Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να πουλησω ενα προγραμμα που εκανα μεσω internet;

geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ξεχαστε οτι ελεγα πριν εξι χρονια για τζαμπε site. Αν προχωρησω θα εχω κανονικο χωρο και site φταγμενο απο επαγγελματια. Διαφημιση μεσω facebook, youtube κλπ (δηλαδη οτι ειναι τζαμπα). Όσο περισσότερους επισκεπτες θα εχει το site τοσο το καλυτερο. Η τιμη θα ειναι μικρη αρα και δελεαστικη για να το αγορασει καποιος μονο με λιγα κλικ.

Η πειρατια ειναι ενα προβλημα αλλα σκεφτειτε το winrar. Κυκλοφορει παντου σπασμενο. Ποιος απο εσας αγορασε το winrar; Κατα τα αλλα πωλειται εδω και χρονια, και σημερα κοστιζει € 29,95 απο οτι ειδα στο επισημο site. Απορω πως δεν το εκλεισε το μαγαζι ο Alexander Roshal.

Εχω την εκδοση 1.2 τελειωμενη και ειναι στα τελειωματα η εκδοση 2.0. Άρα μπορω να πουλαω την 1.2 και μετα απο ενα χρονικο διαστημα την 2.0.

Τα μονα εξοδα που θελω να εχω εινα το web hosting, η πληρωμη του επαγγελματια σελιδοφτιαχτη και τις προμηθειες paypal & τραπεζες. Μπορω να εχω το κεφαλι μου ησυχο πληρωνοντας μονο αυτα και τιποτα αλλο;

Ακομα και αν ειναι μια μλκ και μισή το προγραμμα, την βρισκω ενδιαφερουσα την συζητηση.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ακομα και αν ειναι μια μλκ και μισή το προγραμμα, την βρισκω ενδιαφερουσα την συζητηση.

Κοίτα, έχει τεράστια διαφορά το να συζητάς για ένα απλό προγραμματάκι για PC που πιθανότατα δεν θα μπει κανένας στον κόπο να αγοράσει, από το να συζητάς για κάτι που έχει σοβαρές ελπίδες ως λογισμικό και πρόκειται να δαπανηθούν χρήματα για διαφήμιση κτλ και να εξελίσσεται και να προσφέρει κάποια κέρδη.

Έτσι όπως το έχεις θέσει, αφού δε μας λες ούτε καν σε τί κατηγορία αναφέρεται το λογισμικό σου (πχ security, file management, internet, network tool, ξερω-γω-τι-στην-ευχη) υποθέτω πως είναι απλά ένα ερασιτεχνικό λογισμικό για προσωπική χρήση που ίσως του δώσει κάποιος κανά δολλάριο ως donation, ίσως και όχι. Άρα όπως το λες, ΝΑΙ, είναι αρκετά αυτά που έχεις υπόψη σου να κάνεις.

Αν όμως μιλούσαμε για ένα λογισμικό που θέλει να δίνει business/commercial άδειες, τότε δε νομίζω να σε πάρει κανένας στα σοβαρά για πληρωμές μέσω paypal, όπως το περιγράφεις.

Υ.Γ. Κάνεις μεγάλο λάθος για το WinRAR, δεν είναι τυχαίο λογισμικό. Είναι πολύ διαδεδομένο (το RAR format δεν είναι τυχαίο, έχει πολλά πλεονεκτήματα για σοβαρή χρήση) και είμαι σίγουρος πως έχει πουλήσει τεράστιο αριθμό αδειών.

Δημοσ.

Μπορείς να μας πεις στο περίπου τι κάνει το προγραμματάκι σου ? Γιατί μπορεί να υπάρχουν ήδη άλλα 100 ίδια που να είναι κλάσης ανώτερα και να είναι free

Δημοσ.

Είχα φτοιάξει κι εγώ ένα προγραμματάκι πριν κάποια χρόνια σε visual basic όσον αφορά το στοίχημα του ΟΠΑΠ και σκεφτόμουν να το βγάλω στο νετ να το πουλήσω έναντι μικρού αντιτίμου αλλά σκάλωσα στο γεγονός οτι ήταν φτοιαγμένο με πολύ λίγες γνώσεις σε visual και δεν είχε επαγγελματική όψη και την παράτησα σαν ιδέα.

Και στην τελική μετά που το ξανασκέφτηκα καλύτερα , έκανα πολύ καλά που δεν το έβγαλα να το πουλήσω γιατί χρησιμοποιώντας το βγάζω ένα πάρα μα πάρα πολύ καλό μισθό.Πενταψήφιο νούμερο την κάθε χρονιά.(Εκτός από μια χρονιά που μπήκα και 2.000 ευρώ μέσα....)

Δημοσ.

Κάποτε ειχα ακούσει για έναν που έφτιαξε ενα σαιτ, που ειχε μόνο μιά απλή φόρμα.

Ενα πεδίο σχολίων, ενα για το email του αποστολέα, και ένα κουμπί "Αποστολή".

Ως εισαγωγή, έγραφε:

"Μαντέψτε τί κάνει το πρόγραμμα που φτιάχνω, και κερδίστε ΑΜΕΣΑ 1000 Ευρώ!"

Γράψτε την πρόβλεψή σας στο αντίστοιχο πεδίο, συμπληρώστε το email σας, και πατήστε Αποστολή.

Θα λάβεται τον ειδικό κωδικό επαλήθευσης M.Σ.Ε. στο email σας.

Η ψήφος σας θα καταχωρήται ως έγκυρη μετά απο τη σύνδεσή της με κατάθεση ποσού 1 ευρώ μέσω paypal οπου θα δώσετε τον MΣΕ σας.

Μετά άκουσα, οτι το παράτησε το προτζεκτ,

και μετακόμισε στα νησιά Τοκελάου, αφου του ηταν αδύνατο πιά να βρεί κίνητρο να δουλέψει, όντας τόσο χεσμένος στο τάλιρο.

Δημοσ.

Η εφαρμογη ειναι ενα Board Gane γνωστο σε ολους και παιζει σε windows. Εψαξα στο net να δω μηπως υπαρχει ηδη και βρηκα ενα free φταγμενο σε java που παιζει σε internet browser το οποιο ειναι πολλες κλασεις κατωτερο απο το δικο μου και ενα ακομα για iPhone. Το δικο μου παιζει με αντιπαλο τον υπολογιστη, με αντιπαλο παικτη στο ιδιο pc και τωρα ειναι στα τελειωματα η εκδοση 2.0 στην οποια μπορεις να παιξεις και online. Εχει επιπεδα δυσκολιας και τα γραφικα μπορεις να τα προσαρμοσεις οπως θελεις μεσα απο τις επιλογες του παιχνιδιου. Κανοντας καλους συνδυασμους χρωματων μπορεις να εχεις υπεροχα γραφικα (αναλογα με το γουστο του καθενος). Εχεις την δυνατοτητα μεσα απο τις επιλογες του παιχνιδιου να επιλεξεις το κλασσικο παιχνιδι που ξερουμε ολοι, ή το ιδιο παιχνιδι με καποιες παραλλαγες που εχω κανει το οποιο εχει και περισσοτερο ενδιαφερον απο το κλασσικο. Ο λογος που δεν υπαρχει σε windows εφαρμογη ειναι κατα την γνωμη μου οτι δεν ειναι τοσο απολαυστικο οπως αλλα board games π.χ. σκακι, ταβλι.

PCharon αυτο που ειπες να μπει στον κοπο να το αγορασει, δεν νομιζω οτι ειναι η κοπος να αγορασεις με paypal. Αν του ελεγα να παει σε τραπεζα να κανει καταθεση το καταλαβαινω. Εχει τυχει να δω κατι φθηνο στο internet και να μου κανει κλικ και με λιγα κλικ να το εχω παραγειλει.

---------- Προσθήκη στις 15:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:45 ----------

Είχα φτοιάξει κι εγώ ένα προγραμματάκι πριν κάποια χρόνια σε visual basic όσον αφορά το στοίχημα του ΟΠΑΠ και σκεφτόμουν να το βγάλω στο νετ να το πουλήσω έναντι μικρού αντιτίμου αλλά σκάλωσα στο γεγονός οτι ήταν φτοιαγμένο με πολύ λίγες γνώσεις σε visual και δεν είχε επαγγελματική όψη και την παράτησα σαν ιδέα.

Και στην τελική μετά που το ξανασκέφτηκα καλύτερα , έκανα πολύ καλά που δεν το έβγαλα να το πουλήσω γιατί χρησιμοποιώντας το βγάζω ένα πάρα μα πάρα πολύ καλό μισθό.Πενταψήφιο νούμερο την κάθε χρονιά.(Εκτός από μια χρονιά που μπήκα και 2.000 ευρώ μέσα....)

Φιλε tarantules σου βγαζω το καπελο που μπορεις και βγαζεις χρηματα με την εφαρμογη που έκανες. Εφαρμογες σαν την δικια σου δεν χρειαζεται να κοιταμε το εξω αλλα το μεσα, οποτε μη σε απασχολει η επαγγελματικη οψη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...