σκρούτζ.

Τελικά δεν το πήρα, ούτε Eurobank έχω, ούτε αποφορολόγηση δεν μπορώ να κάνω.

• Like 1

Στις 19/11/2022 στις 8:06 ΜΜ, NOODLE είπε

265Ε με αποφορολόγηση το samsung. με ψήνει άσχημα

Να προσέξεις πολύ γιατί πήρα πρόσφατα πριν το BF από γερμανό 6/128 έκδοση και είχε ghost touch προβλήματα σε γρήγορα παιχνίδια. Ακόμη και σε απλό σερφάρισμα μου το είχε παρουσιάσει. Κάποια στιγμή το έδωσα σε φίλο που δεν τον ενδιέφεραν τα παιχνίδια και πήρα σε προσφορά το 8/256 και κανένα πρόβλημα. 

Θέλω να πιστεύω ότι έχει να κάνει με ατυχία γιατί ενώ πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα και άλλοι τόσοι όχι. Πάντως ήταν πολύ εκνευριστικό. Ίσως κάποιες παρτίδες. Και επειδή τυγχάνει να το είχα πάρει από γερμανό σου εφιστώ την προσοχή!

18 minutes ago, anergos13 said:

Μιας και τελειωσε το s20fe το A52S με τα 8gb Ram ειναι το επομενο που μπορει να παιξει .?....

Στα 359€ βεβαια....

Αποψη μου ειναι pixel 6a και δεν πατε καθολου καλα που στα 350 κοιτάτε οτι να ναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To pixel 6a εχει σαφως  γνωστα + αλλα και - 

Οπως οτι το Α52s εχει μεγαλυτερη οθονη,120hz,8ram,γρηγοροτερο φορτιστη,sd card ,headphone jack (αν θυμαμε σωστα)..

Και προσωπικα επειδη θελω τιμολογιο δεν βλεπω να υπαρχει καπου η δυνατοτητα....

Επεξ/σία από anergos13

4 minutes ago, anergos13 said:

To pixel 6a εχει σαφως  γνωστα + αλλα και - 

Οπως οτι το Α52s εχει μεγαλυτερη οθονη,120hz,8ram,γρηγοροτερο φορτιστη,sd card ,headphone jack (αν θυμαμε σωστα)..

Και προσωπικα επειδη θελω τιμολογιο δεν βλεπω να υπαρχει καπου η δυνατοτητα....

Οκ στα θετικά που ειπες.

Τιμολόγιο δινει και το skroutz.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Οκ στα θετικά που ειπες.

Τιμολόγιο δινει και το skroutz.

ναι τώρα ειδα στο skroutz για την  δυνατότητα τιμολογιο στο συγκεκριμενο....

Και ενα βασικο ποιος καλυπτει εγγυηση για pixel συσκευη ειδικα απο skroutzομαγαζο?

Επεξ/σία από anergos13

59 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Αποψη μου ειναι pixel 6a και δεν πατε καθολου καλα που στα 350 κοιτάτε οτι να ναι.

Εχει καλά specs το Pixel 6A, πολύ δυνατό cpu και ακόμα καλύτερο software support.Αν το λειτουργικό του δεν είναι "φορτωμένο", τότε τα 6Gb ram φτάνουν.

Με την κύρια κάμερα δεν ξέρω τι γίνεται, φαίνεται να έχει πολύ μικρότερο αισθητήρα απο το A52s.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υποστηρίζει 5G στην Ελλάδα και πως αν πάθει κάτι, θα πρέπει να σταλεί εξωτερικό αν δεν κάνω λάθος μέσω του καταστήματος.Αν το κατάστημα έχει κλείσει, τέλος.

Ακόμα και τα Pixel έχουν κουσούρια.Τουλάχιστον με το Samsung, έχεις εγγύηση.

10 λεπτά πριν, anergos13 είπε

ναι τώρα ειδα στο skroutz για την  δυνατότητα τιμολογιο στο συγκεκριμενο....

Και ενα βασικο ποιος καλυπτει εγγυηση για pixel συσκευη ειδικα απο skroutzομαγαζο?

Αν περιμένεις τιμολόγιο με αποφορολογηση από το skroutz σώθηκες. Εγώ περίμενα 1.5 μηνα ένα iPhone 13 Pro Max. Το ένα μαγαζί μετα το άλλο έλεγαν ότι έχουν πρόβλημα με το απόθεμα και το έδινε σε άλλο μαγαζί το σκρουτζ. Μετά απο ενάμιση κουράστηκα να περιμένω.

5 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Εχει καλά specs το Pixel 6A, πολύ δυνατό cpu και ακόμα καλύτερο software support.Αν το λειτουργικό του δεν είναι "φορτωμένο", τότε τα 6Gb ram φτάνουν.

Με την κύρια κάμερα δεν ξέρω τι γίνεται, φαίνεται να έχει πολύ μικρότερο αισθητήρα απο το A52s.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υποστηρίζει 5G στην Ελλάδα και πως αν πάθει κάτι, θα πρέπει να σταλεί εξωτερικό αν δεν κάνω λάθος μέσω του καταστήματος.Αν το κατάστημα έχει κλείσει, τέλος.

Αγορα απο Amazon και εισαι κομπλε. Αναμεσα σε Α52s και Pixel, θα επελεγα το Pixel με κλειστα ματια. Ακομα και τωρα που εχω το 4a αν καποιος μου εδινε τσαμπα το A52s , παλι το pixel 4a θα κρατουσα.

1 minute ago, AntiCambeR said:

Εγγύησή ναι μονο εξωτερικό. Δεν ξερω πως το κανει η google αλλα η νοκια μου ειχε στειλει κουριερ να το παρει και να το φερει τζαμπα μεσα σε μια εβδομαδα. Εγω θα φοβόμουν ποιο πολυ να το στειλω σε ελληνικό σερβις. Δεν ξερω που και γτ μπλεχνεις τα καταστηματα?

Η καμερα ειναι τοπ.

5γ υποστιριζει μονο με ροοτ προς το παρον.

• Moderators
10 ώρες πριν, ShadowGame είπε

Από μένα μπήκε μια παραγγελία λίγο μετά τα μεσάνυχτα που άνοιξαν τις προσφορές και σήμερα το πρωί παραδώσανε με κούριερ. 

Ποια ηταν η κουριερ;

4 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ποια ηταν η κουριερ;

Ελτα Κούριερ.

Επίσης για όσους λένε κάτι για τα ρολόγια της eurobank και τέτοια, αυτά μου ακούγονται αστειότητες. Έβαλα παραγγελία 00:20 αν δεν με απατά η μνήμη μου και η παραγγελία μπήκε κανονικά με την σωστή ημερομηνία και όχι την προηγούμενη. Αυτό φαίνεται και στο app της eurobank και στο mail της παραγγελίας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...