Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά σε όλους!

Θα ήθελα λίγο την εμπειρία σας όσον αφορά τη σύνδεση ενός αυτοκινήτου με την εφαρμογή Android Auto.

Γενικότερα είναι μια χαρά νομίζω η δική μου σύνδεση πλην μερικών "προβλημάτων" που είδα. Καταρχάς έχω δοκιμάσει τους χάρτες και λειτουργεί άψογα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν θέλω να πληκτρολογήσω μια διεύθυνση και βγαίνει το πληκτρολόγιο, δεν μπόρεσα να εντοπίσω την ελληνική γλώσσα με αποτέλεσμα να γράφω με λατινικούς χαρακτήρες αυτό που ήθελα. Υπάρχει τρόπος να γράψω στα ελληνικά; Δεν βρήκα κάποιο κουμπί που να γυρίζει το πληκτρολόγιο στα ελληνικά είναι η αλήθεια.

Επίσης, η εφαρμογή του messenger δεν δείχνει απολύτως τίποτα, όπως και δεν εμφανίζει κάποιο μήνυμα όταν αυτό μου έρχεται. Αυτό μου συνέβαινε και στο Spotify, αλλά κάπου διάβασα ότι πρέπει να αποδεχτείς κάποια δικαιώματα στο κινητό όπως και έκανα για το Spotify και για το Messenger αλλά μόνο το Spotify είχε αποτέλεσμα και μου εμφάνιζε την Playlist κλπ. Το Messenger τίποτα.

Επίσης η απορία μου είναι ότι, μπορεί να παίζει η οθόνη του αυτοκινήτου βίντεο; Όταν πχ μπήκα στην εφαρμογή YouTube από το κινητό μου, έπαιζε μόνο τον ήχο και όχι το βίντεο. Φαντάζομαι πως έχει απενεργοποιηθεί για ευνόητους λόγους σωστά;

EDIT:

Συνδέω το κινητό μου πάντα ασύρματα με bluetooth με το αυτοκίνητο. Δεν έχω δοκιμάσει με καλώδιο. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό κάπου, απλά το αναφέρω.

Επεξ/σία από silve
Δημοσ.

Βιντεο δεν το εχω καταφέρει να εμφανίσω στην οθόνη, ουτε σταματημένο, πάντα συνδεμένος με καλώδιο, εμφανιζεται ο τιτλος του βίντεο και ο ηχος, όχι εικόνα 

Παντως απο κάποια βίντεο που βλεπω μπορείς να το κάνεις 

Αμα καταλάβεις τιποτα πες μου και μενα, γιατι δεν εχω και τοση υπομονή 😁

Δημοσ.

Δεν υποστηρίζει Ελληνικά ο Google Assistant  οπότε τα προβλήματα ξεκινούν απο εκεί. Θες να του πεις μια διεύθυνση να σε πάει και δεν το καταλαβαίνει, όπως επίσης ΟΝΤΩΣ δεν γυρνάει σε ελληνικά το πληκτρολόγιο. Η μόνη λύση που έχω βρει σε i10 που το έχω δοκιμάσει είναι να βάλεις την διαδρομή ΠΡΙΝ ξεκινήσεις και μετά να συνδέσεις το τηλέφωνο. Το i10 όμως δεν υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση, οπότε στην δική σου περίπτωση δεν ξέρω τι γίνεται.

Έχουμε δοκιμάσει S20,S22U και το δικό μου Nord και είναι ακριβώς ίδια συμπεριφορά.

Δημοσ.

Πρόβλημα δεν έχει να βρει κάποια διεύθυνση, απλά πρέπει να την γράψεις με λατινικούς χαρακτήρες απ' ότι κατάλαβα.

Έχει βρει κάποιος άκρη με το messenger η και τα μηνύματα του κινητού;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, silve είπε

Πρόβλημα δεν έχει να βρει κάποια διεύθυνση, απλά πρέπει να την γράψεις με λατινικούς χαρακτήρες απ' ότι κατάλαβα.

Έχει βρει κάποιος άκρη με το messenger η και τα μηνύματα του κινητού;

Σορρυ τωρα αλλα τι να τον κανεις τον messenger και τα μηνύματα στο αυτοκίνητο.

Μακάρι να μην λειτουργήσουν ποτέ 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...