Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πείτε μου πως να κόψω τον σωλήνα στο γιο μου?Ο γιος μου είναι 8,5 ετών και αν δεν το μαζέψω τώρα ..... Βλέπει μέσω Nintendo switch και γνωρίζει ήδη το διαθέσιμο κλείδωμα βάση ηλικίας που προσφέρει η εφαρμογή της Nintendo και για να αποφύγω γκρίνιες θέλω ένα τρόπο που και καλά να μην καρφωθω....

Δημοσ.
4 hours ago, skepasti21 said:

Για πείτε μου πως να κόψω τον σωλήνα στο γιο μου?Ο γιος μου είναι 8,5 ετών και αν δεν το μαζέψω τώρα ..... Βλέπει μέσω Nintendo switch και γνωρίζει ήδη το διαθέσιμο κλείδωμα βάση ηλικίας που προσφέρει η εφαρμογή της Nintendo και για να αποφύγω γκρίνιες θέλω ένα τρόπο που και καλά να μην καρφωθω....

Νομίζω ότι χρειάζεται να αντιμετωπίσεις τις γκρίνιες που θες να αποφύγεις. Ο ενδεδειγμένος τρόπος είναι μέσω του switch. Από κει και πέρα, ίσως μέσω του ρουτερ να μπορείς να κόψεις συγκεκριμένα πράγματα από την ip του nintendo switch. Άμα το υποστηρίζει το ρουτερ.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, skepasti21 είπε

Ποιο router έχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, skepasti21 είπε

Αυτη η δουλειά δεν γίνεται με ημίμετρα...

Θέλει δραστικές λύσεις...

Βάλε άμεσα ξεκάθαρα όρια...

Και πάνω από όλα ειλικρίνεια...

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, skepasti21 είπε

και για να αποφύγω γκρίνιες θέλω ένα τρόπο που και καλά να μην καρφωθω....

Λάθος το σκεπτικό σου.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, skepasti21 είπε

Speedport της Cosmote 

Δύσκολο να σου κάνει σωστή δουλειά αλλά δε χάνεις να προσπαθήσεις: στο web interface του router, ενότητα Internet, υποενότητα Security θα βρείς το URL filter. Καταχώρησε το youtube και δες αν το κόβει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Λάθος το σκεπτικό σου.

Μην προεξοφλείς τίποτα, να βγούμε για καφέ να στα πω .

Δημοσ.
19 ώρες πριν, skepasti21 είπε

Δεν ξέρω εάν θες να τον απομακρύνεις από κάτι συγκεκριμένο που βλέπει, αλλά είναι λίγο λάθος ο τρόπος. Η απαγόρευση έχει πάντοτε τ' αντίθετα αποτελέσματα. Μέσω της συζήτησης θα τον κάνεις να καταλάβει αυτό που θες να του περάσεις. Αυτό που θέλει να δει, θα το δει. Κι απ' τους φίλους του αύριο μεθαύριο. Κατ' εμέ, πιο σημαντικό θα ήταν να τον νουθετήσεις για σωστό χειρισμό τού διαδικτύου και πόσο χρόνο ν' αφιερώνει. Και, φυσικά, να περνάτε κι εσείς, ως γονείς, το παράδειγμα. Αν είστε όλο, λόγου χάρη, να τσεκάρετε το κινητό, είστε στο λάπτοπ, ε, μην περιμένετε απ' το παιδί ν' απέχει.

Γενικά όλα αυτά κι εντελώς καλοπροαίρετα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...