Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατοικώ στον 5ο 5-οροφης πολυκατοικίας,

εδω και καίρο απο τον 6ο της διπλανης πολυκατοικίας ενα

κωλοπαίδι μου πετάει σκουπίδια (πλαστελίνες, ντοματες, αυγα, βρεγμενες μπαλες χαρτι, κλπ) στο μπαλκόνι μου.

Επειδή τα πετάνε και μετά κρύβονται εβαλα κρυφη κάμερα και πλεον εχω το δραστη σε βιντεο.

Δεν τους γνωρίζω και δεν εχουμε μιλήσει ποτε μαζι με τους κατοικους του απεναντι διαμερίσματος.

Δεν κάνω φασαρία  ουτε ποτε τους εχω δώσει κανένα δικαίωμα.

Αυτοι αντιθέτως το καλοκαίρι εκαναν επανηλημένως παρτι στη διαπασων μεχρι μετα-μεσωνύχτιες ώρες σε εργάσιμες μερες

με αποτέλεσμα καποιοι απο τις γύρω πολυκατοικίες να τους κανουν εντονες παρατηρήσεις.

Τι μπορώ να κάνω γιατι ποτε δεν τους βρισκω εξω στο μπαλκονι τους.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πας στη τμήμα της περιοχής.

περιγράφεις και δείχνεις το βίντεο έστω και ανεπίσημα στον υπεύθυνο του τμήματος αστυνόμευσης. όχι στον αξιωματικό υπηρεσίας όχι σε οποιονδήποτε άλλο τυχαίο με στολή.  στον υπεύθυνο του τμήματος αστυνόμευσης.

ζητάς να συνταχθεί καταγγελία για φθορά ξένης περιουσίας και για ηχορύπανση επώνυμα. θα έρθει κάποια στιγμή περιπολικό για τυχαίους ελέγχους ή κατόπιν δικού σου τηλεφωνήματος όταν υπάρξει ξανά παραβατική συμπεριφορά.

μόλις εντοπίσουν το διαμέρισμα και το ποιος μένει θα τους καλέσουν στο τμήμα για συστάσεις και θα τους αποδώσουν χαρτί οτι έλαβαν γνώση των συστάσεων.

μετά των συστάσεων θα σε ξανακαλέσουν απο το τμήμα να παραλάβεις αντίγραφο δελτίου συμβάντος.

θα το παραδώσεις στο δικηγόρο σου ώστε να αποστείλει ένα εξώδικο μαζί με τις καταγγελίες σου (αφού πλέον θα έχουν επίσημη μορφή)

τους δίνεις μια τελευταία ευκαιρία για συμμόρφωση αλλιώς ξεκινάς αγωγή για ηθικές βλάβες (λόγω ηχορύπανσης 1003 Α.Κ  προσβολή προσωπικότητας) και φθορά ξένης περιουσίας.

αν μαζέψεις και κάνα γείτονα που τους έχει καταγγείλει με κλήση στην αστυνομία έχεις πλέον πολύ ισχυρά χαρτια στα χέρια σου, για να τους κάψεις πατόκορφα.

end of story

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, greekfragma είπε

πας στη τμήμα της περιοχής.

περιγράφεις και δείχνεις το βίντεο έστω και ανεπίσημα στον υπεύθυνο του τμήματος αστυνόμευσης. όχι στον αξιωματικό υπηρεσίας όχι σε οποιονδήποτε άλλο τυχαίο με στολή.  στον υπεύθυνο του τμήματος αστυνόμευσης.

ζητάς να συνταχθεί καταγγελία για φθορά ξένης περιουσίας και για ηχορύπανση επώνυμα. θα έρθει κάποια στιγμή περιπολικό για τυχαίους ελέγχους ή κατόπιν δικού σου τηλεφωνήματος όταν υπάρξει ξανά παραβατική συμπεριφορά.

μόλις εντοπίσουν το διαμέρισμα και το ποιος μένει θα τους καλέσουν στο τμήμα για συστάσεις και θα τους αποδώσουν χαρτί οτι έλαβαν γνώση των συστάσεων.

μετά των συστάσεων θα σε ξανακαλέσουν απο το τμήμα να παραλάβεις αντίγραφο δελτίου συμβάντος.

θα το παραδώσεις στο δικηγόρο σου ώστε να αποστείλει ένα εξώδικο μαζί με τις καταγγελίες σου (αφού πλέον θα έχουν επίσημη μορφή)

τους δίνεις μια τελευταία ευκαιρία για συμμόρφωση αλλιώς ξεκινάς αγωγή για ηθικές βλάβες (λόγω ηχορύπανσης 1003 Α.Κ  προσβολή προσωπικότητας) και φθορά ξένης περιουσίας.

σ'ευχαριστω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nnn123 είπε

Κατοικώ στον 5ο 5-οροφης πολυκατοικίας,

εδω και καίρο απο τον 6ο της διπλανης πολυκατοικίας ενα

κωλοπαίδι μου πετάει σκουπίδια (πλαστελίνες, ντοματες, αυγα, βρεγμενες μπαλες χαρτι, κλπ) στο μπαλκόνι μου.

Επειδή τα πετάνε και μετά κρύβονται εβαλα κρυφη κάμερα και πλεον εχω το δραστη σε βιντεο.

Δεν τους γνωρίζω και δεν εχουμε μιλήσει ποτε μαζι με τους κατοικους του απεναντι διαμερίσματος.

Δεν κάνω φασαρία  ουτε ποτε τους εχω δώσει κανένα δικαίωμα.

Αυτοι αντιθέτως το καλοκαίρι εκαναν επανηλημένως παρτι στη διαπασων μεχρι μετα-μεσωνύχτιες ώρες σε εργάσιμες μερες

με αποτέλεσμα καποιοι απο τις γύρω πολυκατοικίες να τους κανουν εντονες παρατηρήσεις.

Τι μπορώ να κάνω γιατι ποτε δεν τους βρισκω εξω στο μπαλκονι τους.

Χτυπάς το κουδούνι δίπλα και ψάχνεις τον διαχειριστή ή τον ένοικο του διαμερίσματος.

Αναφέρεις το πρόβλημα.

Το πρόβλημα λύνεται.

Το πιθανότερο να μην το ξέρουν οι γονείς ότι γίνεται αυτό.

Και στο τμήμα αν πας, θα σε ρωτήσουν αν έχεις προσπαθήσει να επικοινωνήσεις με τον γείτονα.

Επίσης, ευγενικό είναι να τοιχοκολλησεις σε χαρτί, στην διπλανή πολυκατοικία το πρόβλημα σου, ως ευγενική παρατήρηση.

Ακόμη, τον γείτονα μπορεί να μην τον ξέρεις εσύ, αλλά να τον ξέρει ο διαχειριστής της δικιάς σου πολυκατοικίας και να σε βοηθήσει.

• Like 2
Δημοσ.

Πριν ξεκινησεις με αστυνομια, βρες τους ανθρωπους και εξηγησε το προβλημα ΣΕ ΗΡΕΜΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ, εξηγησε οτι σε ενοχλει πολυ και θες να σταματησει αυτο. Ενημερωσε οτι δεν ειναι απαραιτητο να φτασει στο σημειο να πετας και εσυ πραγματα στο δικο τους μπαλκονι.
Κατα 99% θα λυθει εκει.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Αν το "κωλοπαίδι" είναι κάνα δεκάχρονο το θέμα πιστεύω θα λυθεί αν απλά το πεις στους γονείς του

...για τον κωλοπαιδισμό των 10χρονων κωλοπαιδιών συνήθως ευθύνονται κατά 99% οι γονείς, συνεπώς τζάμπα ο κόπος.

Το πιθανότερο είναι μέχρι και να του την πουν αν πάει να τους "ενοχλήσει".

39 λεπτά πριν, safridia είπε

Κατα 99% θα λυθει εκει.

...ωχ, δεν το είχα δει αυτό το "99" πριν πράψω το δικό μου...:P

Κατά 99% λοιπόν θα τον γράψουν στα παλιά τους τα παπάρια, οι "γονείς". Αυτό βέβια ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν πρέπει ΕΣΤΩ μία κίνηση να μην κάνει - απλά το αποτέλεσμα είναι σχεδόν προεξοφλημένο...

Δημοσ.

1. Μαζεύεις ότι σου πετάνε και τα πετάς και εσύ πίσω στα κρυφά. Αν σε δει κανένας και σου ζητήσει τον λόγο τους λες τι και πως. Οφείλω να πω παρόλα αυτά ότι το να πας κόντρα με παιδιά (γιατί θα καταλάβουν ότι τα πέταξες εσύ αφού ξέρουν τι πεταξαν), δεν έχει και τις καλύτερες συνέπειες, παίζει να κλιμακωθεί το θέμα. Και όταν αναγκαστείς να φτάσεις στα όρια να κινηθείς νομικά η να τους μιλήσεις θα σου πουν τα παιδιά ότι εσείς πετάτε πρώτα. 

2. Κάνεις νομικές ενέργειες, πολλά. λεφτά αλλά κάποιο αποτέλεσμα θα έχει. 

3. Πας τους βρίσκεις και τους μιλάς με σίγουρο αποτέλεσμα την άρνηση και αν είναι παιδί θα σου πουν οι γονείς ότι το παιδί τους είναι το καλύτερο και μάλλον κάποιοι άλλοι στο κάνουν. Μην πεις τίποτε για κάμερα γιατί θα σου πουν για καταγγελία και προσωπικά μπλα μπλα. Καλύτερα να τους πεις ότι τους είδες κρυφά. 

Έχουμε και εμείς τέτοιο θέμα με κάποιον παπαρα σε μπαλκονι 5ου η στο ρετιρε του 5ου που πετάει πολύ αραιά και που φαγητά στην ταράτσα μας, προς το παρόν μας σώζει το πολύ αραιά και που, τα μαζεύουμε και τελειώνει το θέμα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Μαζεύεις ότι σου πετάνε και τα πετάς και εσύ πίσω στα κρυφά

...γενικά το "αντί οφθαλμού" δεν ενδείκνυται. Σε τίποτα.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Έχουμε και εμείς τέτοιο θέμα με κάποιον παπαρα σε μπαλκονι 5ου η στο ρετιρε του 5ου που πετάει πολύ αραιά και που φαγητά στην ταράτσα μας, προς το παρόν μας σώζει το πολύ αραιά και που, τα μαζεύουμε και τελειώνει το θέμα. 

Τώρα που μου το θυμίσατε, εμένα κάποτε στην ταράτσα μου πετάγανε χάπια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...