geo1st487 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Πως μπορω να πουλησω ενα προγραμμα που εκανα μεσω internet; Συγκεκριμενα θελω σε ενα τζαμπε site οπως το geocities να φτιαξω ενα site το οποιο θα εχει πληροφοριες και φωτογραφιες (screenshots) για το προγραμμα και και αφου με πληρωσει καποιος (δεν ξερω ποιος τροπος ειναι εφικτος) να δινω το link για να κατεβασει το προγραμμα. Μπορει να γινει κατι τετοιο και πως; Ευχαριστω
Founes Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 opws akrivos periegrapses... ftiaxe ena site me ola ta info tou prog. oi trwpoi plirwmis boroun na einai mesw paypal alla kai katauesis tou posou se ena logariasmo trapezis... pliroforiaka pandos poly diskola tha vreis pelates me "free hosting" page... den tha se empisteuthoun esy tha to ekanes ?
Jimis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 kane apo edo mia arxi legontas mas ti kanei to programma sou
Highlander Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από εδώ.... http://www.shareit.com/index.html Όσα μικρά προγραμματάκια έχω αγοράσει, όλα είναι μέσω ShareIt. Επίσης όλες οι πληρωμές μου γίνονται μέσω Elment 5 http://www.element5.com/ Βέβαια πρώτα από όλα ξεκίνα και πες μας τι κάνει το Progy..
andrip Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 να δινω το link για να κατεβασει το προγραμμα αυτό χλωμό να το κάνεις. Πές οτι εγώ στο πληρώνω πώς εξασφαλίζεις οτι δε θα δώσω και σε 10 άτομα τη διεύθυνση να το κατεβάσουν;
HaPagan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Καταρχήν πρέπει να φτιάξεις κάτι σαν demo έτσι ώστε να το δοκιμάσουν οι επίδοξοι χρήστες και αν τους αρέσει τότε το αγοράζουν . Αλλά , αν θες κάτι σοβαρό , θα πρέπει να φτιάξεις ένα καλό site σε non-free server .
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 εγω παλι θα προτεινα να το δινεις τσαμπα... δυσκολα να βρεις πελατες... αλλα για πες τι κανει το prog
Jastonas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 nai ontws, ftiakse demo.. giati an ftiakseis trial den 8a meinei trial gia poly:P
geo1st487 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Φιλε founes μπορεις να μου πεις τι ειναι το paypal; Εμενα με ενδιαφερει οποιοσδηποτε πελατης, σε οποια χωρα και αν βρισκεται να μπορει να μου καταθετει λεφτα σε λογαριασμο. Συμφωνω απολυτα οτι εαν ειναι free το site δυσκολα να βρω πελατες αλλα με ενδιαφερει κυριως οι τροπος πληρωμης. Δηλαδη με ποιον τροπο μπορει να μου καταθεσει καποιος χρηματα σε λογαριασμο εαν υποθεσω οτι οι περισσοτεροι πελατες θα ειναι ξενοι. Το προγραμμα ειναι ενα utility και υπαρχουν αλλα στο internet που ισως να ειναι και free. Σκεφτομαι να το δινω 1 euro μονο για να προσελκυσω πελατες. Και 10 euro τον μηνα να βγαζω δεν με νοιαζει, θα ξερω τουλαχιστον οτι καποιοι το αγορασαν. Μεγαλη σημασια εχει βεβαια να εχω πολλους επισκεπτες στο site γιατι αλλιως δεν θα εχω και πελατες. Φιλε Highlander μπορεις να μου πεις τι μπορω να κανω με το shareit; Πληρωνω κατι σαυτο;
Founes Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 http://www.paypal.com ekei tha vreis oles tis plirofories tou psaxneis
Jimis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 telika tha mas peis ti ftiaxneis??? etsi tha exeis kai mia proti gmoni gia to an pistevoume pos aksizei na vgei stin agora.
kostas_crete Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Des kai sto http://www.rentacoder.com Einai site pou kosmos plerwnei gia na tou ftiaksoun kati. Opote mallon se endiaferei....
BlizardBill Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Φιλε founes μπορεις να μου πεις τι ειναι το paypal; Εμενα με ενδιαφερει οποιοσδηποτε πελατης, σε οποια χωρα και αν βρισκεται να μπορει να μου καταθετει λεφτα σε λογαριασμο. Aν έχεις λογαριασμό paypal(free), μπορεί κάποιος να σου μεταφέρει εκεί χρήματα .Νομίζω χρειάζεται μόνο την πιστωτική του κάρτα, ίσως και χωρίς να έχει αυτός γραφτεί στην paypal. (τώρα πως θα τα πάρεις εσύ από την paypal, δεν έχω ιδέα) Εγώ έχω χρησιμοποιήσει κάπως την moneybookers... πχ -Ανοίγεις λογαριασμό με ένα email (free) -βάζεις χρήματα εκεί μέσο τράπεζας, (σε όσες χώρες έχει λογαριασμό σε τοπική τράπεζα , δωρεάν), με κάρτες (3% προμήθεια), Cheque- κινητό και άλλα ίσως. -Τα μεταφέρεις σε άλλο άτομο που έχει λογαριασμό moneybookers (κόστος 1% με μέγιστο 0.5 ευρώ) -Τα παίρνεις μέσο τράπεζας, με κόστος 1.8 ευρώ την φορά, και πολύ καλές ισοτιμίες στην αλλαγή νομισμάτων. Ψάξτα λίγο αυτά, υπάρχουν αρκετές επιλογές, αλλά δεν ξέρω ποιά είναι η καλύτερη.
Founes Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 me tin moneybookers exw synergastei kai egw me logariasmo tis ALPHA kai borw na pw pws emeina para poly euxaristimenos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.